Yahu bu tabletleri nasıl içiyorsunuz.Boyumdan büyük tabletleri var =) . Ezip suyla karıstırdım tekrar geri çıkartmamak için kendimi zor tuttum =) . Önerisi olan varmı bunları içme konusunda ....
bu tabletleri çiğnemek en mantıklısı ve doğrusu neden derseniz ,
çiğneme esnasından beyin mide asitlerinin sindirime hazırlanması için gerekli talimatlı vererek
besinin yola çıktığını siz ilk çiğneme hareketini yaptığınız andan mide sidirim için gerekli asitleri salgılamaya başlar buda daha hızlı ve verimli bir sindirimi garanti eder.
bazı arkadaşlarımız hapı bütün olarak yuttuktan bir süresonra mideleri bulundığı ve istifra ettiklerini ve hapların olduğu gibi durugu sindirilmediği gibi beyanları olmuş buda çiğneden yutulan bu hapların mide tarafından "geç algılanarak" sindirime gerektiği zamanda başlamamış olmasından kaynaklanmaktadır.
Dişinize yapışmasında her hangi bir sakınca bulunmamala birlite , doğal ağız salgınız onları çözerek midenize gönderecektir bir süre sonra zaten .
Bu yüzden bu haplardan daha iyi verim almak istiyorsanız çiğnemenizi "tavsiye" ederim.
Sevgiler .
Sanirim Kullanan Arkadas Yok.. Yada Kullanipda Gelisme Saglayan .... Arkadaslar Yorum Yaparsaniz Sevinecem
ürünün üzerinde tekbir kullanım zamanı yazıyor antremandan sonra.ayrıca 80 kg ve üzeri 6 adet 100 kg ve üzeri 8 adet kullanılması tavsiye ediliyor.ben uzun süredir bu ürünü kullanıyorum oldukçada memnunum kilom 110 antremandan hemen sonra 8 adet yutuyorum alıştım zaten leblebi gibi gidiyor 30-45 dakika sonrada 50 gr protein tozu çakıyorumArkadaşlar net bi bilgisi olan arkadaşımız cevaplarsa sevinirim; Kendi internet sitelerinde 80kg üstü 8 adet alınmalı diyor? Ant. önce 8 ve ant. sonra 8. Toplam 16adet mi alınmalı yani???