USPlabs Jack3d

Nasıl ?

• İYİ

Votes: 146 66,7%
  • ORTA

Votes: 52 23,7%
  • KÖTÜ

Votes: 21 9,6%

• Total voters
    219
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar şimdi burda hem superpump 250 hemde bu ürünü kulananlar ben ikisi arasında kaldım şimdi bu usplabs jack3d kaç gün gidiyor sadece antreman günleri değilmi birde çeşir olarak tek çeşitmi? oteki yandan superpump 800gr kaç gün gidiyor aralarındaki fark nedir teşekkürler

malinua
jack 3d tam olarak anlattığın etkileri veriyor insana . kullandıktan yarım saat kırkbeş dakika sonra karıncalaşma , antrenman esnasında güç ve antrenmandan sonra büyük bir yorgunluk.aynı şekilde bir duygusallaşma :)
aynı şeyler bende de oluyor.bunlar için tedirgin olma. ancak 3 saatlik bir antrenman vucuda birşey kazandırmayacağı gibi çok şeyi de götürür. ben antrenman öncesi 2,5 ölçek kullanıyorum.en fazla 3 ölçek kullan ve bu sınırı kesinlikle aşma.

Evet. Simdi sadece 2 kasik aliyorum yetiyor. 1 saatlik antreman suresini gecmemeye calisiyorum simdilik iyi gidiyor performansta cok etkili oldu.kendi kilomdan 40 kg fazla basabiliyorum. Sonucu bende merak ediyorum. Sendede uykusuzluk yapiyormu? Saat 5 oldu halen ayaktayim uyuyamiyorum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 05:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 05:06 ----------

Arkadaşım seninle bağlantıyı burdan koparmayalım o zaman 6 haftada mı 58 den 70 e çıktın ? birde kullandığın creatinin markası neydin sanırım 6 hafta boyunca hyper mass + creatin yaptın öyle mi ?

Evet aslinda daha coktu ama kurdan vucut tekrar su kaybediyor. Ben All star creatin monohydrat kullandim gunde 4 litre su ictim.3 kerede hyper mass 6000 kullandim.creatinde cok su icmen lazim. Tabiki yinede forumda daha tecrubeli ustalrimiz onlar daha iyi bir yol gosterebilir.

Son düzenleme:
Evet. Simdi sadece 2 kasik aliyorum yetiyor. 1 saatlik antreman suresini gecmemeye calisiyorum simdilik iyi gidiyor performansta cok etkili oldu.kendi kilomdan 40 kg fazla basabiliyorum. Sonucu bende merak ediyorum. Sendede uykusuzluk yapiyormu? Saat 5 oldu halen ayaktayim uyuyamiyorum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 05:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 05:06 ----------

Evet aslinda daha coktu ama kurdan vucut tekrar su kaybediyor. Ben All star creatin monohydrat kullandim gunde 4 litre su ictim.3 kerede hyper mass 6000 kullandim.creatinde cok su icmen lazim. Tabiki yinede forumda daha tecrubeli ustalrimiz onlar daha iyi bir yol gosterebilir.

Hmmm Anladım ortağam creatin az da olsa su tutar diye biliyorum beni yani sen şimdi 70 den aşağı mı inmeye başladın bi tecrübeli arkadaş bana şey demişti creatin cycle yap demişti.bir de jack 3d sana hacim sağlıyor mu yani kilo aldırıyor mu onu paylaş ortağam olur mu

Hmmm Anladım ortağam creatin az da olsa su tutar diye biliyorum beni yani sen şimdi 70 den aşağı mı inmeye başladın bi tecrübeli arkadaş bana şey demişti creatin cycle yap demişti.bir de jack 3d sana hacim sağlıyor mu yani kilo aldırıyor mu onu paylaş ortağam olur mu

Evet su topluyor dogru onun icon bol bol su iceceksin. Hayir tam 70 kg. Jack3d daha 3 gun oldu ilerde paylasirim. Allstar creatin monohydrat kagitinda 8 kg garanti yaziyordu. Zaten benim spora baslamamin en buyuk nedeni zayif olmamdi hedefim kg almakti . Kendine bir hedef koy antremandan sonra bol bol ye ic ustune bide creatin , shake bak 2 ayda ne oluyor.

Değerli Üyemiz;

Lütfen üyelere kullanıcı adları dışında kelimeler kullanarak hitap etmeyiniz. (kardeş, usta, abi, dostum vb. )

Lütfen sadece başlıkta belirtilen ürün hakkında yorum yazalım.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Değerli Üyemiz;

Lütfen üyelere kullanıcı adları dışında kelimeler kullanarak hitap etmeyiniz. (kardeş, usta, abi, dostum vb. )

Lütfen sadece başlıkta belirtilen ürün hakkında yorum yazalım.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Peki dikkat ederiz efendim. :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:41 ----------

Evet su topluyor dogru onun icon bol bol su iceceksin. Hayir tam 70 kg. Jack3d daha 3 gun oldu ilerde paylasirim. Allstar creatin monohydrat kagitinda 8 kg garanti yaziyordu. Zaten benim spora baslamamin en buyuk nedeni zayif olmamdi hedefim kg almakti . Kendine bir hedef koy antremandan sonra bol bol ye ic ustune bide creatin , shake bak 2 ayda ne oluyor.

Kullandığın creatinin markasını sölicektin sen bana ne oldu malinua

Binyamin,

Galiba uyarının tamamını okumamışsınız, çünkü halen konuyla bağlantısı olmayan sorular soruyorsunuz. Konuların dağılmamasına özen gösterip konu dışı yorum/mesaj atmayalım. İlgili bölümde yazıp yardım istediğiniz üyeden, PM aracılığıyla yorum yazmasını rıca edebilirsiniz.

Bu kural sadece üyelerin forumda kolayca istenilen bilgilere ulaşmayı sağlamak içindir.

arkadaşlar şimdi burda hem superpump 250 hemde bu ürünü kulananlar ben ikisi arasında kaldım şimdi bu usplabs jack3d kaç gün gidiyor sadece antreman günleri değilmi birde çeşir olarak tek çeşitmi? oteki yandan superpump 800gr kaç gün gidiyor aralarındaki fark nedir teşekkürler

her ikisini de kullandım şu an jack 3d kullanıyorum . birkaç farklı aroması var . ama genelde bu tip ürünlerin tadı pek iyi olmuyor.jack 3d sadece antreman günlerinde ortalama 2 ölçek olarak kullanırsan bir aya yakın bir süre idare eder aynı şey super pump250 için de geçerli.her iki ürün de antrenman dışı günlerde kullanılmıyor.jack 3d nin gramajı çok daha düşük ama içindeki ölçek de minik bir şey :)
super pump da pump etkisi bende inanılmazdı ancak aynı şekilde uykusuzluk da inanılmaz sorun olmuştu bana. ama yine de verdiği etki için kullanmaya değer bir ürün .
jack 3d ise güç artışında super pump ile aynı etkiye sahip . uykusuzluk da yapıyor ama super pump kadar değil . pump etkisi ise super pumpa göre daha düşük . karar senin .

malinua ;
uykusuzluk yapıyor ama çok abartılı değil ( 3 ölçek kullanmama rağmen ) . herhalde biraz da bünyeye göre değişiyor ya da zamanla vucut alışıyor

Son düzenleme:
malinua ;
uykusuzluk yapıyor ama çok abartılı değil ( 3 ölçek kullanmama rağmen ) . herhalde biraz da bünyeye göre değişiyor ya da zamanla vucut alışıyor

Bende Asiri derecede uykusuzluk yapiyor 4 cu günüme girdim. 3 gündür sabaha kadar uyuyamiyorum uykum gelmiyor. Ben 2 kasik aliyorum 3 kasik baya cok gelmisti. benim kullandigim Orange li tadi berbat meyve suyu ile icilirmi?? sakincasi varmi??

Bende Asiri derecede uykusuzluk yapiyor 4 cu günüme girdim. 3 gündür sabaha kadar uyuyamiyorum uykum gelmiyor. Ben 2 kasik aliyorum 3 kasik baya cok gelmisti. benim kullandigim Orange li tadi berbat meyve suyu ile icilirmi?? sakincasi varmi??

uyuyamamak kötü tabi. ama biraz daha erken almayı denesen akşama doğru alma. tabi benm tecrübem yok sadece fikir biliyorsun sen memnun kalırsan bende alıcam .

Yaklaşık 1-1.5 aydır ürün kullanmıyordum. Jack3d'ı açtığımda bazı yerlerinin sarılaştığını gördüm. Son kullanma tarihi geçmedi (2013) Rutubetten olabilir düşüncesiyle 2 idmanda kullanmadım ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. (şehir:trabzon)

Böyle bir durumla karşılaşan var mı ? Kullanmalımıyım ?

(Diğer ürünlerimde bir sorun yok)

Eklentiler

• jack3d.jpg
    jack3d.jpg
    70,1 KB · Görüntüleme: 587
Yaklaşık 1-1.5 aydır ürün kullanmıyordum. Jack3d'ı açtığımda bazı yerlerinin sarılaştığını gördüm. Son kullanma tarihi geçmedi (2013) Rutubetten olabilir düşüncesiyle 2 idmanda kullanmadım ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. (şehir:trabzon)

Böyle bir durumla karşılaşan var mı ? Kullanmalımıyım ?

(Diğer ürünlerimde bir sorun yok)

Merhaba Major her hangi bir üründe karsilasmadim ama karsilassaydim, kullanmazdim, anladigim kadariyla bu ürün bir kac aydir bulunuyor sende degilmi? fotodaki görünümüne dayanarak ben kullanmazdim sende bence kullanma ne olur ne olmaz.

selamlar

bugun elıme ulastı jacked ve ılk kullanmamda suratımda agırlıklı olarak bı karıncılanma hıssettım bakalım hayırlısı,bıraz kullandıktn sonra tekrar buraya yazacagım etkılerını...

Merhaba Major her hangi bir üründe karsilasmadim ama karsilassaydim, kullanmazdim, anladigim kadariyla bu ürün bir kac aydir bulunuyor sende degilmi? fotodaki görünümüne dayanarak ben kullanmazdim sende bence kullanma ne olur ne olmaz.

selamlar

Malinua sanırım 15 güne yakın oldu var mı bir değişim nedir arkadaşım durum sende etkisi ne oldu ?

selamlar

Malinua ben senden etkisini hala merak ediyorum sadece hacim artışı mı oldu yoksa kilo aynı mı kaldı nedir durum bana söylersen çok sevinirim.

konuyu bastan sona kadaar okudum sormak istedigim bir sey var bu urunu clenle kombine eden var mi yada clenle kombinesi nasil olur ?

sakata gelmeyelim

valla arkadaşlar bende bu ürünü kullanıyorum ve etkisi mükemmel diyebilirim ayrıca her aldıgımda da karıncalama hissi aşırı derecede oluyor kendimi çok canlı hissediyorum o duygu anlatılmaz yaşanır sadece bilmiyorum belki beslenme düzenim cok iyi ondan her seferinde etkisini maksimum görüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı