Weider Gold Whey Protein 908 gr

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 44 60,3%
  • Orta karar

Votes: 24 32,9%
  • Başarisiz

Votes: 5 6,8%

• Total voters
    73

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
goldwhey_weider_big.jpg

Weider Gold Whey Protein

goldwhey_profil.jpg

gold_kullanim.jpg

Ya tüm tozlarda "az yağlı süt ile karıştırın" yazıyor ben tam yağlı ile karıştırsam bişey olurmu? Yeniyim daha Proteinimi bugün aldım :D :D

Biraz pahalı ancak oldukça kaliteli bir üründür, bütçesinde sorun olmayan kişilerin tereddüt etmeden kullanmasını öneririm.

oldukça güzel bir ürün ucuz markalara göre yağ ve karbonhidrat oranı çok daha düşük ve kana karısım süresi iyi ama 30 tl daha verip weider in cfm whey proteinini almak daha mantıklı olabilir.ayrıca erdem yağ protein emilimini azaltır bu yüzden yağsız süt kullanmalısın.

Yeni başlayanlar için ideal bir ürün.Bütce sıkıntısı olmayanlar için uygundur.

forumda araştırdım ama bulamadım bu weider gold whey protein ile weider whey protein diye satılan ürünün ne farkı var birisi anlatabilirse çok sevinirim.

forumda araştırdım ama bulamadım bu weider gold whey protein ile weider whey protein diye satılan ürünün ne farkı var birisi anlatabilirse çok sevinirim.

Ben çok bir fark göremiyorum. Aminoasit oranları sanki ayni. Sadece ambalajları ve fiyatları farklı gibi.:D Hangisi ucuzsa onu alabilirsin. Ama en iyi distribütör siteden oradaki yetkili kişilere sorabilirsen senin için daha iyi olacaktır.

arkadaşlar bişey soracağım bu Kas yapımına yardımcı olacakmı ? ben hiç kullanmadım ..
Ve Benim istedğim vcudu şişirmeden kas yapmak bu mumkunmu ilaçlarla?

weider protein tozları suyla gayet güzel tadı var aynı sey diğerleri için söyleyemeceğim.
örneğin;Dymatize casein'i yoğurt ile tüketiyorum. su ile tükettiğimle tad güzel olmuyor.

Back
Yukarı