Universal Nutrition Amino 2700

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.726
Spordan önce ve sonra içebilirsin
Boş günlerindede yemeklerle birlikte içebilirsin
Amino asitin sana bir zararı olmaz faydası olur içebilirsin
Genel olarak spora baladıktan 5-6 sonra supplement kullanımına başlamak yönündedir ,naturel gelişimine yön verdikten sonra alınması uygun görülür.
Sen ürünleri erken temin etmişsin kullanıp kullanmamak sana kalmış iyi sporlar.

Merhaba arkadaşlar. Sİteye bugün kayıt olmakla brlikte 2 aydır falan spora gidiyorum.DÜn itibariyle nitro tech protein ve 2700 amino asit aldım....bir süre sadece spordan sonra protein tozunu içip 1-2 hafta sonra da yavaş yavaş amino asite başlamayı düşünüyorum. lütfen somut bilgisi olanlar bana doğru ya da yanlış yaptığım konusunda ve neden o şekilde dediğiyle birlikte yardımcı olabilir mi? yanlış bi hareket yapmak istemiyorum.
1- spordan önce ya da sonra mı içmeliyim?
2- boş günlerde içmeli miyim?( salı-perşembe ve c.tesi- pazar antrenman günlerim)
3- amino asiti hiç içmemek yerine 1-2 tane içmeli miyim ?
şu işi severek yapıyorum ama dediğim gibi herhangi bir yerde yanlış yapıp vüccuduma da zarar vermek istemiyorum.

HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYOR SAYGILAR SUNUYORUM.
Baki ben genelde supplementlere 3. ayda, vucut protein depolarını harcadığı zaman başlanması taraftarıyım ama bu demek degilki 2. ayda supplement başlamak sana zarar verir, kullandığın aminoasit ve protein tozunun sana verebileceği en büyük zarar asırı kullanımda ishal ve karın ağrısı olur, bunlar supplement steroid degil, gelelim soruna, kaslar dinlenirken buyur bundan dolayı evet supplementleri off günlerinde de kullanmalısın, su an senin yerinde olsam antreman günlerinde antreman oncesi 3 tane 2700 antreman sonrası 1 ölçek protein kullanırım ve off günlerde sabah kalkar kalkmaz 1 ölçek proteinimi icerim, emin ol gözle görülür etki alacaksın

Spordan önce ve sonra içebilirsin
Boş günlerindede yemeklerle birlikte içebilirsin
Amino asitin sana bir zararı olmaz faydası olur içebilirsin
Genel olarak spora baladıktan 5-6 sonra supplement kullanımına başlamak yönündedir ,naturel gelişimine yön verdikten sonra alınması uygun görülür.
Sen ürünleri erken temin etmişsin kullanıp kullanmamak sana kalmış iyi sporlar.

sayın pena çok teşekkür ederim...senin gibi elemanları görünce salonda acaip moralim bozulmaya başladı artık...spor geçmişim var ama paralı olarak 5-6 aylık bi gelişimim vardır sanırım.....şu an vücudumun kaldırabileceğini düşünüyorum.zaten vücut sinyal verirse anında keserim. hiç bir şey sağlığımdan önemli değil. :)[DOUBLEPOST=1389700526][/DOUBLEPOST]
Baki ben genelde supplementlere 3. ayda, vucut protein depolarını harcadığı zaman başlanması taraftarıyım ama bu demek degilki 2. ayda supplement başlamak sana zarar verir, kullandığın aminoasit ve protein tozunun sana verebileceği en büyük zarar asırı kullanımda ishal ve karın ağrısı olur, bunlar supplement steroid degil, gelelim soruna, kaslar dinlenirken buyur bundan dolayı evet supplementleri off günlerinde de kullanmalısın, su an senin yerinde olsam antreman günlerinde antreman oncesi 3 tane 2700 antreman sonrası 1 ölçek protein kullanırım ve off günlerde sabah kalkar kalkmaz 1 ölçek proteinimi icerim, emin ol gözle görülür etki alacaksın

inşallah dediğin gibi olur reis :) ben zaten steroid kullanımına karŞıyım ( ama ilerde görüşüm değişir mi bilemem) o zaman önümdeki kağıda yazıyorum spordan önce 3 tane kocaman o haplardan :( spordan sonra da 1 ölçek protein. off günlerde de sabah kalktığımda aç karnına 1 ölçek protein.... ileride tekrar rahatsız ederim kızmazsan :D

BU FORUMU BULDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM.UMARIM HERKESİN İSTEDİĞİ GÖNLÜNE GÖRE OLUR.

sayın pena çok teşekkür ederim...senin gibi elemanları görünce salonda acaip moralim bozulmaya başladı artık...spor geçmişim var ama paralı olarak 5-6 aylık bi gelişimim vardır sanırım.....şu an vücudumun kaldırabileceğini düşünüyorum.zaten vücut sinyal verirse anında keserim. hiç bir şey sağlığımdan önemli değil. :)[DOUBLEPOST=1389700526][/DOUBLEPOST]

inşallah dediğin gibi olur reis :) ben zaten steroid kullanımına karŞıyım ( ama ilerde görüşüm değişir mi bilemem) o zaman önümdeki kağıda yazıyorum spordan önce 3 tane kocaman o haplardan :( spordan sonra da 1 ölçek protein. off günlerde de sabah kalktığımda aç karnına 1 ölçek protein.... ileride tekrar rahatsız ederim kızmazsan :D

BU FORUMU BULDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM.UMARIM HERKESİN İSTEDİĞİ GÖNLÜNE GÖRE OLUR.
Rahatsızlık ne demek? Yardım edebildiysem ne mutlu bana :)

Merhaba arkadaşlar. Sİteye bugün kayıt olmakla brlikte 2 aydır falan spora gidiyorum.DÜn itibariyle nitro tech protein ve 2700 amino asit aldım....bir süre sadece spordan sonra protein tozunu içip 1-2 hafta sonra da yavaş yavaş amino asite başlamayı düşünüyorum. lütfen somut bilgisi olanlar bana doğru ya da yanlış yaptığım konusunda ve neden o şekilde dediğiyle birlikte yardımcı olabilir mi? yanlış bi hareket yapmak istemiyorum.
1- spordan önce ya da sonra mı içmeliyim?
2- boş günlerde içmeli miyim?( salı-perşembe ve c.tesi- pazar antrenman günlerim)
3- amino asiti hiç içmemek yerine 1-2 tane içmeli miyim ?
şu işi severek yapıyorum ama dediğim gibi herhangi bir yerde yanlış yapıp vüccuduma da zarar vermek istemiyorum.

HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYOR SAYGILAR SUNUYORUM.

Bende optimum whey le universal 2700 beraber kullanıyordm ac karnına 2 yatmadan 2 antreman öncesi 4 antreman sonrası 4 olarak kullanıyordm cokta faydasını gördüm antreman olmayan günler sadece sabah ac karnına 2 yatmadan 2 kullanıyordm

Temel programım bitince almayı düşündüğüm amino asit 300 tablet fiyatı gayet çok iyi!

bu ürünü kullandım gerçekten kalıtesi üst seviyelerde diye düşünüyorum. antremanlarımı daha zevkli bir hala getirdi. ürünü kullanmaya başladıktan sonra kas ağrılarım tamamen kayboldu 3 ant öncesi 3 antreman sonrası kullandım almak isteyen arkadaşlar düşünmesin bile fiyatıda uygun bir ürün

2 ay önce kullanmıştım. 2 sabah, ant öncesi 3 sonrası 3 ve yatarken 2 günde toplam 10 tane. Bence fazla bir etkisi olmadı yani markasına güvenerek aldım fakat markaya para veriyorsun birazda. Çok iyi denicek bi ürün değil bence.

ürünü bu hafta suplement.com adresinden aldım. ambalajının üzerinde bu ürün türkiye için üretilmiştir ve soya ve yer fıstığı işleyen fabrikalarda üretilmiştir. yalnız içindekiler bölümündede peynir alt ısuyundan bahsediyor. ürün soya ve yer fıstığındanmı üretilmiştir sizce ve türkiye için üretilmiştir deyince içeriği dünya standatlarından farklı mı olur

Bu üründe yavaş salınımlı gibi bir ibare geçiyor. Bu daha yavaş sindirildiği anlamına mı geliyor yoksa kontrollü çözüldüğü mü? Aminoasitlerin amacı hızlı sindirilip kana hızlı karışmasıdır. Bu üründeki bu özellik nedir tam olarak bilen var mı?

Arkadaşlar merhaba, 22 yaşında 1.80 boyunda 70 kiloyum. 4 aydır düzenli olarak yapıyorum. Artık supplement kullanmak istiyorum. öncelikle kilomu arttırmak ve kütle gelişimi sağlamak amacıyla önereceğiniz supplementlere ihtiyacım var. Ben ilk olarka kafama koyduğum isim Muscletech Mass Gainer 5.5 kg.. Sizdende BCAA NOX vs. supplement önerileri bekliyorum.

-- Mesaj gönderme yetkim olmadığı için buraya yazdım umarım biriler igörür ve bana ulaşır.--

Arkadaşlar merhaba, 22 yaşında 1.80 boyunda 70 kiloyum. 4 aydır düzenli olarak yapıyorum. Artık supplement kullanmak istiyorum. öncelikle kilomu arttırmak ve kütle gelişimi sağlamak amacıyla önereceğiniz supplementlere ihtiyacım var. Ben ilk olarka kafama koyduğum isim Muscletech Mass Gainer 5.5 kg.. Sizdende BCAA NOX vs. supplement önerileri bekliyorum.

-- Mesaj gönderme yetkim olmadığı için buraya yazdım umarım biriler igörür ve bana ulaşır.--
Bence protein tozu alsan çok daha iyi edersin. BCAA + Creatine kullanmak iyi olabilir. NOX kullanmak şuan için gerekli değil diye düşünüyorum.

5 aydir bb yapiyorum kilo 70. Boy 1:85 bu urun etkili gelecek mi ya da bcaa + creatin mi almaliyim bana birseyler soyleyin

5 aydir bb yapiyorum kilo 70. Boy 1:85 bu urun etkili gelecek mi ya da bcaa + creatin mi almaliyim bana birseyler soyleyin
Düzgün bir şekilde yardım isteyebilirsiniz, kimse size fikir belirtmek zorunda değil. Rica etmek çok zor olmasa gerek. Yine de cevap vereyim ben protein tozunun yanında aminoasit alacağıma BCAA + Creatine kullanmayı tercih ederdim.

Kusura bakma haklisin kardesim ben protein tozu kullanmiycam alirsam sadece bu urunu alacam, ya da gaspari aminomax8000 ve creatin almayi dusunuyorum sence nasil?

Kusura bakma haklisin kardesim ben protein tozu kullanmiycam alirsam sadece bu urunu alacam, ya da gaspari aminomax8000 ve creatin almayi dusunuyorum sence nasil?
En temel gereksinim proteindir. Sizin beslenmeniz nasıldır bilmiyorum ancak ben günlük protein ihtiyacımı yiyerek tamamlayamıyorum bu yüzden protein tozu kullanıyorum. Gün içinde protein ağırlıklı beslenmiyorsanız veya protein tozu kullanmıyorsanız ben sizin yerinizde olsam ilk protein tozu alırdım. Ancak gün içinde yediklerime dikkat edebilsem ilk kullanacağım BCAA olurdu, daha sonra Creatine ve en son aminoasit alırdım.

Kardesim bugun gidip bu urunu aldim ve yaninda creatin aldim, deneyip gorecezz:)
Hayırlı olsun, umarım maksimum verimi alırsınız. Demek istediğim şuydu hak verirsiniz 1 ölçek protein tozunda ortalama 25 gram protein vardır. Bu üründe ise 1 serviste 6 gram protein oluyor. Protein tozu ve aminoasitlerin kullanım amacı elbette farklı ancak temel olarak proteinin yanında bu ürünlerin kullanımı daha uygun olacaktır. Her şeye rağmen elbette size fayda sağlayacaktır.

Haklisin eyvallahda, ben gun icerisinde protein agirlikli beslenen birisiyim, neden mi amino asit aldim? Et tuketemiyorum midem kaldirmiyor, yumurtada felan is geregi yiyemiyorum, bunun icin aldim mantikli degil mi sence de ?

Back
Yukarı