USPlabs Jack3d

Nasıl ?

• İYİ

Votes: 146 66,7%
  • ORTA

Votes: 52 23,7%
  • KÖTÜ

Votes: 21 9,6%

• Total voters
    219
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ee peki kıbrıstan sipariş verebilceğimiz bi site yok mu?
büyük ihtimal gümrük yasası kıbrıs içinde geçerlidir ama

bu ürüne yeni başladım henüz sadece bir idmanda kullandım ilk izlenim olarak güç verimliliğini arttırdığını söyleyebilirim hafif bi güç artışı yanında daha uzun süre gücünüzü muhafaza etmenizi sağlıyo ama daha büyük bi etki bekliyodum belki ilerleyen günlerde bu etkiyi alırım daha önce bsn no explode kullanmıştım onda da ilk günler beklediğim etkiyi bulamamıştım ama bir iki hafta içinde ağırlıklarında artmasıyla hem pump hisseinde hem de yaptığım antremandan aldığım tatminde artış olmuştu bu üründede muhtemelen aynısı olucak çünkü yaklaşık 2 aydır vucuduma kafein sokmayarak kafein reseptörlerimi upregüle ettim yani kafeine olan duyarlılığımı arttırdım.Haa bide bu jack3d ürünü içindeki metilheksamin adlı madde tartışmalara konu olmuş en nijayetinde sanırım yasaklı madde kapsamında yani spor amaçlı kullanımı doping oluyo yakında jack3d leri piyasadan toplayabilirler haberiniz ola.Ben bu performans arttırıcı ürünleri asla bi ölçekden fazla kullanmam bu ölçek olayı tamamen vucudunuz sempatik stimulasyon yapan (mesela kafein,teofilin,efedrin) gibi maddelere alışık olmasıyla alakalıdır bu sebepden kola kahve öle zırt pırt bilinçsizce içerseniz sonra bu performans ürününü 2 ölçek 3 ölçek kullanmak zorunda kalırsınız hem yan etki insidensi artar hemde paranıza yazık olur ben mesela inanamicaksıznız bsn no explodeyi aralarda dahil yaklaşık 5 ay gibi bi süre kullandım(sadece idman günleri alıyodum üstünde hergün alın günde iki ölçek alın gibi garip cümleler yazılı:)) ve kullandığım sürede creatin gibi uucuz bi ürünle kombine ettim etkisi 5 ay boyunca hiç azalmadı hatta arttı ve ciddi hacim aldım şimdi jack3d dende aynı performansı bekliyorum 4 ayda 5-6 kilo alsam bana yeter

3 tane almıştım. 1.m.r. ve animal rage numunelerini bitirdikten sonra başladım. Öncelikle söylemeliyim ki tropical fruit punch aroması gayet güzel. Etki olarak ise memnun kaldım.

Kıbrıs'dan gelirken yanımızda getirebilir miyiz bu ürünü ? mesela 4-5 paket alsak ?

(NOT: Kıbrısdaki jack3d fiyatları nedir ? )

sultanahmed kardeşim ben bu üründen 2 kutu kullandım.Bu ürünü kullanmadan önce NO-xplode ve halo ikilisini kombine etmiştim gayet iyi sonuçlarda alıyordum.Fakat NO-xplode ara verip bu ürünü 2 kutu üst üste kullansam'da NO-xplode kadar bende etki göstermedi aksine aratır oldu resmen.İdman başında aldığım enerji idman biter bitmez sanki power tuşu ile kapatılıyor ve ciddi bir halsizlik alıyordu başını gidiyordu.NO-xplode kullandığım zaman hiçbir zaman bu şekilde böyle tepki göstermiyordu vücudum ve NO-xplode gibi kolay ağırlık artışıda bekleme.Bilmiyorum bende böyle sonuç gösterdi ve pek olumlu'da değildi ama sende ne yapar bilemem
Ürüne yurtdışından satış yapan sitelerdden mi temin ediyorsunuz arkadaşlar ?
Bu kdar olumlu yorum üstüne kullanmayı düşünüyorum açıkçası...

sultanahmed kardeşim ben bu üründen 2 kutu kullandım.Bu ürünü kullanmadan önce NO-xplode ve halo ikilisini kombine etmiştim gayet iyi sonuçlarda alıyordum.Fakat NO-xplode ara verip bu ürünü 2 kutu üst üste kullansam'da NO-xplode kadar bende etki göstermedi aksine aratır oldu resmen.İdman başında aldığım enerji idman biter bitmez sanki power tuşu ile kapatılıyor ve ciddi bir halsizlik alıyordu başını gidiyordu.NO-xplode kullandığım zaman hiçbir zaman bu şekilde böyle tepki göstermiyordu vücudum ve NO-xplode gibi kolay ağırlık artışıda bekleme.Bilmiyorum bende böyle sonuç gösterdi ve pek olumlu'da değildi ama sende ne yapar bilemem

bende bu üründen 1 kutu kullandım fakat herhangi bir etki göremedim.Bu demek değildirki ürün başarısız.sana bana başarısız geldi,diğer kişilere başarılı gelebilir.çünkü bu tarz ürünler metebolizmadan metabolizmaya değişiklik göstermekte.bu tip ürünlerde kişiler birazda deneme yanılma yoluna gitmeli.faydalı geliyorsa değişik bir heyecan aramamalı.

büyük umutlarla aldığım jack3d maalesef istediğim etkiyi göstermedi :(

elimde sadece 2-3 antreman kullanılmış gerisi duran bir kutum var şuanda işlerimden dolayı spor yapamıyorum isteyene resimlerini falanda atabilirim hem elimden çıkartmış olurum uygun fiata hem burdan birisine yardımım dokunmuş olur isteyen olursa pm atsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı