Universal Nutrition Animal Cuts

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 289 52,7%
  • Orta karar

Votes: 205 37,4%
  • Başarısız

Votes: 54 9,9%

• Total voters
    548
[quosefer gerçkten zorluyorkusma hissi baş dnmesi ve sayire, bende il bu şekildaldım snra ıkı ye çıkardım, ilk gün 2 tane aldığımda antremana bile gidemedim. aramedic35, post: 811615, member: 76835"]ben sadece sabah aç karnına bir tane kullanıyorum.
ikinciyi kullanmak zorlar gibi geliyor bana.[/quote]
İlk swfer

Cuma gunu bir kutuyu bitirdim 76.2 kilo basladim 72.9 20 gun sonunda vucut olculerimde cok bi degisiklik yok gobek ve belden cok olmamakla beraber incelme var gunde iki paket animal multipower protein inkospor bcaa kullandim 10 gun ara verip bir kutu daha kullanmayi dusunuyorum

Arkadaşlar merhaba, çok özür dileyerek bu mesajı atıyorum

Daha önce l cartnitine kullanmıştım.

Araştırmalar sonucu animal cuts almakta karar kıldım.
Bugün ilk pakedimi kahvaltıdan önce aldım, öğlen yemeğimi yedim.

Spordan önce de bir pakedini aldım.

Şu an dayanılmaz bir çarpıntı içersindeyim. Kalbim 120'lerde.
Tansiyonum ise normal.

Bu saatten sonra hiçbir şey kullanmayı düşünmüyorum.

Bu etkilerim normal midir ?

Herkese iyi akşamlar.

Arkadaşlar merhaba, çok özür dileyerek bu mesajı atıyorum

Daha önce l cartnitine kullanmıştım.

Araştırmalar sonucu animal cuts almakta karar kıldım.
Bugün ilk pakedimi kahvaltıdan önce aldım, öğlen yemeğimi yedim.

Spordan önce de bir pakedini aldım.

Şu an dayanılmaz bir çarpıntı içersindeyim. Kalbim 120'lerde.
Tansiyonum ise normal.

Bu saatten sonra hiçbir şey kullanmayı düşünmüyorum.

Bu etkilerim normal midir ?

Herkese iyi akşamlar.
Galiba bende bir türlü şu etkiler gözükmüyor.Bünyeden bünyeye farkediyor demek ki.Söylediğiniz üzere sizi rahatsız edici bir durum söz konusu.Bu denli bir etki gösterdiyse kullanmamanız daha doğru olacaktır.

Galiba bende bir türlü şu etkiler gözükmüyor.Bünyeden bünyeye farkediyor demek ki.Söylediğiniz üzere sizi rahatsız edici bir durum söz konusu.Bu denli bir etki gösterdiyse kullanmamanız daha doğru olacaktır.

Vallahi kullanmayacağım, bünyem o yönde değil demek ki.

Atacağım ya da kuzenim almak istiyordu, ona vereceğim cuts'ı da.

Vallahi kullanmayacağım, bünyem o yönde değil demek ki.

Atacağım ya da kuzenim almak istiyordu, ona vereceğim cuts'ı da.
Bende çarpıntı yoktu fakat kusma isteği, geğirme sık tuvalete gitme ve mide bulantısı çok oldu. İki pketle başlamıştım bu etkilerden dolayı spora bile gidemedim, snra 1 e düşürdüm paketi 2 gün böyle gittim sonra tekrar ikiye çıkardım şimdi hiç bir sorun yok, 3 e bile giderim :)))

benimde bir kutu bitmesine 3 paket kaldı anımal cuts'a başladığım kilo 88 di şimdi 79 kiloyum bence gayet etkili bir supplement tabi diyet ve antreman düzeni ile birlikte
oluşan bir kombinasyon...

Kesinlikle kilo vermeyi falan beklemeyin ürün gayet başarızız bu ürün tek başına kullanımda yeteri kadar sonuç vermiyor.

Bende animalcuts'u kullandım 3 haftadır kullandım ama pek fark olmadı ağır bir diyet yapmasam da normalde böyle bir ürünün çok faydası olması gerekiyor bu 378 adet hapı insan boşuna mı yutuyor yani ?? ben haftada 10 saate yakın spor yapan biriyim ama pek faydası olmadı hiç zayıflatmadı. paramı çöpe attım diyebilirim

Bugün itibariyle ilk cutslari aldm 9 taneden 5kapsul ictim yan etki yapabilir diye ama bi sorun yapmadi .etkisi guzel isi ve enerji verio yorulmadm 1 saat cardio yaptim nabzi hizlandirdigi ilk farkedilir etkisi yarin tam bir paket alicam antremandan once sonuclari yazarim .Birde gunluk 1paket kullanmayi dusunuorm 6 gun cardio yapicam sizce 2 paketmi kullanmaliyim

bugün antremandan önce 1 paket kullandım 1 saat cardio yaptım ter içinde kaldım ama yorgunluk hiç olmadı tokluk hissi veriyor 4aydır 15 dk cardio ardından ağırlık çalıştım 20 güngdür bigün agırlık birgün 1saat cardio ile devam ettim boy 1.77 73.9 dan 72.2ye düştüm yağlı vücüdum bugün itibariyle 71.9 bakalm 2 haftaya ne gibi değişiklik olacak cardioda bca içiyorum cardiodan sona protein kullanıyorum

Bundan 1 kutu bitirdim 2hafta oldu
Ust karinda bayagi ilerleme oldu gozle gorulur şekilde kas ortaya cikti fakat halen su orani yeteri kadar dusuk degil sanirim tam ortaya cikaramiyorum
Kilom 67 boyum 175
Simit de duruyor hala az da olsa
Bu konuda yardimci olabilecek var mi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Malesef en son simit gidiyor cunku onumuz yaz cardioda su kaybin articaktir boyumuz ayni nerdeyse kilom 70 suan 4 .gnum yag yakmaya devam bakalm nolcak urun etkili bence ama diyeti sıkı tutmadikca urunden cok sey beklemein 67 di kiloda cok zayf gozukmuomusun bnm de hedef 68 filan yag yakarak ins . Omega 3 oneririm bu arada vucuda faydali yaglarin ihtiyaci var

Simit ve karinda tutulan su disinda bi problem yok kilom iyi fakat dedigim gibi gitmiyor şu lanet simit
Suplement kullanmayi dusunuyorum tekrar hizlandirma amaçli onerisi olan arkadas var midir

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kutu daha dün bitti memnun kalmadım.
bence en iyi yağ yakımı diyet arkadaşlar
hem ölçü kaybettim hemde yağlandım
anlamadım

Ürünü 2 haftadır kullanıyorum, arkadaşların bahsettiği gibi kusma, çatpıntı, baş dönmesi, mide bulanması uykusuzluk vs. vs. olaylar yaşamadım.

Ürün hakkındaki görüşüm ise;
Düzenli beslenme + cardio & vg ile güzel neticeler alabiliriz. Ben multi power bcaa ile kombine ederek kullanıyorum. Bcaa'yı kas kaybım olmaması için kullanıyorum.

Şuana kadar 2 kilo yağ kaybım var. (Çok düzenli olduğum söylenemez:) )
Kullanım ise; sabah kahvaltıdan önce 1 paket 4-5 saat sonra spordan 30 dk önce bcaa ile 1 paket daha alıyorum..

Tşkler, iyi forumlar.

Ürünü 2 haftadır kullanıyorum, arkadaşların bahsettiği gibi kusma, çatpıntı, baş dönmesi, mide bulanması uykusuzluk vs. vs. olaylar yaşamadım.

Ürün hakkındaki görüşüm ise;
Düzenli beslenme + cardio & vg ile güzel neticeler alabiliriz. Ben multi power bcaa ile kombine ederek kullanıyorum. Bcaa'yı kas kaybım olmaması için kullanıyorum.

Şuana kadar 2 kilo yağ kaybım var. (Çok düzenli olduğum söylenemez:) )
Kullanım ise; sabah kahvaltıdan önce 1 paket 4-5 saat sonra spordan 30 dk önce bcaa ile 1 paket daha alıyorum..

Tşkler, iyi forumlar.
Aynen bende ole kullaniyorum multipower bcaa ile gercekten etkili yag yakimi oluyo. En onemlisi beslenme sona cardio

31.03.2014 tarihinde animal cuts a başladım başlamadan önce 96,9 kg geliyordum boyum 1,84, ürünü sıkı bir diyet ile kullanıyorum haftada 4 gün kardiyo destekli bb yapıyorum 04.04.2014 itibari ile 93,3 kgye düştüm yalnız diyet cok sıkı oldugu için güç kaybı yasıyorum,bunu engellemek için sadece antrenman günlerimde antrenman sonrası 1 ölçek musclepharm combat powder alıyorum.antrenmandan önce ise stacker 3000mg l carnitine alıyorum...yağ oranım cok fazla uyguladığım şeyler yanlışmı bilgi verirseniz arkadaşlar

Back
Yukarı