Universal Nutrition Gain Fast 3100

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 150 51,4%
  • Orta Karar

Votes: 113 38,7%
  • Başarısız

Votes: 29 9,9%

• Total voters
    292
universaL ve hardLine arasında kaLdım, sizce napsam?

1 ay önce hardline kullandım şimdi gainfast kullanıyorum. hardline hem tad olarak iyi hem mama kıvamında değil.hardline yi günde 5 ölçek rahatça içebiliyordum ama bunun 2 ölçeğini içene kadar kusma noktasına geliyorum resmen balçık gibi.hardline den sonra gain fast deneyenler bunu anlar ancak.gözü kapalı hardline derim.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:05 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:59 ----------

bench_O
universaL ve hardLine arasında kaLdım, sizce napsam?

1 ay önce hardline kullandım şimdi gainfast kullanıyorum. hardline hem tad olarak iyi hem mama kıvamında değil.hardline yi günde 5 ölçek rahatça içebiliyordum ama bunun 2 ölçeğini içene kadar kusma noktasına geliyorum resmen balçık gibi.hardline den sonra gain fast deneyenler bunu anlar ancak.gözü kapalı hardline derim.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:05 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:59 ----------

bench_O

Bence sadece tadına bakaraktan karşılaştırılma yapılmamalı.

SADECE TADINA BAKARAK SÖYLEMİYORUM.HARDLİNE'NİN 4.5 KG OLANINI BİTİRDİM 64 KİLODAN 69 KİLOYA GELDİM AMA GAİN FAST'İN ŞUAN 2.350 GR OLANINI İÇİYORUM VE NEREDEYSE BİTMEK ÜZERE 100 GRAM BİLE ALAMADIM.AYRICA BESLENMEME DİKKAT ETMEME RAĞMEN ÖZEN GÖSTERMEME RAĞMEN 1 GRAM BİLE ARTIŞ SAĞLAMADI.BEDAVA VERSELER KULLANMAM ARTIK GAİNFAST.KULLANIRSAM HARDLİNE PROGAİNER DAN ŞAŞMAM...kafa_

bench_O

sana aynen katılıyorum karışımı ve tadı beklediğim gibi çıkmadı ve hüsrana uğradım diyebilirim alınacaksa gainer multipower ve optimum ideal bence

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:29 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:27 ----------

öyle diyorsun ama tadını beyenmediğin bir protein tozunu zorla içiyorsun pisikolojik etki de söz konusu verim düşüyor böylece o yüzden tad çok önemli bence...

Arkadaşlar tam bir hüsran vanilyali benimki mecbur onu aldim çünkü sadece o kalmişti.şuan bile ağzimda içerken topaklaniyor tozlari şeker gibi ağzimda eritiyorum.karişim olarak sifir,tad olarak berbat,kilo olarak bende gram artiş sağlamadi başkalarini bilmem.fakat hardline ile 5 kilo alabildim.ürünü kullanmadan önce parasina bakiyosun vay bee pahali kesin bişeydir diyosun şimdi ürünü kullandim dediğim şu; neye güvenerek bu kadar para isterler bu ürüne?

Aklıma takılan bir şey var şimdi, tek ölçekte 150gr protein varmış. Fakat ben biliyorum ki tek seferde 50gr'dan fazla alınan protein işe yaramıyor. Ve 150gr proteini tek seferde alsam; [Kilo başı 2gr dan benim günlük 150gr yüklemem gerekiyor zaten].
Bu olayı biri açıklayabilir mi bana? Ve iki saattir hangi ürünü kullansam diyorum bişey bulamadım.

Kilo: 74 - Boy: 186 / Kemiklerim de kalındır biraz. Kilomdan şikayetçi değilim ama yağlanmadan kas büyülten supplementler gainerlar oluyor sanırım. Benim isteğim fazla şişmek değil daha çok tshirt altında mütevazi duran, kısa kolda triceps-omuz-biceps çizgilerinin belli olduğu bir vücut. Ne yapiyim anlamadım açıkcası.

Aklıma takılan bir şey var şimdi, tek ölçekte 150gr protein varmış. Fakat ben biliyorum ki tek seferde 50gr'dan fazla alınan protein işe yaramıyor. Ve 150gr proteini tek seferde alsam; [Kilo başı 2gr dan benim günlük 150gr yüklemem gerekiyor zaten].
Bu olayı biri açıklayabilir mi bana? Ve iki saattir hangi ürünü kullansam diyorum bişey bulamadım.

Kilo: 74 - Boy: 186 / Kemiklerim de kalındır biraz. Kilomdan şikayetçi değilim ama yağlanmadan kas büyülten supplementler gainerlar oluyor sanırım. Benim isteğim fazla şişmek değil daha çok tshirt altında mütevazi duran, kısa kolda triceps-omuz-biceps çizgilerinin belli olduğu bir vücut. Ne yapiyim anlamadım açıkcası.

o protein miktarı 6 ölçekte mevcut sende tek seferde 2 ölçek alırsın ama bence iyi bir ürün değil başka bir ürün almanı tavsiye ederim...

arkadaslar ben foruma yenı uye oldum oncelıkle merhaba.ben bu urunu almayı dusunuorm bır kac gune kadar.optımumla unıversal arasında kaldım hangısını almalıyım sızce unıversal daha agr bassada kararsızım bıde bı sorum daha olucak bu urun bana 2 ay ıcerısnde 7-8 kılo aldırırmı acaba?

arkadaslar ben foruma yenı uye oldum oncelıkle merhaba.ben bu urunu almayı dusunuorm bır kac gune kadar.optımumla unıversal arasında kaldım hangısını almalıyım sızce unıversal daha agr bassada kararsızım bıde bı sorum daha olucak bu urun bana 2 ay ıcerısnde 7-8 kılo aldırırmı acaba?

Gainerlar içinde Universal olsun Optimum olsun hemen hemen aynı fayda ve kalitede ürünler, fiyatlarıda aynı sayılır, eğer biraz daha durumun iyiyse Weider mega mass 4000 öneririm, daha iyi verim alabilirsin. 2 ayda öyle bi kilo alman mümkün ama bu sadece gainerle olacak iş değil doğal beslenmene dikkat etmen gerekir, kendine disipline uyacağın bir beslenme ve antrenman programı belirle. Antrenman yapmadan sadece kilo almak için bu ürünlerden kullanacaksan sonu hüsran, göbek ve basenlerde yağlanma olur. Bunlar Besin değildir unutma Besin takviyesidir...

yok zatn bb yapıorm haftada en az 4 kere gıtmeye ozen gosterıyorum salona beslenmemde bıraz problem var onuda duzene sokucam ıns. :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:28 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:26 ----------

tesekkur ederım bu arada cvb verdigin için

yok zatn bb yapıorm haftada en az 4 kere gıtmeye ozen gosterıyorum salona beslenmemde bıraz problem var onuda duzene sokucam ıns. :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:28 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:26 ----------

tesekkur ederım bu arada cvb verdigin için

Rica ederim. Başarılar...

Arkadaşlar bir şey soracam ,
Bu ürünün tanıtımında arkadaşımızın yazdığı her porsiyonda 1052 kalori demiş ama aşağıya eklediği resimde her porsiyonda 3000 kalori diyo,
hangisi doğru

bide piyasada bu üründen yokmu bulamıyorum ?

4.5 kilo bitirdim 1-2 GRAM aldırmışsa aldırmıştır anca. verdiğim paraya yanmıyorum da o iğrenç tadı boşa çektiğime yanıyorum kac kere kusacak gibi oldum nefes almadan içtim bide..hiçbir işe yaramaz aman uzak durun...

4.5 kilo bitirdim 1-2 GRAM aldırmışsa aldırmıştır anca. verdiğim paraya yanmıyorum da o iğrenç tadı boşa çektiğime yanıyorum kac kere kusacak gibi oldum nefes almadan içtim bide..hiçbir işe yaramaz aman uzak durun...

günlük beslenmen nedir düzenli besleniyormusun ? kullanıpta iyi sonuç alan var birde arkadaşlar optimum serios mass ile bunun arasında kaldım gainer fast iyise onu alıcam ama 5 ölçekte çözülmüyor diyorsunuz ben günde 3 kez 5 ölçek kullanmayı düşünüyorum beslenmem iyi çok hızlı bir şekilde kilo almak istiyorum kolay çözülmesi için napmam lazım 5 ölçek koyup shakerın sonuna kadar süt koysak olurmu ?

günlük beslenmen nedir düzenli besleniyormusun ? kullanıpta iyi sonuç alan var birde arkadaşlar optimum serios mass ile bunun arasında kaldım gainer fast iyise onu alıcam ama 5 ölçekte çözülmüyor diyorsunuz ben günde 3 kez 5 ölçek kullanmayı düşünüyorum beslenmem iyi çok hızlı bir şekilde kilo almak istiyorum kolay çözülmesi için napmam lazım 5 ölçek koyup shakerın sonuna kadar süt koysak olurmu ?

sonuna kadar koyarsan nerede karışcak bu.nasıl çalkalancak.yarısına kadar koy.çalkala iç sonra tekrar süt koy öyle daha mantıklı olur yani.

balçık gibi oluyor filan yazmışlar heralde topak topak oluyor iyi karışmıyor demekki ben 2 tane 2 kg lik var ondan alsam günde 3 kez 5 servis 1 hafta yakın bişey oluyor 3-5 kilo alırmıyım beslenmemde güzel ?

Back
Yukarı