bestmodel dedi:Arkadaşlar ben weider2200 aldım.Nasıl kullancam bunu ?
bestmodel dedi:Arkadaşlar ben weider2200 aldım.Nasıl kullancam bunu ?
bazıları antremandan önce 4 sonra 4 al diyorlar.Ama üzerinde gelen kağıtta vücut ağırlı 80kg'dan az olanlar antremandan sonra 4 kullan diyorlar .Bunların hangisi doğru ?
tonymontana dedi:Arkadaşlar bu benim forumdaki ilk mesajım hepinise selamlar bnde yaklaşık olarak 1 aydır kullamıorum günde 8 tane yutuorum tamam baya işe yaradı ama iide kilo aldırıo içindeki glutamin miktarı nedeniyle kolları 40 yaptım ama kiloda fırladı ben adedi9 yapıp 3 3 3 olarak uygulasam öncesi sorası ve yatarken olarak nası oluır? :?: :?:
DaddyCooL dedi:www.weider.com a girdiğinizde ülkelerde Türkiye yi seçin sizi direk amerikanın sayfasına bağlıyacak
ama diğer avrupa ülkelerini işaretlediğinizde hepsinin distiribitörlerinin telefon numaraları karşınıza çıkıyor
bizim memleketimizle ilgili bişey yok yane bu ne demek oluyor aldığınız weiderların çoğu ya kaçak yada gümrükten kişisel olarak
içeri sokuluyor
yane ;
o ürünleri kullandığınızda başınıza gelen herhangi birşeyden bozuk olsun,sahte olsun,hatalı olsun cart olsun curt olsun hiç kimseye hesap sorma dava açma hakkınız yok
tarım ve köy işlerinden onayları olmadığı gibi distiribitör hiç bir firmaları yok
buna rağmen piyasada,internet sitelerinde,body salonlarında peynir ekmek gibi nasıl satılıyor anlamak zor.....
DaddyCooL dedi:Weider Amino 2200 ün zamanımı geçti ? http://www.weider.com a girdiğimde bu ürünü bulamadım yanlızca amino 6000 diye bir ürünlerini tanıtıyorlar amino asitlerde super aminos bile yok.
Artık üretilmiyormu?? Türkiye'de miladı geçmişleri satılıyor olmasın :?: :?:
B3RkOvi dedi:Ahh ahh haplari buyuk olmasa kullanicam ama.... : ((
: )
B3RkOvi dedi:Ahh ahh haplari buyuk olmasa kullanicam ama.... : ((
: )