tpcshkr
Üye
dr. oetkerin mi choco yulafı war çok fena bağımlılık yapıo tavsiye ederimthums:
![]()
Hocam bunun kutu fıyatı ne kadar guzel bır urune benzıyor cıkolatalı falan hosuma gıttı wallhı burdan bakınca bıle = )
dr. oetkerin mi choco yulafı war çok fena bağımlılık yapıo tavsiye ederimthums:
![]()
Hocam bunun kutu fıyatı ne kadar guzel bır urune benzıyor cıkolatalı falan hosuma gıttı wallhı burdan bakınca bıle = )
8 Lira İmiş.
4,55 gibi bi fiyata aldım ben carrefour dan tadıda gayet güzel
eti nin de var portakallı müsli si
içinde çikolata,fındık,fıstık vs bi sürü şey var tadıda güzel ben sabah 1 kase tüketiyorum
eti yulaflı 3.5 olan ne biçim tad var bunda böyle ya ahırda ineğin önüne koy suratını eşkitir hayvancağız
eti yulaflı 3.5 olan ne biçim tad var bunda böyle ya ahırda ineğin önüne koy suratını eşkitir hayvancağız
Her yararlı çoğu şey tadı çirkindir, ,istisnalar dışında. Tatsız tuzsuz kepek ekmeklerini biz lezzetle yemiyoruz ama =)
Yeterince peynir yedik sıra balıktahamsinin kilosu 2 lira arkadaşlar bilginize...
Ben balıktan pek anlamam ayrıca hoşlaşmam da ama malum çeşit yapıp bünyeyi hiçbirşeyden eksik etmemek için yiyoruz.Ama şöyle bir olay deneyimledim.
Ben de her zaman hamsi alıp temizletiyordum evde fırınlayıp sonra çerez gibi yiyordum.Gayet tadı güzel geliyordu.Ama sonra birde çupra deneyeyim dedim 450-500 gram teki,bir tane aldım temizletip (toplam maliyet 5 ytl) sonra gittim fırına verdim evde ve sonuç çok çok daha güzel.Hamsiden bin kat daha lezzetli. (Balıktan anlamadığım çok belli oluyordur kesin)
Hamsinin kilosu 2 bunun yarım kilosu 5 ama aradaki tat farkına değer thums: