Weider Gold Whey Protein 908 gr

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 44 60,3%
  • Orta karar

Votes: 24 32,9%
  • Başarisiz

Votes: 5 6,8%

• Total voters
    73
merhaba arkadaşlar ben 17 yaşımdayım 2 yıllık bi geçmişim var ama süreli düzensiz olarak yapıyordum 2 hafta çalışsam 3 ay bırakıyordum pek faydası dokunmadı yani. ramazandan bu yana gayet düzenli çalışıyorum ve istikrarlıyım bu konuda. bu protein tozunuda kullanmak istiyorum gayet iyiye benziyor fakat bu protein tozunun zararı nelerdir? yararlarını gayet iyi biliyorum fakat kimse zararından bahsetmiyor. sporu bırakınca ilerde sarkma yapar mı? tozu kesince bi yan etkisi olurmu?

Tad olarak gerçekten güzel bir ürün yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum..Etkilerini görmek için çok çok erken...Ama Benim gibi midesi çok hassas (gastrit vs..) olanlara kesinlikle tavsiye ederim alırken çok şüpheliydim midemi bozar mı diye ama hiç bir sorun yaşamadım..

arkadasşlar 908gram 109lira fıyat ve kalıte arasında nasıl bi baglantı var o fiyat verirsem karsılıgını alabılır mıyım ? yardımcı olursanız sevınırım.

Ben kullandim bu urunu ve gayet basarili.Tabii amacim dogrultusunda cfm den vazgecmem ama buda iyinin otesinde cok kaliteli bir protein tozu.Supheniz olmasin alin ve kullanin.[DOUBLEPOST=1399409747][/DOUBLEPOST]
arkadasşlar 908gram 109lira fıyat ve kalıte arasında nasıl bi baglantı var o fiyat verirsem karsılıgını alabılır mıyım ? yardımcı olursanız sevınırım.
Karsiligini fazlasi ile alirsin kardesim.Al kullan.En azindan dene ve karsiligini al.Sonra istersen devam et ama vazgececegini sanmam.Kimseyi dinleme kaliteyi kendin tecrube et.Ama tecrube etmis olan kisilerin sozunude yabana atma.Weider a verdigin para herzaman tam karsiligidir bunu unutma.Keske gumruk vergisi distributor komisyonu falan olmasa daha uygun olur ve tabiri caisse bu kaliteye bedava olur.

Son düzenleme:
Ürün gayet kaliteli tadı şuana kadar kullandığım tüm protein tozlarından iyi diyebilirim. ayrıca su veya süt ile kolayca karışması artılarından.. servis başına bca protein olarak ta gayet tatmin edici fiyat olarak biraz pahalı olabilir ama bütçeniz el veriyorsa tavsiye ederim.

Back
Yukarı