Kullandığım iki internet sitesine de baktım ama stoklarda yok. Spor yapmadan kullanırsanız sadece yağ kütleniz artar. Bu da hoş bir görüntü oluşturmaz. Yine de yeter ki kilo alayım diyenlerdenseniz -öyle bir arkadaşım olduğu için söylüyorum- etkili olur. Ama yemek yeme konusunda sıkıntı yaşamıyorsanız buna gerek duymadan günlük aldığınız kalori miktarını arttırarak da kilo alabilirsinizMerhaba. Bir sorum olacak ? Bu ürünü nereden alabilirim ve spor yapmadan günlük olarak kullansam faydası olur mu. Sadece kilo almak amaçlı kullanmak istiyorum. Konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim
Almanyadan hangi siteden bende getirtmek istiyorumben almanyadan getirtiyorum bütün ürünleri hem ucuz hem cesit cokama vardir ya vanilyali muzlu ilacgibi icilmiyo
Bayağı bir zaman geçmiş valla zor birebir bulmak. Ama benzer ürünler var buna takılı kalma ☺..Arkadaşlar bu ürünü Türkiye'de bulamıyorum hiçbir yerde stok görünmüyor. Nereden alabilirim yardımcı olabilecek var mı acaba ?
Neden zor olsun kiBayağı bir zaman geçmiş valla zor birebir bulmak. Ama benzer ürünler var buna takılı kalma ☺..
Kolay gelsinNeden zor olsun kistoklarda görünmüyor acaba distribütör firmada mı bir sıkıntı var? Benzer ürünler var ama Weider düşünüyorum
almanyada ebay danama türkiyeye göndersi yok tanıdık giden gelen varsa rica et fiyatda uygunArkadaşlar bu ürünü Türkiye'de bulamıyorum hiçbir yerde stok görünmüyor. Nereden alabilirim yardımcı olabilecek var mı acaba ?