Weider Amino 2200

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.535
Tamam yine paranoya yapmıyayımda...

Peki amino 6000 in mg ı yüksek diyelim yeni ürünleri onu sitede tanıtıyorlar weider kaynıyor ortalık neden 6000 i Türkiyede hiç yokta sitede olmayanlar var
alıştık artık zaten memleket olarak gavurun eskisinin miladının dolmuşunu bize dayatılmasından buda onlardan biri olmasın bana çok ilginç geldi
son kullanma tarihini artık mahalle arası bakkallar marketler bide değiştirip bir ürünü millete satıyolarlar dünyanın parasının döndüğü bu sektörde yapılamazmı :?: :?: bu konuda bilgisi olan lütfen paylaşsın

weider ın Türkiye distribitörüde yok.....! alayı kaçak kuçak

www.weider.com a girdiğinizde ülkelerde Türkiye yi seçin sizi direk amerikanın sayfasına bağlıyacak
ama diğer avrupa ülkelerini işaretlediğinizde hepsinin distiribitörlerinin telefon numaraları karşınıza çıkıyor
bizim memleketimizle ilgili bişey yok yane bu ne demek oluyor aldığınız weiderların çoğu ya kaçak yada gümrükten kişisel olarak
içeri sokuluyor
yane ;
o ürünleri kullandığınızda başınıza gelen herhangi birşeyden bozuk olsun,sahte olsun,hatalı olsun cart olsun curt olsun hiç kimseye hesap sorma dava açma hakkınız yok
tarım ve köy işlerinden onayları olmadığı gibi distiribitör hiç bir firmaları yok
buna rağmen piyasada,internet sitelerinde,body salonlarında peynir ekmek gibi nasıl satılıyor anlamak zor.....

Amino 2200 & Creatine

Arkadaşlar bu benim forumdaki ilk mesajım, o yüzden herkese merhaba. Amino 2200 ile beraber Universal Creatine kullandım çok iyi geldi maksimum kilolarımı bastım, arkadaşlarım da bayağı yaradığını söylediler. Amino2200 iyi bir ürün creatin ile beraber alınırsa daha da iyi olur. (Amino2200 ü Tanspordan 75 YTL almıştım ama nedense kapandı şimdi ******'ye takılıyorum , onlarda kur artışından dolayı her gün bi zam yapıyorlar :( )

weider2200 kullanımı

Arkadaşlar ben weider2200 aldım.Nasıl kullancam bunu ?
bazıları antremandan önce 4 sonra 4 al diyorlar.Ama üzerinde gelen kağıtta vücut ağırlı 80kg'dan az olanlar antremandan sonra 4 kullan diyorlar .Bunların hangisi doğru ?

Re: weider2200 kullanımı

bestmodel dedi:

Ben idmandan sonra çabuk bitmesin diye 5 tane alıyordum, ama idmandan önce ve sonra 4 er tane alsan daha iyi olur.

fıyatlar hakkında bilginizi istiyorum

ARKADASLAR 67,5YTL YAZMISSINIZ BUURUNUN SAHTE OLMA IHTIMALI VARMI??? ARTI WEDİER KENDİ SİTESİ ÜRÜN FIYATIU COK FAZLA ACIKLARMISINIZ YA SAHTE İSE??

Re: weider2200 kullanımı

bestmodel dedi:
bazıları antremandan önce 4 sonra 4 al diyorlar.Ama üzerinde gelen kağıtta vücut ağırlı 80kg'dan az olanlar antremandan sonra 4 kullan diyorlar .Bunların hangisi doğru ?

Ben antrenmandan sonra 4 aldım. Üzerinde yazdığı şekilde. Yeterli bir oran. Sonucunu ay sonunda görmeye başlarsın, işe yarayan bir ürün...

Arkadaşlar bu benim forumdaki ilk mesajım hepinise selamlar bnde yaklaşık olarak 1 aydır kullamıorum günde 8 tane yutuorum tamam baya işe yaradı ama iide kilo aldırıo içindeki glutamin miktarı nedeniyle kolları 40 yaptım ama kiloda fırladı ben adedi9 yapıp 3 3 3 olarak uygulasam öncesi sorası ve yatarken olarak nası oluır? :?: :?:

tonymontana dedi:
Arkadaşlar bu benim forumdaki ilk mesajım hepinise selamlar bnde yaklaşık olarak 1 aydır kullamıorum günde 8 tane yutuorum tamam baya işe yaradı ama iide kilo aldırıo içindeki glutamin miktarı nedeniyle kolları 40 yaptım ama kiloda fırladı ben adedi9 yapıp 3 3 3 olarak uygulasam öncesi sorası ve yatarken olarak nası oluır? :?: :?:

Icindeki glutamin nedeniyleyse neden sadece Glutamin kullanmiyorsun ?
Biraz yanlis dusunce sendeki..

Re: weider ın Türkiye distribitörüde yok.....! alayı kaçak k

DaddyCooL dedi:
www.weider.com a girdiğinizde ülkelerde Türkiye yi seçin sizi direk amerikanın sayfasına bağlıyacak
ama diğer avrupa ülkelerini işaretlediğinizde hepsinin distiribitörlerinin telefon numaraları karşınıza çıkıyor
bizim memleketimizle ilgili bişey yok yane bu ne demek oluyor aldığınız weiderların çoğu ya kaçak yada gümrükten kişisel olarak
içeri sokuluyor
yane ;
o ürünleri kullandığınızda başınıza gelen herhangi birşeyden bozuk olsun,sahte olsun,hatalı olsun cart olsun curt olsun hiç kimseye hesap sorma dava açma hakkınız yok
tarım ve köy işlerinden onayları olmadığı gibi distiribitör hiç bir firmaları yok
buna rağmen piyasada,internet sitelerinde,body salonlarında peynir ekmek gibi nasıl satılıyor anlamak zor.....

madem öyle;
allstar ve inkospor'ı da pahalıya satıyorlar, zaten skip'i de skiple... Evet weider.com'a baktım; ne Avrupa ne de Asya kısmında Turkey'i gördüm yani o da hikaye... Yani ne kalıyor geriye(en azından benim için!) Hardline ve bazen de abimden bodybuilding.com...

saygılar...

DaddyCooL dedi:
Weider Amino 2200 ün zamanımı geçti ? http://www.weider.com a girdiğimde bu ürünü bulamadım yanlızca amino 6000 diye bir ürünlerini tanıtıyorlar amino asitlerde super aminos bile yok.
Artık üretilmiyormu?? Türkiye'de miladı geçmişleri satılıyor olmasın :?: :?:

Birçok üründe olduğu gibi. Ben 1 kere aldım, artık almam sırf bu yüzden...

ben weider 2200 ü 2 aydır kullanıyorum ve gerçekten etkili bir ürün eski alt yapım olduğu içinmi bilmem ama
kollar 37 den 41 e çıktı ben antreman öncesi 5 sonrası 5 kullanıyorum kilom şu an 91.5 kullanmadan önce 90 dı
veya sizlerin tavsiye edeceği başka kullanma şekli varmı.bunun yanında kullanacağım başka bir ürün olabilirmi.
saygılar.

bende bu ürünü düşünüyourum tansporda 67. ytl olduğu doğrumu siteye girdim ürünü bulamadım ama.yardımcı olr sanız sewnirim

weider amino 2200 67 ytl olması gerçekten şasırtıcı .tanspor un adresini belirtirseniz sevinirim. 110 ytl cok cünkü ,baya kazıklanıyoruz walla .

B3RkOvi dedi:
Ahh ahh haplari buyuk olmasa kullanicam ama.... : ((

: )

hapları gerçekten büyük ama alısınca sorun olmuyor ben bir defada 2 tane bile yutabiliyorum . kulladıgım ve verim aldıgım en iyi amino asitlerden biri diyebilirim.

benın kullanmadıgım urun cok az kalmıstır sanırım :) hayatımda kullandıgım enguzel amino tavsıye ederım gozum kapalı

Back
Yukarı