tekrar başlamayı dusunuyorum bu urune tabi uyku problemını de yanında katlanarak
sormak istedigim ben suan hersabah 5 gr micronize kreatin alıyorum bu urunden 1.5 -2 olcek alacagım kreatin sbahla beraber fazla gelırmı ?
karıncalanma oldu bende de salonda diğer kullanan biri de demişti. etki olarak yorulma mekanizması devre dışı kalıyor diyebilirim. biraz sakat bir ürün gibi yeni başlayanlara yönelik değil.
Fiyatından dolayı dikkatimi çekti. Her ne kadar beklentilerim gereğinden fazla olsa da, daha önce Animal Pump kullanmış fakat hiç bir etkisini görememiştim. Acaba Animal Pump etkilemediyse, bu ürün de beni etkilemez mi? Yoksa bu ürün çok daha farklı mı?
ilk kullanımında animal pum ile çok farklı olduğunu göreceksin.
ben de son olarak animal pump kullanıyordum ama pek bir etkisini göremedim.şu an jack 3d siparişim geldi ve animal pump ı yarıda bırakıp bu ürüne geçtim. 2 antremandır kullanıyorum . daha önce de super pump 250 kullanmıştım . jack 3d etkisi super pump 250 ile hemen hemen aynı ve animal pump a göre çok üstün bence.
not: bence bu katagori de en iyisi Super Pump 250 ama uykusuzluk etkisi çok fazla.
Merhaba, ben 8 aydir Agirlik calisiyorum.
8 ay önce kilom 58 idi creatin kullandim duzenli antremanla su anda 70 kg ulastim.
bir arkadasin tavsiyesiyle jack3d aldim sorum su olacak
2 gündür Kullaniyorum, ama dogrumu yanlismi bilmiyorum aranizda tecrubeli olanlar vardir belki yardimci olurlar.
ilk gun 1 kas aldim hic birsey hist etmedim.
2ci gün 3 kasik aldim antremanda basimda,Kollarimda,Ayaklarimda ve parmak uclarimda nasil tarif etsem bilmiyorum hani bir yeriniz uyusurda igne batiyormus gibi olurya öyle oldu,enerjiyi hist ettim daha cok antreman yaptim onceden 1 saat yapiyordum bugun 3 saat yaptim ..mesala önceleri bankta gögüs 70 basiyordum bugun 90 bastim. yorulmadim hic hep antreman yaptim saatlerce bittikten sonra öyle bir yorgunluk cöktüki eve zor geldim bi yerde uzanip uyuyasim geliyordu. yolda yürürken üstüme degisik bir his nasil desem sanki Duygsalasmis yada deprasyona girer gibi öyle hisler oldu. su anda ise o his devam ediyor, duygusallik gibi sanki deprasyona girecekmisim gibi hislere kapildim
Bu normalmi
tecrubelerinizle beni bilgilendirirseniz sevinirim
Saygilar
Cevap icin tesekkur ederim. 1 kasikla hic birsey his etmemistim.2 kasik olurmu.kutuda 1 ve 3 yaziyor 2 mi alayim.ayrica deprasyon hali normalmi sizce?
Merhaba, ben 8 aydir Agirlik calisiyorum.
8 ay önce kilom 58 idi creatin kullandim duzenli antremanla su anda 70 kg ulastim.
bir arkadasin tavsiyesiyle jack3d aldim sorum su olacak
2 gündür Kullaniyorum, ama dogrumu yanlismi bilmiyorum aranizda tecrubeli olanlar vardir belki yardimci olurlar.
ilk gun 1 kas aldim hic birsey hist etmedim.
2ci gün 3 kasik aldim antremanda basimda,Kollarimda,Ayaklarimda ve parmak uclarimda nasil tarif etsem bilmiyorum hani bir yeriniz uyusurda igne batiyormus gibi olurya öyle oldu,enerjiyi hist ettim daha cok antreman yaptim onceden 1 saat yapiyordum bugun 3 saat yaptim ..mesala önceleri bankta gögüs 70 basiyordum bugun 90 bastim. yorulmadim hic hep antreman yaptim saatlerce bittikten sonra öyle bir yorgunluk cöktüki eve zor geldim bi yerde uzanip uyuyasim geliyordu. yolda yürürken üstüme degisik bir his nasil desem sanki Duygsalasmis yada deprasyona girer gibi öyle hisler oldu. su anda ise o his devam ediyor, duygusallik gibi sanki deprasyona girecekmisim gibi hislere kapildim
Bu normalmi
tecrubelerinizle beni bilgilendirirseniz sevinirim
Saygilar
Arkadaşım seninle biz aynı durumdayız sanırım ama ben 60 oldum şimdiden ama sana bişi sorcam protein tozu veya herhangi bir weight gainer kullanıo musun birde senin benim gibi zayıflar için jack 3 D Çok mantıklı değil gibime geldi ama sen lütfen etkilerini paylaş..
Nisan Ayinda Ben 58 Kg ile basladim Creatin kur yaptim 6 hafta ve Hyper mass 6000 ile 70 Kg ulastim su anda tam 70 kiloyum.bu benim icin buyuk bir basari 58 kg dan 70 ulasmakSu Anda ise Jack3d basladim yani Sira Hyper Mass 6000 kullaniyorum gunde 3 defa. bide Amino tablett aliyorum her Antreman sonrasi hedefim 85 kg insallah basaririm. cunku 58 den 70e beni iyi bir kamciladi
Dilerim Sende hedefine ulasirsin.