Weider Pure Creatine 100

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.586
serden262 dedi:
serden262 dedi:
Slm arkadaslar ben bisey soracam.Bende POWERMAN Pure Creatine var bunu kullanıyorum daha dogrusu kullanmaya yeni basladım. Bu marka hakkında bilginiz var mı nasıl? ben arastırdım ama pek bisey bulamadım. Bide meyva suyuna ya da suya karıstırmam gerektigi yazıyor forumda. Bunlar dısında süte karıstırsamda olur mu? Yorumlarınızı bekliyorum...

1 hafta oldu daha bir cevap bile gelmedi sorum hakkında.Helal olsun bu foruma.Ama konu itiraza veya BAN a geldiğinde anında yaparlar eminim.

bilmiyorum kardes,kusura bakma..

scofield_PB dedi:
serden262 dedi:
serden262 dedi:
Slm arkadaslar ben bisey soracam.Bende POWERMAN Pure Creatine var bunu kullanıyorum daha dogrusu kullanmaya yeni basladım. Bu marka hakkında bilginiz var mı nasıl? ben arastırdım ama pek bisey bulamadım. Bide meyva suyuna ya da suya karıstırmam gerektigi yazıyor forumda. Bunlar dısında süte karıstırsamda olur mu? Yorumlarınızı bekliyorum...

1 hafta oldu daha bir cevap bile gelmedi sorum hakkında.Helal olsun bu foruma.Ama konu itiraza veya BAN a geldiğinde anında yaparlar eminim.

bilmiyorum kardes,kusura bakma..

Eyvallah kardes saolasın cevabın için...

serden262 dedi:
serden262 dedi:

Konu Powerman değil bir Weider ürünü yanlış yere açarsan cevap alamazsın.Hatalı olan forum üyeleri değil.

Ha yine de vereyim cevap, Powerman Almanya ve Hollanda'da popüler bir marka Türkiye'ye yeni yeni ithalatı başladı.Meyve suyuna karıştırmalısın çünkü hazır şeker içerir bu da kan şekerini dolayısıyla insülinini arttırır damarların genişler hücrelere madde girişi artar.Sütteyse laktoz vardır ve kana karışması,glikoza ayrılması daha uzun sürelidir.

65 kg ım. yeni aldım bu ürünü nasıl kullanmam gerekiyor.yükleme felan okudum ama hiç birşey anlaamadım bana nasıl yükleme nasıl bir kullanım şekli önerirsiniz sayın bodyci kardeşlerim

simdi kardesim oncelikle turunu belirtmedigin icin klasik yukleme bicimini belirtiyorum..gunde 8 saat ara ile 1 cay kasigi normal; tepeleme deil bi bardak meywe suyuna katicaksin unutma meywe suyu!!! sut weya su deil..bu isi 7 gun boyunca yapicaksin bu yukleme..yuklme bitikten sonra artik tepeleme alicaksin tek porsiyon tepeleme antremandan yarim saat once gene meywe suyu...Saygilar...

arkadaşım vücutta creatine yüklemesi demek. vücuttaki bi boşluğu doldurma gibi düşün. önce boşluğu dolduruyosun sonra harcadıgın kadarının yerine koyuyosun. yani en başta tabi bu ürüne göre değişir, önce 5 gün veya 1 hafta veya 10 gün yükleme yapılır boşluklar doldurulur sonra az dozda kullanılır ama creatine kullanırken yanında b vitamini kullanmanı tavsiye ederim. eczanelerde bulabilirsin. Benexol ü de öneririm fiyatı 10ytl civarları

bu ürünü ilk kullanışımda inanılmaz sonuç aldım şaşırtıcı derecede performans artışı sezdim belliki vücüt kreatine açmış ve bulur bulmaz coştu.2. kullanışımda çok daha az bi perpormans artışı aldım ama yinede fena dieldi formsuz bi dönemimdeydi form düşüklüğümü bi haylı örtbaz etmişdi.3. süiçin dinleniyorum şuan bakalım.gözlemlediğim kadarıyla creatinden alınan performans gittikce azalıyor bikaç kişiyle daha görüşdüm onlarda ilk kullanışdaki performans artışınının bidaha yakalanmadığını söylediler sanırım normal bi etki.
buna benzer bi deneyimi olan varmı?

bende de boyle bi etkisi oldu yuklemenin bittigi hafta nerdeyse %15 e yakin bi guc artisi oldu setlerin sonlarinda zorlanmadim fln fakat diyete girince we cafeinli bisey kullaninca creatinide atiyosunuz..Suanda ultimatin kini deniyeyim bide bu sefer optimum whey,now bcaa,prolab glutaminle birlikte...Sonuclari yazarim..

Bu ne multipower rüzgarıdır anlamıyorum bankacı arkadaşım..

3 haftadır bu ürünü kullanıyorum. hardline ve universalin creatinlerini de kullandım. Weider'ın creatini bu kullandıklarım içinde en iyisi. çok iyi sonuçlar aldım ve alıyorum. Özellikle ilk hafta ağırlıklarda kayda değer artışlar elde ettim. Ama malum her creatinde olduğu gibi zaman geçtikçe creatinin etkisi azalıyor. Ama gene de creatin kullanacaklara bu ürünü şiddetle tavsiye ederim.

iyi çalışmalar

• Like
Reactions: Bjj
Arkadaşlar Weider Creatine 150 Capsules'i aldım. Karın bölgemde yağlanma var. Evde basit bir şeyler yapıyorum. Bu ürünü bilen arkadaş varsa, nasıl kullanmalıyım? Bir de; bu ürünün üzerinde ne son kullanma tarihi var ne de Sağlık Bakanlığı'nın ruhsat izni. Kullanmamın bir sakıncası olur mu?

Arkadaşlar Weider Creatine 150 Capsules'i aldım. Karın bölgemde yağlanma var. Evde basit bir şeyler yapıyorum. Bu ürünü bilen arkadaş varsa, nasıl kullanmalıyım? Bir de; bu ürünün üzerinde ne son kullanma tarihi var ne de Sağlık Bakanlığı'nın ruhsat izni. Kullanmamın bir sakıncası olur mu?

nerden aldın yurtdışından mı? ayrıca açık artırma sitelerin mi aldın?
son kullanma tarihi olmaması çok garibime gitti..iyice araştırdınmı altını üstünü kutunun..?

ayrıca nasıl kullanılacağı için forumu araştırmalısın..!!

nerden aldın yurtdışından mı? ayrıca açık artırma sitelerin mi aldın?
son kullanma tarihi olmaması çok garibime gitti..iyice araştırdınmı altını üstünü kutunun..?

ayrıca nasıl kullanılacağı için forumu araştırmalısın..!!

Evet, iyice baktım, yok. Ankara'da, Amerikan Pasajı diye bir yer var, oradan aldım. Sonra; google'da taratıyorum, böyle bir ürün çıkmıyor. Sadece gittigidiyor'da var; bir tanecik!

bu ürünün yan etkisi var mı peki? Saç dökülmesi filan gibi, steroidler gibi vücudu harap edici şeyler yapar mı?

bir de kaç ytldir bir kutu böyle?

bu ürünün yan etkisi var mı peki? Saç dökülmesi filan gibi, steroidler gibi vücudu harap edici şeyler yapar mı?

bir de kaç ytldir bir kutu böyle?

Defalarca konusulan konu! tabiki YOK! Ilac degil.
Forum kurallarini oku (bu yazin icin degil, diger yazdigin mesajlar icin!)

Back
Yukarı