Vücut Tipleri Hakkında Geniş Bilgi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Atletik tip tam bana uyuyor dermişim :D Hocam bunların hepsinden az çok demeden var bende ... ne biçim yapım var :D olsun vg yi seviyom çokta fifi desem yeridir herhalde

Endomorf: beni baska türlü nası anlatabilir ki aynı ben (:

genetiğimizi değiştiremeyiz ama çalışabiliriz durmak yok yola devam :)

Endomorf'um Çok HIzlı Büyüyük Gelişiyorum Ama Yağ Atmakta Zorlanıyorum Bu Beni Piskolojik Yönden Etkilermi ? Hayır Sadece Canım Sıkılıyor Karın Kaslarımı Göremiyorum Diye ... ::)

Endomorf
Mezomorf
Ektomorf
Anlamadığım bir konu var acaba kaç yaşında bu ayrımı yapacağız?
Bu genetik yapının ergenlik dönemiyle ilişkisi nedir?Nezaman tam olarak anlaşılır?
Sonuçta kimse iri doğmuyor hepimiz bir dönem çelimsizdik?(artık obezite ve hormon lu gıdalarla bu değişmekte tabi ama :D)

mezomorfa örnek olarak en iyi gördüğüm kişi frankky g dir. bence adam tam uyuyor mezmorfa keşke onun yapısı bende olsa :(

>>> Yarı Ekto Yarı Mezomorfum... Adele gelişim hızınde Mezomorfik yanım daha iyi... Çalışmalara çabuk adpte olma çabuk gelişme gibi Fakat Kilo Kazanma Kemik ve Hacim Konusunda Ektonun Kralıyım Lanet olsun :S :(

Galiba bende endomorf um.Çabucak gelişebiliyorum.Yemek yemeye yatkınım.Ama yağ aldımmı kolay kolay atamam :S

uzunum normal bi insan kalıbım var.tabi uzun olduğumuz için hacim yapmamız doğal olarak zor . ne duygusal nede katıyım. şuana kadar toplumdan kaçmak gibi bi olay hiç başıma gelmedi gayet sosyalim.güçlü bi genetiğim var . neyim ben hiçbirine uymuyorum :D

Mezomorf sadece bu uyuyor bana :)

şişmanım ama
Endomorf gıbı kısa boyluda deıglım ortasındayım 2 sinin

Atletik bir vücuda sahibim fakat en çok tuhafıma giden kalıbının adamı değilim. Dışarıdan beni gören sanki 2 sene VG yapmış gibi görüyor. Gel gör ki şu an 1 ay oldu 20 kg bench ancak 15 tekrar kaldırabiliyorum. Acaba kanla ilgili bir problemim mi var. Dİrencim çok zayıf.

Şimdi benim kemik yapın gayet iri ama spor yapmadan önce çok cılız gözüküyodum yaklaşık 2 aydır spor yapıyorum ve 8 kilo aldım benim vücut tipim ne anlayamadım. Spordan önce cılızdım kemiklerim baya bi sayılıyoddu narindimde ama kemik yapım her zaman iriydi merak nettim yardım lütfen..

Back
Yukarı