Universal Nutrition Animal Cuts

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 289 52,7%
  • Orta karar

Votes: 205 37,4%
  • Başarısız

Votes: 54 9,9%

• Total voters
    548
31.03.2014 tarihinde animal cuts a başladım başlamadan önce 96,9 kg geliyordum boyum 1,84, ürünü sıkı bir diyet ile kullanıyorum haftada 4 gün kardiyo destekli bb yapıyorum 04.04.2014 itibari ile 93,3 kgye düştüm yalnız diyet cok sıkı oldugu için güç kaybı yasıyorum,bunu engellemek için sadece antrenman günlerimde antrenman sonrası 1 ölçek musclepharm combat powder alıyorum.antrenmandan önce ise stacker 3000mg l carnitine alıyorum...yağ oranım cok fazla uyguladığım şeyler yanlışmı bilgi verirseniz arkadaşlar
Diyetin sıkı olsun ama sakın ac kalma protein agarlikli beslen + faydali yaglara ihtiyacin vr omega 3-6-9 gbi zeytinyag gibi yag yakimin bunlarla hizlanir c vitamini gunluk ihtiyacin kadar alman gerek antremandan sona mutlaka protein al öğünlerini az ve sık ye yemeklerinin yanina yogurt icine salatalik iyi olur tavsiyem bunlar omegalar önemli ama es geçme kondisyonun artar yakinda animal cuts kullandigimda hic yorulmuyorum .beslenmenden dolayi sorun yasiyorsun. Unutma ac kalarak kasda kaybedersin . Dogru Diyet ve cardio ile yag yakamaman zaten imkansiz ama zaman sabir gerek .

Son düzenleme:
Iyi gunler herkese biraz yardim almak istiyorum.
17 yasinda 1.82 boyundayim kilo vermek icin spora basladim 92 kilo iken basladigim kickbox+body idmanlarinda 6 ayda 79 kiloya kadar dustum ama hala fazlasiyla yagli bir.vucuda sahibim artik definasyonmu bulkmu karar veremedim ayroca supplement kullanmamin zamani geldimi? Yardimci olursaniz cok sevinirim guzel olan kisim ise 6 aydir istikrarli devam edip xl giyerken suanda s giymemdir cevaplarinizi bekliyorum

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mesajlra bakarken yazasım geldi acıkcası ne kadar sacma yorumlar var biri demiş tek basına işe yaramaz biri demiş o kadar antrenman yaptım işe yaramadı supplementten ne bekliosunki gereğini yapmdan hala anlamıyorlar insanlar ondan sora param boşa gitti yok bilmem ne eşşek olana semer vuran cok olur lafı cuk oturur sanırım

Supplementler ek besindir duzgun beslenemedigini dusunuyorsan kullan tabi ama hocalarindan oneri al .beslenmeni yazarsan neden yagli oldugun cikar ortaya diyet ve cardio gerekirse yag yakici yardimiyla guzel bir definasyona girebilirsin .

Cok fazla.yemek yemiyorum aslinda ama duzenli yiyorum sabah 9da 5 yumurta beyazi biraz beyaz peynir ve sicak su icine limon ve bal
Oglen okulda bisey yemiyorum
Arada form biskuvi
Aksam iste spor oncesi sulu yemek ne olursa yaninda salata yiyorum karbomhodrat ve ekmek tuketimim sifir tuz az kullaniyorum abur cubur yok ama boyle

Cok fazla.yemek yemiyorum aslinda ama duzenli yiyorum sabah 9da 5 yumurta beyazi biraz beyaz peynir ve sicak su icine limon ve bal
Oglen okulda bisey yemiyorum
Arada form biskuvi
Aksam iste spor oncesi sulu yemek ne olursa yaninda salata yiyorum karbomhodrat ve ekmek tuketimim sifir tuz az kullaniyorum abur cubur yok ama boyle

az ve sık ye yağ alımını düşür faydalı yağlar al yağ yakımını hızlandırır omega 3-6-9 zeytinyağ tüket cardio ya yönel ben bir gün ağırlık bir gün kardio yapıorum 45 dk cardio ağırlık girdiğim günler antreman sonrası 20 dk cardio yapıorum . sürekli aynı diyeti yapma calori hesapla alman gereken kalori 2000 ise 1500 alıyorsan zayıflarsın . hesap kitap işleri birazda :D

iyi günler biraz yardım almak istiyorum . Önce açıklamamı yapayım ; (boy : 175 , kilo : 80 , yaş : 18) yaklaşık 3 aydır spor yapıyorum ve muschleparm'ın sıvı L-Carnetinini kullanıyordum fakat ilk şişe bitince tekrar almadım içinde oluşan kırçıllardan gün geçtikçe değişen tadından memnun kalmadım ve spor salonunda fazla işe yaramadığını söylediler ; bunun yerine Universal Animal Cuts + Hydroxcut Hardcore alıp kombinlememi veya birini seçip kullanmamı önerdiler fakat supplementler.com'dan aldığım bilgiye göre Hydroxcut Türkiye'ye artık gelmeyecekmiş ve Animal Cuts'ın da ne zaman geleceği kesin olarak belli değilmiş . Bu iki ilacı bir şekilde temin edebilir miyim veya bunların yerine güzel bi kombin önerisinde bulunabilir misiniz ?

beyler bayanlar ben animal cutsı gunluk 2 kez kullandım ama kalbimde çarpıntı yapmaya başladı tahminim kafein fazla geldi. kafein hapı hangisi acaba bilen var mıdır? yoksa günde bire indircem o ağrı çekilmiyor yoksa.

Antremanda once 1paket ic gerek yok gunde 2 kez icmene zorlama kendini kim ne derse desin vucudunu kendin tani once basarilar.[DOUBLEPOST=1396982207][/DOUBLEPOST]Animal cuts +omega 3 yeterli gelir bursadan aldim ben guvenilir bi firmadan ozelden ulas yardimci olurum

Hardline cla one aldim suplement.com dan
Kutusundaki kapağini açtiktan sonra içindeki kagit hafif aralikti ve paket yarisina kadar dolu
100 tablet yarisina kadar mi dolduruyor kutuyu yoksa bi sorun mu var?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hardline cla one aldim suplement.com dan
Kutusundaki kapağini açtiktan sonra içindeki kagit hafif aralikti ve paket yarisina kadar dolu
100 tablet yarisina kadar mi dolduruyor kutuyu yoksa bi sorun mu var?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende su an hardline cla aldım kulandıysan memnunmusun acaba öğrenebilrmiyim iyi günler :)

Arkadaşlar selam,

supplementler adresinden animal cuts aldım ve ürün kapağında "Bu ürün Türkiye için özel üretilmiştir. Renk boya içermez jelatin sığır kaynaklıdır" yazısı yazmaktadır.

hs007q.jpg

Ürün normal midir, üzerinde sticker tarzı ve bu yapışkan olması tereddüt de düşürdü, yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkürler

Arkadaşlar Merhaba ;

Sizce bu ürünü almalımıyım ? Yoksa CLA + L Carnitin olarak devam mı etmeliyim ?

CLA olarak ilk kutuyu bitirdim.

3. Ayıma girdim ve vücudumda olumlu yönde değişiklikler başladı.

Sadece göbek ve göğüs bölgemde yağlanma var.

Yaklasik bir ay once bir kutu kullandim yan etki yok kiloda fark etti memnun kaldim bugun ikinci kutuya basladim sabah ilk paketi aldm zaten 72.5 kiloyum suan yag oranimi dusurmek istiyorum bakalim nasil olucak

selamlar arkadaşlar

ilk mesajım öncelikle siteyi çok verimli bulduğumu belirteyim, emeği geçenlere teşekkürler.

1 ay oldu spora başlayalı. Beginner programını uygulamaktayım. (%50 cardio %50 ağırlık olarak gitmekte) başlangıçta 10dk hızlı tempo yürüyüş ardından 10dkka 8km koşuyorum ardından 15-20dkk bisiklet yapıp ağırlıklara geçiyorum. (yas:25---boy:1.80---kilo:83). Göğüs ve belde yağlanmalar mevcut. 1 ayı tamamladım ve araştırmalar sonucu bugün bu yağ yakıcıyı aldım. Benim sorum şu şekilde olacak günde 2 poşet değilde her gün 1 poşet kullanan arkadaşlar var mıdır etkisi ve sonucu değişir mi ?

ps : amacım 1.5 - 2 ay gibi bu yağ yakıcıyı kullanıp , bi 5-6 kilo verip protein ve aminolara geçmek.

Back
Yukarı