USPlabs Jack3d

Nasıl ?

• İYİ

Votes: 146 66,7%
  • ORTA

Votes: 52 23,7%
  • KÖTÜ

Votes: 21 9,6%

• Total voters
    219
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben kullandım tadı falan başarılı ama önemli olan performans etkisi 0 . 2 3 arkadaşa da verdim onlarda hiçbir şey hissetmediler ki ürün orjinal amerikadan almıştım..

Bence daha başarılı nitrik oksit ürünler mevcut, bsn no-xplode kullandım ilk versiyonu cok basarili idi,sonra versiyon 2.0 ı çıkarttılar ve yeni formulü denemek için beklemeye başladım,eskisini tekrar almadım bu esnada cellucor c4 aldım oda belirgin bir pump etkisi ile güzel bir idman çıkarıyordu;c4 kullanırken jack3d aldım sırf merakımdan ve almış olduğu övgülerden dolayı,içimi ve tadı hafif ama bir no3 ürününden beklenen hiçbir belirti yok içildiğine dair... hissettirmiyor bile alındığını,bsn no-xplode içipte idmana zamanında başlayamayınca resmen yerinizde zıplamaya başlıyorsunuz... bence başka ürünler denenmeli

Ingiltere merkezl' "Grenade Fat Burner" diye bir urunun deneme kapsullerinden aldim. Tamam amac farkli, biri nitric oxide sayesinde damar genislesmesiyle, digeri icerdigi kafein sebebiyle daha iyi bir antreman cikarmayi vaadediyor. Ama benim gibi az da olsa fazla kilonuz varsa (Daha once Jack3d'de denemis bir insan olarak), Grenade gibi yag yakicilari da denemenizi tavsiye ederim. Tabi kafein hassasiyetiniz yoksa. Benim icin bir tasla iki kus oluyor.

OxyElite Pro ve Jack 3d'yi aynı gün kullanmanın sakıncası varmıdır? Varsada nelerdir?
Ikisi de stimulant tabanli urunler.
1,3-Dimethylamylamine HCL ve kafein ikisinde de ortak olarak bulunuyor. Ikisini ayni gun kullanmak bunyeye agir gelebilir. Eger kullanilacaksa kullanim sureleri arasinda 7-8 olmali. 1,3 Dim basli basina zararli bir kimyasal. Bunyene agir gelebilir,spor gecmisini, saglik vs. bilgilerini, bu tarz stim leri kullanma durumunu bilmiorm ama bana kalirsa ayni gun kullanma

Peki OxyElite Pro'yu sabah 1 öğlen 1 akşam 5 gibide 1 alsam, spor günleride jack 3d'yi 19:30 gibi alıp 8 gibide spora gitsem nası olur?

arkadaşlasr şöyle bi kombine yapsak nasıl olur ?

sabah 8 de kalkıp kahvaltı 10 dk sonra kretein tozu ve jack3d karışımı 30 dknra anrtaman ve antraman sonunda protein tozu ve kretin ondan sonra dogal urunlerle beslenme ve gece yatmadan protein ?

protein = bsn snty6

Idmandan 30 dakka once jack3d idman sonunda creatin 15 dakka sonra protein tozu al..(Veya karbo lu beslenmenin yaninda da icebilirsin creatin I )

Bsn yi gece yatmadan once kullanirsan yaglanirsin karbo var iceriginde ..lor peyniri veya casein kullanabilirsin gece yatmadan once

superpump kullandım ondan sonra c4 kullandım superpump c4 den daha iyi bana göre ben öle hissettim bu ürünü benim yazdıım ürünlerle karşılaştırırsak hepsini kullanan bir arkadaş yorum yaparsa sevinirim saygılarımla...

ilk kullanımda 2 ölçek kullandım daha önce kullandıgım allstars nox ve weider muscle freak e gore daha iyi muscle freakte hemen hemen aynı etkı oluyor fakat benım mıdemı bozdu jack te en onemlı olan sey ölcek cok kucuk bu arada tropıkal aroma en ıyısı son olarak urun karıncalanma ve gece braz uykusuzluk yapıyor ama ılerleyen saatlerde uyuyabılıosunuz :D

Bende var bu urun, yurtdisindan aldim, ceyrek olcek kullandim sadece etkisine bakmak icin. internette okudugum yan etkileri hic hosuma gitmedi. Kalp carpintisi ve panik atak geciren insanlar oluyormus. Yakin sure once 2 amerikan askerinin olumune sebep olmus diyorlar, O yuzden bu urunu kullanmayacagim. Hatta tuvalete dokmeyi bile dusunuyorum bu aralar. Avustralya da bu hafta yasaklaniyormus cunku gencler partilerden once bunu extacy niyetine iciyorlarmis. Google dan bu basliklari aratabilirsiniz.
"jack3d death of american soldiers"
"jack3d banned in Australia"
Edit: merak ediyorum bu forumda Jack3d kullananlar kisiler hic agir yan etkiler yasadiniz mi?

Son düzenleme:
evet o haberı bende okudum ama eleman 10 ölcek ıcmıs australyadakı ve ustune alkol alınca taklaya gelmıs vatandas 3 olcek max yazıo ustunde gecmessen bısey olmaz atcaksanda bana verebılırsın ben ıcerım :D

Mutfaktan jack3d' u alip, tuvalete gidip dokmek en fazla 3 dakika. isi gucu birakmak, sehir icine inmek ve Jack3d'u birisine vermek en az 1.5 saat. Evet takasla ancak bunu yapabilirim. Boyle bir kisilige sahibim. Konuyu saptirmayin, ozelden mesaj atabilirsiniz. Jack3d'in icinde bulunan DMAA nin Avustralyadaki yasaklanma haberi bu video'da. Ben guvenli yolu secip hic kullanmayacagim ve ailesinde kalp rahatsizligi olan kisilere asla onermem bu urunu. https://www.youtube.com/watch?v=HGOdLO2jrvs

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı