• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

VgIsmaıl resimler...

Ölçülerinin ne olduğu umrumda değil tek kelimeyle "muhteşem" güzel bir gelişim ve genetiğinin de iyi olması gelişimini kat kat arttırmış. Maşallah diyelim ve bu simetriyi ve defineliği koruyarak spor hayatında başarılar:)

teşekkür ederim cevabın için barfiks yeni yeni çekmeye başladım ve şuanda bile biceps kasıma verdiği etki çok iyi 15 tane nizami çekebiliyorm gerçekten kolları çok kuvvetlendiriyor 3 temel hareketin nedir 3 temel hareket + 1 - 2 kombinemi yapıyorsun değişiklik yaparken ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:57 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:55 ----------

bu arada gerçekten çok muazzam vücudun var bana göre gençlerin popüler ismi Zyzz den bile iyisin kol yapın göğüs yapın resimlerde oynamalar yoksa ondan daha iyi kesinlikle bu yolda ilerlemelisin bu arada kardeşin den de fotolar bekliyoruz oda bize ilham kaynağı oluyor .d

Yeni Fotoğraflar

Eklentiler

• page.jpg
    page.jpg
    268 KB · Görüntüleme: 633
Saç kesiminiz çok daha iyi olmuş, zaten vücuda diyecek laf yok.Muazzam vücudun var VgIsmail.. Birde kaç aydır yaptığınızı söylermisiniz?

efektshop 0
ama görüntü bence daha hoş olmuş :)

Uygun Bir Zaman'da Ölçülerimi aldırtıp paylaşacağım.Kendim aldığım zaman yanlış çıkabiliyor.

Beslenme Programı Hiçbir zaman özel olarak uygulamadım.

Sürekli Protein,Vitamin,karbonhidrat Yiyecekleri Tükettim.

Back
Yukarı