Universal Nutrition Gain Fast 3100

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 150 51,4%
  • Orta Karar

Votes: 113 38,7%
  • Başarısız

Votes: 29 9,9%

• Total voters
    292
arkadaslar merhaba. ben kilo almak icin gain fast 3100 aldim. eczacı önerdi bana bu ürünü kilo aldırıcı olarak. pek spor yaptigim soylenemez, hele vucut gelistirmeyle hic alakam yoktur. bugun basladim kullanmaya. spor yapmadan bu tarz ürünleri kullanmak zaralı mı? acikcasi cok uzun sure kullanmıycam ama karacigerde falan tahribat yapıyor diye duydum eczacı yan etkisi yok dedi gerc, yine de icim pek rahat değil. sizin fikriniz nedir yardimci olabilir misiniz? 5-6kg alabilsem yeticek bana. aşırı derecede zayıfım cunku. 175 boy 47kg yim. kilo alcam diye hastalanmiyim bi de simdi=)

arkadaslar merhaba. ben kilo almak icin gain fast 3100 aldim. eczacı önerdi bana bu ürünü kilo aldırıcı olarak. pek spor yaptigim soylenemez, hele vucut gelistirmeyle hic alakam yoktur. bugun basladim kullanmaya. spor yapmadan bu tarz ürünleri kullanmak zaralı mı? acikcasi cok uzun sure kullanmıycam ama karacigerde falan tahribat yapıyor diye duydum eczacı yan etkisi yok dedi gerc, yine de icim pek rahat değil. sizin fikriniz nedir yardimci olabilir misiniz? 5-6kg alabilsem yeticek bana. aşırı derecede zayıfım cunku. 175 boy 47kg yim. kilo alcam diye hastalanmiyim bi de simdi=)

böbreklerin iyi durumdaysa yani böbrek rahatsizligin felan yoksa bisey olmaz, korkmadan kullanabilirsin...bu üründen mucize bekleme, yemek ögünlerinede dikkat et, vücudu ac birakma, ara ögünleri ihmal etme, arada findik, ceviz, muz, meyvali yogurt felan ne blursan ye. cok zayiflikta bünyenin direncini azaltir hastaliklara davetiye cikarmis olursun..belliki iyi beslenmiyorsun o yüzdende zayifsin...istah sorunun olsa gerek, bendede vardi ancak kendini zorlamalisin bi müddet sonra migde genisleyince sürekli yemek yemek isteyeceksindir..ben 5 ay önce 75 kiloydum 1.82 boy..düzenli spora basladim gida takviyeleri ve iyi bi beslenme ile 88 kiloya ulastim...

böbreklerin iyi durumdaysa yani böbrek rahatsizligin felan yoksa bisey olmaz, korkmadan kullanabilirsin...bu üründen mucize bekleme, yemek ögünlerinede dikkat et, vücudu ac birakma, ara ögünleri ihmal etme, arada findik, ceviz, muz, meyvali yogurt felan ne blursan ye. cok zayiflikta bünyenin direncini azaltir hastaliklara davetiye cikarmis olursun..belliki iyi beslenmiyorsun o yüzdende zayifsin...istah sorunun olsa gerek, bendede vardi ancak kendini zorlamalisin bi müddet sonra migde genisleyince sürekli yemek yemek isteyeceksindir..ben 5 ay önce 75 kiloydum 1.82 boy..düzenli spora basladim gida takviyeleri ve iyi bi beslenme ile 88 kiloya ulastim...

herhangi bi rahatsizligim yyok cok sukur. istahım bazen cok aciliyo ama bazen butun gun bisey yemeden durabiliyorum. zorluyorum ama oldugu kadar iste. bundan sonra daha da dikkat edicem ama. mucize istemiyorum biraz kilo aldigimi gorsem heveslenip daha cok yemeye baslarim zaten. cvp icin tesekkurler bu arada. icim rahatladi=)

rahat ol bu ürün 80 lerden beri kullaniliyor, kötü bi tarafi olsa coktan piyasadan kalkardi..ancak ilk siralar bagirsaklari bosaltiyor ve baya bi gaz yapiyor haberin olsun, ilk hafta alismak icin az ölcek kullan.. ben 4.5 kilolugunu kullandim gayet iyiydi, hicbi sorun yasamadim, ancak net olarak kac kilo aldirdi onu tam hatirlayamiyorum..

Merhaba arkadaşlar. Bende bu ürünün 4.5 kg lığını aldım. 2. gün bugün. Spor olarak şuanda sadece koşuyorum. Bu yeterlimidir ve ne zaman ne kadar almalıyım bu tozu...
Koşuyu sabah 07.30 gibi yapıyorum. Bilen bir arkadaşım cevaplarsa çok sevinirim.. Teşekkürler..

Bu urunu daha once kullandim fakat pek duzenli olamadim simdi duzenli kullanicam.. Benim sorum bu urunun yanina ek olarak baska bir urun daha kullanmak istiyorum amacim kilo almak. Ancak ne kullanacagimi bilmiyorum karar veremedim. Amino asit, protein tozu ws... hangisi?? Cevaplarinizi bekliyorum/////

Bugün bu ürünün çikolatalısı elime ulaştı... Çok şekerli diyenlere katılmıyorum, tadı fena değil biraz hamurumsu, 700 ml. shakere 3 bucuk ölçek kadar karıstırdım gayet ideal bi kıvam çıktı daha fazlasının çok koyu bir hal alacağını düşünüyorum daha ötesi içilmez yersiniz zaten.

ürünün geçen sene 2300 gr lık olanını kullandım.gayet iyi bi ürün.Ben kullanım dozajını biraz düşürerek kullandım ama.25 günde ürünü bitirdiğimde 2.5(1,5yağ-1kas) kg almıştım

Ürünü kullanmaya başlayalı 20 gün oldu ve günde 600 ml. süt içerisine 4 ölçek katarak yarısını sabah yarısını akşam olmak üzere 2 parti olarak kullandım. 3 gün de bir düzenli olarak ağırlık çalıştım, çalıştığım günler çalışmadan 45 dk. önce 2 ölçeği 300 ml. su ile karıstırıp içtim. bu zaman diliminde beslenmemede dikkat ettim. Nekadar yağlı besinlere dikkat etsemde karın bölgesi çalışmalarımın zayıf olduğundan çok az yağlanma oldu lakin 20 günde 4 kg. aldım. 20 gün öncesi vücut ölçülerim ile şuan arasında belirgin bi fark var ve almış olduğum kalorileri düzenli çalışma sayesinde vücuduma yayarak hacim kazandım. Bu şekilde kullanarak kalan ürünün 1 hafta daha yeteceğini sanıyorum. Uzun zamandır sporla ilgilenen birisi olarak istediğim verimi aldım diyebilirim.Bu ürünü bir kutu daha kullanmayı düşünüyorum yaklaşık 5 kg daha eksiğim var. Gelişmeleri yazmaya devam edeceğim. ..Sadece kilo almak için kullanacaksanız aklınızdan çıkarın göbekten başka bişi yapmaz adı üstünde sporcu besini. düzenli spor, düzenli besin...iyi forumlar

Arkadaşlar 3 aydır body sporu ile ilgileniyorum bende bugün bu ürünü aldım.Ürünü aldığım yer sabah akşam 400 ml içerisine 3-4 kaşık koymamı, yemek yedikten sonra kullanmamı söyledi.Fakat bazı arkadaşlarımız sanırım bu tarz ürünleri spordan sonra ilk 45 dakika içerisinde kullanıyor.Siz bana hangisini önerirsiniz ? Bende birçok arkadaş gibi spora devam ederek kilo almak istiyorum bu ürünü almamın sebebide budur önerilerinizi merakla bekliyorum şimdiden teşekkür ederim ..
Bu arada 2.5 kg'lik Üniversal ürününü aldıım.İnşallah fayda görürüm.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben bu sporu yapmaya başlaalı 3,5 ay oldu neredeyse ama ramazan dolayısıyla biraz ara verdiğimden dolayı zayıflama oldu vicudumda 62 kilodan 57 kiloya düştüm gerçekten moralim çok bozuldu kol cevrem kücüldü hantallaşmışım iyice bnde bi karışım yaparak karbonhidrat gereksinimini karşılıyorum evde nerden baksanız 750 gr kalori var karışımın içinde karışımın tarifi şöyle
Süt : Büyük bardaklarda
Bal : 2 yemek kaşığı dolu dolu değil
Yumurta : 2 tane içine kırıyorum sarılarını alıyorum sadece akını koyuyoruz
Fındık Ezmesi : 1 yemek kaşığı
Muz : ezipde atıyorum
Ceviz : üstüne serpiştiriyorum hem güzel bi görüntü versin hemde daha etkili olsun diye
Açık dondurma : bu isteğe bağlı eğer bana ağır gelir biraz milkshake kıvamında olsun istiyosanız atabilirsiniz
Protein : Son olarakta 1 ölcek protein tozu atıyorum

Yanlız dikkat edin yatarken içeceksiniz yoksa Allah muhafaza düz duvara tırmanızrsınız tırmanmayı bırakın o düz duvarında sağlam olması lazım ona göre :D:D:D

Şimdide bu ürünüde almaya karar verdim sizce hantallaşırmıyım hızlı kilo aldığım için?? Yalnız karışımı deneyin haa :D Süper bişey :D İsterseniz antremandan 1 : 30 saat önce falan için antremanda beta nox etkisi yapar :D

Son düzenleme:
arkadaşlar bende gain fast 2.3 kg aldım 5 gündür kullanıyom ama tık yok hatta sabahları kalkıyom süte 2-3 ölçek bulk koyup içiyom sonra birer öçlek gaini suya karıştırıp içiyom sonra öğleden sonradan 3 ölçek gaini tek tek suya koyup içiyom akşam yatarkende süte yine bulk koyup içip yatıyom ama tık yok kilo falan alamıyom. yoksa kilo almam için çok mu erken bu arada boy169 kilo 62 acaba baska bir hastalık mı var delircem. yani günde 5 ölçek gain 2 öğünde 2şer öçlek bulk kullanıyom. normal besin öğünlerim sabah kahvaltısı pek sevmem atıştırırım öğlen akşam normal yerim sporlada uğraşmıyom cevap yazarsanız sevinirimm

haklısın kısa bir süre ama etki eder mi sizce spor yapmadan da faydası olur mu sankı bu ürünelri kullanınca başım tuhaf oluyor cok fazla seker var ondan mı acaba???
takviye ürün derken anlamadım?

Spor yapmadan hiç bir faydasını göremezsin, tabiki faydadan kastın göbek ve basenlerindeki oluşacak yağlanma değil ise, aldığın kaloriyi bütün vücuduna yayman için düzenli idman şart... forumda araştırısan antrenman günlükleri var bi dambıl seti ile çok rahat çalışabilirsin.bench_O

acikcasi pek urun kismindan anlamiyorum boyum 1.85 kilom 60kg kilo almak icin gittigim spor salonunda bana spor salonunun sahibi bu urunu onerdi herhangibi bir yan etkisi olmadigini soyledi 5-6 arkadas olarak gidioruz sadece birimiz protein tozu kullaniyor gerisi de benim gibi salt spor yapiyor o yuzden bunu kullanmama pek sicak bakmadilar ama kilo almam gerektigini dusunerek bu urunu kullanmayi dusunuyorum eger bu urunu kullanan varsa lutfen bana yardimci olsun ise yarar mi yan etkisi varmi?

merhaba ben de yeni salona yazıldım kilo problemim var baya zayıfım bu ürünü kullanmaya başlayacağım bir sorum olacak karışımı sabahtan hazırlasak akşama kullansak bir sorun olur mu yoksa anında tüketilmesi mi gerekir?

ürünü kullanmaya başladım spordan bir saat önce ve de spordan bir saat sonra olmaz üzere, 400 ml süt içerisine 2 dolu ölçek koyuyorum.tadı kesinlikle çok güzel.. spor yaptığım günler içiyorum spora gitmediğim günler hoca 1 kere içebilirsin dedi.bu şekilde 2 haftada 2 kilo aldım şuan ürünün yarısındayım..

Back
Yukarı