Universal Nutrition Ultra Whey Pro.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Basarili

Votes: 150 54,3%
  • Orta karar

Votes: 110 39,9%
  • Basarisiz

Votes: 16 5,8%

• Total voters
    276
arkadaşlar ben ankaradan yazıyorum protein tozuna yeni başlayacağım ilk seçimim olucak ve yeni karşılaştığım bir sürü bilgi oluyor şu önceliklere göre hangi ürünü önerirsiniz öncelik sırasına dikkat
1 fiyat
2 güvenirlik
3 içeriği ve değerleri

Ürünün üzerinde antremandan 45 dakika sonra alın diyor ancak ben bunu uygulamadım. Neden böyle bir şey eklemişler acaba merak ediyorum.

arkadaşlar bişey sorcam ben protein tozu yerine spirulina kullanıyorum araştırdım ve içinde tüm gıda maddelerinin ıkı hatta 3 katı protein var hemde amıno asıtler ve crateinler b 12 vıtamınlerı var buna ne dersınız bılgısı olan arkads varmıydı

unıversal kullanıyorum bu hafta bıtıcekte tekrar almayı dusunuyorum . gayet guzel bı urun

Arkadaşlar selam
ben bu ürünü yaklaşık olarak 1 aydır kullanıyorum. Her içtiğimde bağırsaklarımda inanılmaz bir ağrı yaşıyorum. Yaklaşık 2 saat sürüyor ve geçiyor. Su ve sütte de aynı problemi yaşıyorum. Sizce problem benim bünyemde mi yoksa ürün başka kişilerde de aynı problemi yaşatıyor mu ? ( sadece spor günleri ve 1 kaşık kullanıyorum )

Ürünü 2 haftadır kullanıyorum.Yan etki olarak günde 1 kez tuvalete giden biriydim 4 kez falan gidiyorum.Acayip gaz yapıyor.
Eksi yönü creatini ayrıca alman gerekiyor.Ben onu almadım o yüzden gelişimim çok hızlı diyemem.
2 hafta önceki fotoğrafımla şimdikine bakıyorum gözle görülür bir gelişme var.

ben 1kg aldım ilk protein tozum neden minumum 2 servis dio anlamadım az alırsak zararımı olacak

bende vanilla ice cream var 160 tl'ye aldım kıbrıstayım 8oz suyla karıştırıyorum 1 ölçek bildiğin mevye suyu gibi oluyor yoğunluk 0 neden acaba sahtemi yoksa?

Bu ürünün çileklisini aldım. Normal yağlı süt ile denedim tadı kesinlikle mükemmel. Su ile az bir miktar tatdım , çok hafif bir tadı vardı böylede. Performans olarak birşey soyleyemem şuan tabiki.

Kullanılışı hakkında bir sorum olacak. 250 ml süt ile antrenman öncesi ve sonrası alıyorum sadece. Acaba off günlerde de almam gerekir mi ?

Birde yanında Weider 2200 amino haplarım var .Aynı ayda kullanmam sıkıntı yaratırmı ? yaratmaz ise hapları ne şekilde almam gerekir ?

Kilo 70 boy 1,78 .Normalde futbol hakemliği yapıyorum yani sporla alakam var. 3 aydır ise yoğun şekilde spor salonuna gidiyorum...

cikolatalısını kullanıyorum gercekden güzel bir ürün ilk kullandığımda sorun yasattı sonra sorunsuz devam eddim

Bu ürünün çileklisini aldım. Normal yağlı süt ile denedim tadı kesinlikle mükemmel. Su ile az bir miktar tatdım , çok hafif bir tadı vardı böylede. Performans olarak birşey soyleyemem şuan tabiki.

Kullanılışı hakkında bir sorum olacak. 250 ml süt ile antrenman öncesi ve sonrası alıyorum sadece. Acaba off günlerde de almam gerekir mi ?

Birde yanında Weider 2200 amino haplarım var .Aynı ayda kullanmam sıkıntı yaratırmı ? yaratmaz ise hapları ne şekilde almam gerekir ?

Kilo 70 boy 1,78 .Normalde futbol hakemliği yapıyorum yani sporla alakam var. 3 aydır ise yoğun şekilde spor salonuna gidiyorum...

süt ile almamanızı öneririm.antrenmandan hemen sonra özellikle süt ile almanız vücudunuzun ihtiyacı olan proteini,whey proteini sütle aldığınız için uzun sürede emilimini sağlar.bunun yerine su ile alıp kaslara ihtiyacı olan proteini bir an önce takviye etmeniz sizin için en iyisi oalcaktır.

aminoları protein ile beraber kullanmada bi sorun çıkmaz.
antrenmandan 45dk önce 2 tablet,antrenmandan hemen sonra 2 tablet alabilirsiniz.

Bu markaya sempatim gerçekten çok büyük belkide PAK tan dolayı olabilir. Uzun zamandır Türkiye'de yok bu ürün önümüzdeki günlerde yurtdışından 4.5kg olanını getirticem. Bakalım sempatimiz devam edicekmi.

Bu markaya sempatim gerçekten çok büyük belkide PAK tan dolayı olabilir. Uzun zamandır Türkiye'de yok bu ürün önümüzdeki günlerde yurtdışından 4.5kg olanını getirticem. Bakalım sempatimiz devam edicekmi.

Universal Animal serinin whey ürünü çıktı bunun yerine onu deneyebilirsin.

Back
Yukarı