Weider Premium Whey Protein

Bu ürün sizce nasıl ?

• Basarili

Votes: 568 69,7%
  • Orta karar

Votes: 182 22,3%
  • Basarisiz

Votes: 65 8,0%

• Total voters
    815
Almanya'ya gidince Peak, Allstar, BMS markalarını kullanıyorum. bu markalar kalitesi ürün gamı çeşitliliği ile çok tutulur. almanya avrupanın suplement cennetidir, orada bile weider TR 'deki kadar popüler değil. usa'da işe hiç popüler değil bb.com 'da ürünleri uzun yıllardır yoktu.

Türkiyede nedense anlamadığım bir sebebten dolayı hep popüler. marka kıtlığından, azlığından olsa gerek ve şehir efsanesi durmuna geldiğinden..

Arkadaş çok doğru demiş,Weider'i adeta ilahlaştıran Türk Milletidir.

bence tek basına alıcaksanız almayın paranızı bırıktrıp amıno creatın ve bcaa ıle kombıne edıp cok guzel sonuclar alabılırsınız tek basına kullanımlarda hıc bı marka okdr etkılı olmuo sadece piskolojık antrenman yapıosunuz :) bence kombıne onemli sonuc acısından

yakın arkadaşımla beraber başladık body sporuna emın olamadık hangısını alalım bizde 1 kutu nitrotech sipariş ettik 1 kutu da weider sipariş ettik, yarım yarım bölüşücez bu durumda hem nitrotech hem de weider kullanmış 2 farklı proteın tozunun yararını görmüş olucaz diye düşünüyorum? bu durum sıkıntı yaratır mı sızce

yakın arkadaşımla beraber başladık body sporuna emın olamadık hangısını alalım bizde 1 kutu nitrotech sipariş ettik 1 kutu da weider sipariş ettik, yarım yarım bölüşücez bu durumda hem nitrotech hem de weider kullanmış 2 farklı proteın tozunun yararını görmüş olucaz diye düşünüyorum? bu durum sıkıntı yaratır mı sızce

Bence iyi yapmışınız için rahat olsun ;)

gittigim dukkan bana 170 tl dedi, premium whey 2,3 kg olan.

açıkcası ucuz geldi şüphelendim sahtemi diye. jelatini falan vardı üstünde

açınca bi kontrol edersın hocam. guvenlik bandı falan varmı diye bende ona gore kontrol ederım.

dukkanın bayılıgı yok kacak seyler satılıyor ondan ucuz. bilmiyorum yani pazarlıkla 150ye bile çekebilirdim o derece.

Valla banada cok ucuz geldi kardesim 280 lira ya aldi arkadasim benm gecen hafta

gittigim dukkan bana 170 tl dedi, premium whey 2,3 kg olan.

açıkcası ucuz geldi şüphelendim sahtemi diye. jelatini falan vardı üstünde

[/türkiye italatcı firması antilop ******lar yanı ****** orayı ara barkot noyu soyle olar orjınalmı deılmı sana soyluolar

Son düzenleme:
ben de 2 gün önce izmirde alsancakta bi pasajdan aldım 170 tl. adam ege bölge dağıtıcısıymış spor salonlarına ve spor marketlere satıyormuş. faturayı falan gösterdi.

ben de 2 gün önce izmirde alsancakta bi pasajdan aldım 170 tl. adam ege bölge dağıtıcısıymış spor salonlarına ve spor marketlere satıyormuş. faturayı falan gösterdi.

kervan pasajından dimi? :D hemen girerken 2. dükkan mı?

bende ordan bakmıştım.. son kullanma tarihini yazarmısın bi zahmet?

ürünü açtınmı? açtıysan tadı kokusu nasıl= orjinal gibi geliyormu

üründeki barkodu söyleyebilirmisin distribütöre göndereyim orjinalmi değilmi diye anlarız. sağlık meselesi sonuçta herkes bilgilenmiş olur bende ona göre alımımı yaparım. saygılar

forumda aramadığım yer kalmasada ınanılmaz kafam karıştı, şu an elımde 2 tane proteın tozu var, biri weider whey diğeri nitrotech ikisinden çıkan ölçekler hemen hemen aynı, bir tanesinde 100ml. kadar lımıt var, forumda herkes 3 yemek kaşığı demiş, ama weiderın arkasında 2 ölçek alın diyor tek porsiyon için buda 6 yemek kaşığı yapıyor, günde 3 sefer kullansam 18 kaşık ? nedir bunun tam ayarı kutunun içinden çıkan kab( 100ml maksımum yazan) 1 kere doldursam tek öğün ıcın yeterlı mıdır?

arkadaslar bılıyosunuz groft hormonu dıye bısey var vucutta ve bu hormon spor yapan ınsanlarda herzaman max olmalı ki kas buyumesıne yardımcı olsun ve amıno asıtlerdende l-glutamıne bu hormonu gece 2 ıle 4 arsı tetıkleme yaptıgında etkılsım gostermesı ıcın yardım eder buda muazzam bır kas gelısımı ve onarımı demektır bu urunde her olcekte 2 gr l-glutamıne var bıze lazım olan gunluk mınımum 5 gr dır antrenmanlardan once ve sonra alsanız 4 gr eder buda yetecektır evet super bır urun yuzde 20 sı ızoledır kana hemen karısır ama ne yazıkkı turkıyeye gırısı durdurulmustur pıyasadakı urunlerınde son kullanma tarıhı cok yaklasmıstır normalde 260-280 tl olan bu urun bu yuzden 190 tl lere dusmustur bunun yerıne weider cfm whey proteın yada overload kullanabılırısnız SAYGILAR...

içime kurt düştü arkadaşlar 170 tlye aldım yaklaşık 3 gün önce. kapağında jelatin vardı kutunun ağzında da koruma için olan aliminyum kağıttan da vardı üstünde türkçe besin değerlerini yazan etiket de var içinden de cezve gibi bir ölçek çıktı 50 grlık bi ölçek sanırım. karışması kolay çok fazla köpürmüyor köpürmesi normal. bu söylediğim özelliklerden anlayabilirmiyiz sahte olup olmadığını ?

yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum, hacim de ya da ağırlık kaldırmada hiç fark görmedim fakat kondisyonda dayanıklılık arttı, eskisinden daha çok koşup az yoroluyorum, biraz daha zaman geçsin 1 hafta çok erken yine deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım.

Back
Yukarı