Universal Nutrition Animal Cuts

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 289 52,7%
  • Orta karar

Votes: 205 37,4%
  • Başarısız

Votes: 54 9,9%

• Total voters
    548
  1. Merhaba ben de dün animal cuts' u sipariş ettim . Bundan önce Cla, L karnitin , hydroxycut , hardline burnur vb gibi ürünler kullanmışlığım var ve bir yıla yakın spor geçmişim var fakat bu ürün daha güçlü ve kuvvetli olduğu için 2 sorum var,
  2. soru 1 - Günde sabah kahvaltıdan önce 1 paket (sanırım 8-9 hap) , koşudan kardiyodan 30 dk önce bir paket alsam uygun olur mu?
  3. soru 2 - toplamda 18 hap günde zararı olmaz mı_?

Merhabalar arkadaslar iyi günler.Ben günde 10 ila 20 km arası her gün sabah 5'te hızlı ritimde yuruyorum.Bunun yanısıra.Bazı günlerde protein takviyesi alıyorum yuruyus sonrası(optimum whey),bazende xtend bcaas alıyorum değişiyor.Şu an animal cutsa sahibim üründen 2 kere kullandım cok yaktıgı icin ve tehlikeli oldugu icin kullanamıyorum sizce 10 - 20km arası yuruys3setsınav3set dips yeterli olur mu cuts icin ? ürünü 2 kere ictim bidaha icemedim öyle kaldı önerileriniz nedir boy :173 kilo:74. yuruyuse 8 haziranda basladım basta 78.8di kilo

Merhabalar arkadaslar iyi günler.Ben günde 10 ila 20 km arası her gün sabah 5'te hızlı ritimde yuruyorum.Bunun yanısıra.Bazı günlerde protein takviyesi alıyorum yuruyus sonrası(optimum whey),bazende xtend bcaas alıyorum değişiyor.Şu an animal cutsa sahibim üründen 2 kere kullandım cok yaktıgı icin ve tehlikeli oldugu icin kullanamıyorum sizce 10 - 20km arası yuruys3setsınav3set dips yeterli olur mu cuts icin ? ürünü 2 kere ictim bidaha icemedim öyle kaldı önerileriniz nedir boy :173 kilo:74. yuruyuse 8 haziranda basladım basta 78.8di kilo
yanıtlayacak kimse yok mu

ne için ? kilo mu alacaksınız, yoksa formda mı duracaksınız? genel olarak hepsi protein sadece içerdiği ekstra aminolar ve bulundukları form biraz fark yapar. protein kalitesi de önemli tabiki de
evet benim 5 kilo almam lazım ancak karbonhidrat tozu içmem mümkün değil çok sağlıksız şeker yüklü ben de protein tozu arıyorum[DOUBLEPOST=1439398452][/DOUBLEPOST]
Granade nin ürünü nasıl ?
ilk defa duyuyorum

evet benim 5 kilo almam lazım ancak karbonhidrat tozu içmem mümkün değil çok sağlıksız şeker yüklü ben de protein tozu arıyorum[DOUBLEPOST=1439398452][/DOUBLEPOST]
ilk defa duyuyorum
karbonhidratı ben hammadde olarak alıyorum eğer düşünürseniz alın sizde. Avrupa menşeiyle. bsn sytnha 6 kompleks hem içinde lif de var eğer düşünürsen. kompelks ürün düşünürseniz daha iyi olur ama clean mass yapmak isterseniz normal whey veya izole düşüneblirsiniz ama baya vakit alır o olay.

karbonhidratı ben hammadde olarak alıyorum eğer düşünürseniz alın sizde. Avrupa menşeiyle. bsn sytnha 6 kompleks hem içinde lif de var eğer düşünürsen. kompelks ürün düşünürseniz daha iyi olur ama clean mass yapmak isterseniz normal whey veya izole düşüneblirsiniz ama baya vakit alır o olay.
teşekkürler bilgilendirme için

kullanabilirsin . eğet kullanmıcaksan 100 tl ye alabilirim.

1. Merhaba ben de dün animal cuts' u sipariş ettim . Bundan önce Cla, L karnitin , hydroxycut , hardline burnur vb gibi ürünler kullanmışlığım var ve bir yıla yakın spor geçmişim var fakat bu ürün daha güçlü ve kuvvetli olduğu için 2 sorum var,
  2. soru 1 - Günde sabah kahvaltıdan önce 1 paket (sanırım 8-9 hap) , koşudan kardiyodan 30 dk önce bir paket alsam uygun olur mu?
Paketleri en az 4-6 saat arayla tüketmelisin ve cok gec tüketmek uykusuzluk yapabilir 18 hapa gelince animal in Genel olarak ürünleri böyle ben sen kadar spor yapmadım bana etkisi olmadı kötü anlamda tabi metabolizma işi birazda

2 kutu bitirmiş biri olarak yorumlarımı yapıyorum..

öncelikle bu ürünün kullanımı hakkında kimsenin net bir bilgisi yok bunu söyleyeyim. kimi idmandan önce kimi sabah akşam şeklinde belirtiyor ben sana şunları söyleyebilirim.

eğer düzenli idman yapıyorsan (aksatmadan gün atlamadan) 1 sabah 1 idmandan 30-45 dk önce alırsan daha faydalı , sabah alınan biraz belki şişkinlik yaratabiliyor ama en azından biraz kendine gelebiliyorsun. bol su tüketmen gerekli sonrasında daha önceden de tecrübelerin var az çok biliyorsundur atılması için. akşamda aynı şekilde idmanı yapabiblirsin ama soft idmanlar yapacağın günler kahve içip gitmeni tavsiye ederim yoğun idman yapmadığın günlerde gece uykusuzluk,kalp sıkışması vs sorunlar yaşayabilirsin kişiden kişiye değişiklik gösterebilir.

off günlerinde ise sabah veya öğleden önce 1 paket kullanmanı önerebilirim. akşam ve üzeri kullanılan ilaçlar atılamadığı için uykusuzluğa yol açabiliyor tekrardan.

hydroda kullandım ama gerçekten en iyisi bu.. Adeta bir Hulk hissiyatı yaşayacaksın. 3 haftada 1 hafta ara vermenide tavsiye ederim tepki alamıyorsun eskisi kadar çünkü.

Animal CUT'ı Türk ve USD menşeili olanlarını kullandım. Kesinlikle USD menşei olanını bulun ve kullanın. Sabah kalkar kalkmaz 1 tane alıyorsunuz. Mide bulantısı veya benzer bir his oluşturuyor. İdmandan önce de önerilir ama dikkat, başka suplement kullanıyorsanız sindirim sürelerini hesaplayarak kullanın. Ödem atıcı besinler yiyerek destekleyin. CLA, CUT (Termojenik), L-Carnitin aynı şeyler değildir ve aynı etkiye sahip değiller. Aynı amaca hizmet eden farklı şekilde görevlendirilmiş bir üçlü olarak ele alın ve birlikte kullanın. Şöyle, biri eritici, biri taşıyıcı gibi...

Merhaba 31 yaşındayım,1.70 boyum ve kilom 65. Bugun animal cuts'a başladım.
Ağır kardiyo yapmıyorum. 1 gün reformer , 1 gun- 45 dk hızlı tempo yürüyüş, 100 karın ve ağırlık çalışıyorum.
Yaklaşık 1 yıldır hiç spor yapmadım ama kesinlikle sıkılaşmak ve kas kitlemi arttırmak istiyorum.
Nasıl bir etki olacak ben de merak içerisindeyim, yazacağım.

Merhaba 31 yaşındayım,1.70 boyum ve kilom 65. Bugun animal cuts'a başladım.
Ağır kardiyo yapmıyorum. 1 gün reformer , 1 gun- 45 dk hızlı tempo yürüyüş, 100 karın ve ağırlık çalışıyorum.
Yaklaşık 1 yıldır hiç spor yapmadım ama kesinlikle sıkılaşmak ve kas kitlemi arttırmak istiyorum.
Nasıl bir etki olacak ben de merak içerisindeyim, yazacağım.
Herzaman 1 SIFIRDAN büyüktür. Hiç bir şey yapmamaktansa bir şey yapmak iyidir. Karın egzersizi yapmak kastınız mekik tarzı ise hiç yapmayın daha iyi. Yağ yakımına en etkisiz fiziksel hareketlerden biridir MEKIK. Yağ yakımı değil, kasların yapılanmasına katkısı vardır. %10 - %15 düşene kadar da bu kaslar gözükmez. Kardio ile birlikte hafif ağırlıklarla geçiş sürecini tamamlamanızı öneririm. Kaslarınız ağırlıklara alıştıkça kardiodan çok istasyonlar üzerinde güvenilir bir kaynaktan edilinen bir programla yola devam edin. CUT şuan size bir fayda sağlamaz.

Herzaman 1 SIFIRDAN büyüktür. Hiç bir şey yapmamaktansa bir şey yapmak iyidir. Karın egzersizi yapmak kastınız mekik tarzı ise hiç yapmayın daha iyi. Yağ yakımına en etkisiz fiziksel hareketlerden biridir MEKIK. Yağ yakımı değil, kasların yapılanmasına katkısı vardır. %10 - %15 düşene kadar da bu kaslar gözükmez. Kardio ile birlikte hafif ağırlıklarla geçiş sürecini tamamlamanızı öneririm. Kaslarınız ağırlıklara alıştıkça kardiodan çok istasyonlar üzerinde güvenilir bir kaynaktan edilinen bir programla yola devam edin. CUT şuan size bir fayda sağlamaz.
Çok teşekkür ederim, erken başlamışım o zaman :(sıkı çalışacağım, sonucları paylaşırım

slm benim yaşım 18 kilom 67 boyum 170 alt karın ve bel bölgemde eritemediğim bi yağ birikintisi var bunun için bana animal cuts,u önerdiler 4 yıl karate 3 ay body le uğraştım o yağ birikinitisini eritemedim bu ürün hakkında daha detaylı bilgi alabilirmiyim vede daha önce hiç bi takviye ürün kullanmadım korkularım var yardımcı olursanız sevinirim :D

slm benim yaşım 18 kilom 67 boyum 170 alt karın ve bel bölgemde eritemediğim bi yağ birikintisi var bunun için bana animal cuts,u önerdiler 4 yıl karate 3 ay body le uğraştım o yağ birikinitisini eritemedim bu ürün hakkında daha detaylı bilgi alabilirmiyim vede daha önce hiç bi takviye ürün kullanmadım korkularım var yardımcı olursanız sevinirim :D
1- Rutin bir antreman programı. HIIT Cardio + Ağırlık Çalışması kombineli
2- Mutlaka bir diyet programı. Definasyon konusunu araştırmalısın. Ama definasyon konusu çok ağır gelecektir ama bu konuda sana ilham verecek bilgiler mutlaka bulacaksın.
3- Vücut kitle indeksini en doğru şekide ölçtürerek buna uygun hedef kalori üzerinden dikkat etmelisiniz.
4- Bunlardan sonra önem sırasına göre suplement geliyor. Ama ben Türkiye'de satılan CUT'ı değil. Amerikan menşeili CUT'ı öneririm. CUT ağır gelebilir. Boyuna göre kilon fazla gözükmüyor aslında. Suplement kullanacaksan CLA - HardLine Termo ile başlasan hiç fena olmaz. Aldığın sonuçlara göre CLA- LCarnitine + Termojenik Yağ Yakıcı kombinasyonuyla devam edebilirsin.

abi açıkçası rutin bir antreman programım var fakat ben kilo vermek istemiyorum sadece alt karı bölgesindeki simit şeklindeki yağ birikinitisinden kurtulmak istiyorum yani bel ve alt karın başka şikaetim yok önerdiğiniz lCarnitine ürününü hocama danıstım hakkını veremessek eğer yani gerektiği antremanı yapmassak hiç bi faydası olmicağı gibi zararı olucağını söyledi doğrumu benim tek ihtiyacım yağ yakıcı hiç bir yan etkisi bulunmayan zararsız bi destek çok teşekkürler zahmet edip bişeyler yazmışşsınız ama ben bunların çoğundan bişey anlamadım :D genede araştırıcam peki bana güvenilir zararsız yağ yakıcıların isimlerini söylermisiniz :D

abi açıkçası rutin bir antreman programım var fakat ben kilo vermek istemiyorum sadece alt karı bölgesindeki simit şeklindeki yağ birikinitisinden kurtulmak istiyorum yani bel ve alt karın başka şikaetim yok önerdiğiniz lCarnitine ürününü hocama danıstım hakkını veremessek eğer yani gerektiği antremanı yapmassak hiç bi faydası olmicağı gibi zararı olucağını söyledi doğrumu benim tek ihtiyacım yağ yakıcı hiç bir yan etkisi bulunmayan zararsız bi destek çok teşekkürler zahmet edip bişeyler yazmışşsınız ama ben bunların çoğundan bişey anlamadım :D genede araştırıcam peki bana güvenilir zararsız yağ yakıcıların isimlerini söylermisiniz :D
Keşke her şey tam istediğimiz gibi olsa :)
Size HIIT antreman önerdim. Bu yak yakıcı anterman sistemlerinin başında geliyor. CLA ve L Carnitine bu alandaki en zararsız suplementlerdir. Mucize değildir. Bunları aldınız gerisine dikkat etmeniz hiç bir işe yaramaz. Karnınızdaki simitler kilo değil mi? Ağırlık çalışarak kas kaybı yaşamayacaksınız. HIIT ile yüksek metobolizma ile yağ yakacaksınız. Denklem bu. Lütfen ne zararı varmış onuda bi sor bakalım. İnternet var, ilk önce 3, 5 kaynaktan sen bir araştır duyduklarını. Doğruluklarını çapraz kontrol et sonra hayatına sok. Her kişinin dediğinizi, ben dahil yaparsan işin var bu hayatta.
En güzel ve hiç zararı olmayan yağ yakıcı SU. Dalga geçmiyorum. Doğruluğunu bilmediğim ama çok duyduğum ELMA SİRKESİ. Alkali diyeti, alkali su. Tarçınlı su, yeşil çay, Mate Çayı. Bunlar bildiğim suplement olmayan yağ yakıcı destekler. Greyfurt özellikle sabahları. Bir tane HIIT antreman programı izle ve uygula:

Merhaba Ben Bu üründen almayı düşünüyorum definasyon dönemi için şimdiden araştırma yapıyorum son güne bırakmamak için
17 yaşındayım body e ilk 68 kg ile başladım yağ oranım 21 civarındaydı diyetisyen raporuna göre şuan bulk yapıyorum ve şuan kilom 91.6kg yağ oranım 87 kilodayken ölçüm yaptırdığımda 19.2 çıkmıştı takviye olarak bu süreçte sadece amino asit ve L-karnitin kullandım fazla uzatmadan asıl soruma geleyim Bu ürünle birlikte CLA almamda bi sakıncası var mı? Sabah aç karnına 1 paket cuts alıcam öğünlerden sonrada CLA alıcam günde 2 paket konusunda biraz ön yargılarım var o yüzden günde 1 paket sabahları kullanmamda bi sakınca görmüyorum CLA yı da öğünlerden sonra 1 kapsül atıcam sonra definasyon diyeti ile birlikte yogun antrenman ve kardiyo ile yağ oranımı %8e düşürmek hedefim asıl sorunum Bu ürünle birlikte CLA kullanmamda bi sakıncası var mıdır bu Cuts ile birlikte karnitin kullanımını önermiyolar ağır gelir diye CLA da da aynı durum geçerli midir? Yoksa kullanmamda bi sakıncası var mı

Animal CUT'u bulabilirsin Amerikan menşeili olanı nı al. CUT'ı sabah akşam 6 saat arayla kullanmalısın. CLA'yı yemek öncesi kullanılmalı diye biliyorum. Şuan ben, Animal CUT (2 paket) CLA, L-Carnitine, Yohimbine kullanıyorum. Aynı gün içinde farklı saatlerde. Cut, CLA, L Carnitine hepsinin işlevi farklı. Birbirlerini tamamlıycı güç olarak kabul etmelisin. Araştırdığında işlevlerinin farklı olduğunu görürsün. Bunun yanına Yeşil Çay, Mate Çayı eklemelisin. Bahsettiğin yağ hedeflerine bu suplementlerle ulaşamazsın. İsmi lazım değiller aracılığıyla %10 altına düşmek mümkün. %10'a nasıl düşülür dersen, doğal yollarla çok iyi bir diyetissen, çelik gibi bir disiplin, çok iyi programlanmış bir anterman programı, günlük iş, özel hayatının bu yeni hedeflerine göre organizasyonu. Yatma, kalkma saatleri, aynı saatlerde beslenme, diğer suplementlerin kullanımı, düzeni vb.

Bizim ailede metabolizma çok hızlı benden 1 yaş küçük kardeşim %5 yağ oranına sahip olfukça kaslı bi görünümü var ben sadece fast food ürünleri ile beslendim yıllarca o yüzden yağ oranım 19 lara çıktı ben bi program ile birlikte 3 ay içinde 8 yağ oranına düşürebileceğime inanıyorum antrenörlerimde aynı fikirde benimle çok azimle çalışan biriyimdir sadece yemek yeme konusunda fazla kısıtlamıyorum kendimi yağ sız ve tuzsuz yemeye özen gösteriyorum sadece cuts sayesinde bendeki iştah sorununa çözüm olsa bile işe yarayacağından eminim[DOUBLEPOST=1447953277][/DOUBLEPOST]Bu supplementler bittikten sonra ventolin kürüne başlayacam hedefime daha rahat ulaşabilmek için
300mg aspirin+200mg kafein ve 4 mgVentolin spordan 1 saat önce
İlk hafta bu şekilde olacak 2.hafta sabah 4 Mg spordan 1 saat önce 4mg ventolin 300mg aspirin+200mg kafein 3 hafta sabah 4mg spordan 1 saat önce 8mg ventolin 300mg aspirin+200mg kafein şeklinde bir kür uygulayacam sonra 1 hafta dinleme sonra bi 3 hafta daha bu şekilde kullanacam önerir misiniz ventolin normalde de kullanıyorum astım hastasıyım sadece dozajını artırcam body yaparken bu konuyla alakalı değil ama yeniyim nereye açacağımı bilmiyorum kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Back
Yukarı