metinozdmrr
Yeni Üye
bunu hangı besınlerle saglayabılırım
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
süt lor peyniri ton balığı bunlar en pratikleri.ayrıca vücut ölçelerinide alırsan çok iyi olur merak ettim omuzları.ayrıca haklısın kızlar karın kasını beğenirler ama genelde karın kasları belli olanlar üstlerine beyaz dar t-shirt giyse dahi çok cılız bir vücuttan başka birşey görünmezbunu hangı besınlerle saglayabılırım
gelişiyorum ya ona bakın siz ya ben anlatamadım yada sen anlamadınayrıca gnde 3 haslanmıs yumurta yıyorum 3 ayda tam 10kılo aldım
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 03:30 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 03:28 ----------
omuz ve trapez kaslarının gorundugu gıbı gorunen pozu yok cekıp atıcam gorıceksınız ayrıca kızlar bakımından kızlarla cok takıldıgımdan bılgı edındım lıselıyız aga biz
ergenliğe geç girdim aynen uzarım tabikide
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:08 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:01 ----------
![]()
Bugun çektim![]()