Weider Giant Mega Mass 4000 7 kg

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.472
Merhaba. Bir sorum olacak ? Bu ürünü nereden alabilirim ve spor yapmadan günlük olarak kullansam faydası olur mu. Sadece kilo almak amaçlı kullanmak istiyorum. Konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba. Bir sorum olacak ? Bu ürünü nereden alabilirim ve spor yapmadan günlük olarak kullansam faydası olur mu. Sadece kilo almak amaçlı kullanmak istiyorum. Konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim
Kullandığım iki internet sitesine de baktım ama stoklarda yok. Spor yapmadan kullanırsanız sadece yağ kütleniz artar. Bu da hoş bir görüntü oluşturmaz. Yine de yeter ki kilo alayım diyenlerdenseniz -öyle bir arkadaşım olduğu için söylüyorum- etkili olur. Ama yemek yeme konusunda sıkıntı yaşamıyorsanız buna gerek duymadan günlük aldığınız kalori miktarını arttırarak da kilo alabilirsiniz

Arkadaşlar bu ürünü Türkiye'de bulamıyorum hiçbir yerde stok görünmüyor. Nereden alabilirim yardımcı olabilecek var mı acaba ?

merhaba arkadaşar ben bu ürünü almanyadan getirtiyrum 240tl cıvarına geliyor ben kendime 1 kutu aldım bu ürünü nasıl kulanmalıyım nasıl daha iyi faydalanırım 1.78 boy 73 kg hedefim 78 kg olmak kas kutlemi artırmak hftada 3 gün fitness yapıyorum 2 gün ortalama 25 km kosuyorum hafta sonları ben biraz 2 senedir spor yapıyorum bu ürünü gecen sene gene kullandım ama biraz yaglanma yaptı vucut su suttu yağlanmayı önlemek için ve sus tutmayı ne yapmak lazım lütfen bilgi verirmisiniz nasıl kullanırsam daha iyi verim alırım[DOUBLEPOST=1480941223][/DOUBLEPOST]
Arkadaşlar bu ürünü Türkiye'de bulamıyorum hiçbir yerde stok görünmüyor. Nereden alabilirim yardımcı olabilecek var mı acaba ?
almanyada ebay danama türkiyeye göndersi yok tanıdık giden gelen varsa rica et fiyatda uygun

Türkiye distribütöründe satış fiyatı 529 TL çok fazla insan kullanmak istiyor denemek istiyor ama bu kadar da abartılı olmaması lazım. Şunu da anlamıyorum tamam 7 kg paket avantajlıya geliyor diye düşünenler var ama sonuçta bir kere de o parayı vermek var aylıkla çalışan insanlarız yap daha küçük gramajlarda paketler isteyen alsın maddi durumuna göre. 23 güne denk geliyor 7 kg. Haftada 3-4 gün spor yapan biriyseniz 1,5 ayda tükeniyor. Yani 7 kg avantajlı diye düşününce alsında çokta öyle gelmiyor bana.

Adam yukarda içinde 45 gr şeker var yazmis millet hala nasil alirim derdinde... okuma yazmanizdami yok anlamiyorum ki. Megamass serisi weider un yüz karasıdır. İci basit şeker dolu. Baska markalarin şeker orani düşük veya 0 şekerli gainerleri var onlari alin derim ben.
Haa bu arada weider premium whey kullanan biriyim yani markayi kötülemek derdinde degilim ama mega mass yüksek şeker iceriyor bunu belirtiyorum

Kilo aldırıcılar arasında efsanelerden :D içerisindeki şeker oranı çok konuşuluyor fakat etrafımda üründen çok iyi verim alan insanlar mevcut . Tabi fiyatı oldukça yüksek ama mutlaka denemek istediğim ürünlerden biri .

Selam arkadaşlar weider mega mass 4000 almayı düşünüyorum ama yorumlara bakılırsa kararsız kaldım azazel o para verilmez diyor thurin tavsiye ediyor birde forum oylama puanına bakıca herkes memnun gözüküyor kafam karıştı acıkcası :)

Arkadaşlar kim ne derse desin yok şeker oranıymış bilmem ne zaten zayıf biri bunları asla düşünmez fiyata gelince gerçekten pahalı ama gerçekten verim veriyorsa ben o parayı bu ürüne veririm arkadaş.

LOLI FILE DOWNLOADS 9yo FACECAST SHARE

ВЕБСАЙТ: ОТКРЫВАЙТЕ ТОЛЬКО В АНОНИМНОМ ТОР БРАУЗЕРЕ (В ДРУГИХ БРАУЗЕРАХ ССЫЛКА НЕ РАБОТАЕТ) http://torx5mtxatfovjmdizm27tsqusa4bgej5qx7zvv2quxvh44spl5xzsad.onion

МАГНЕТ ССЫЛКА 218ГБ ВИДЕО ДЛЯ ТОРРЕНТ КЛИЕНТА: magnet:?xt=urn:btih:abd5aaed52b5994fe54136701c4c18156bd28415

Back
Yukarı