Merhaba Arkadaşlar,
Ürünü bir hafta önce aldım.Daha önce Gnc,Hardline %80whey ve bir kaç ismi fazla duyulmamış firmaların proteni tozlarını kullanmıştım. En son kullandığım hardline %80whey proteinle karşılaştırmam gerekirse; diet döneminde olduğum için protein ağırlıklı beslenmekteyim. Ağır idmanlardan sonra vücut ağrılarım iyileşmiyordu.Fakat bu ürüne geçtikten sonra daha hızlı bir şekilde vucudumun toparladığını hissediyorum.Ama unutulmamalıdırki bu ürünün muadili daha öne kullandığım Hardline%80 whey değil,Biprodur.Bu kutuyu bitirince,optimum whey'e başlayacağım.İlerleyen zamanlarda o üürün hakkındada görüşlerimi sizinle yine paylaşırım.Birde unutmamanız gereken,ürün azda olsa koelstrol barındırmakt****olestrol problemi olan arkadaşların buna dikkat etmelerini tavsiye ederim.
Koku ve tat konusuna gelince; Chocolate ice cream olan ürünü tercih ettim.Tadı çok hoş,Shaker aracılığıyla sütle kolayca karısıyor.İçimi zevkli.Fakat aroması o kadar kuvvetli ki ,protein tozunun kokusu bütün odaya yayılıyor.
Bunun dışında ürünü ilk açtığımda,kalın bir koruma bandı vardı.El ile yırtmak mümkün değil.Bıcakla kesmek gerekti.5lbs olan ürün için durum böyleydi.
Bütün sporcu arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar diliyorum.