• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaş 16 3 aylık çalışma- Salona gitmeden

bunu hangı besınlerle saglayabılırım
süt lor peyniri ton balığı bunlar en pratikleri.ayrıca vücut ölçelerinide alırsan çok iyi olur merak ettim omuzları.ayrıca haklısın kızlar karın kasını beğenirler ama genelde karın kasları belli olanlar üstlerine beyaz dar t-shirt giyse dahi çok cılız bir vücuttan başka birşey görünmez :D

gelişiyorum ya ona bakın siz ya ben anlatamadım yada sen anlamadın :) ayrıca gnde 3 haslanmıs yumurta yıyorum 3 ayda tam 10kılo aldım :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 03:30 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 03:28 ----------

omuz ve trapez kaslarının gorundugu gıbı gorunen pozu yok cekıp atıcam gorıceksınız ayrıca kızlar bakımından kızlarla cok takıldıgımdan bılgı edındım lıselıyız aga biz

3 tumurta fazla 2ye indir ..yahu 3 haşlanmış yumurtadaki protein miktari max 18 g. bu nerene yeter senin sevgili metinozdmrr. sende ben çok çelişki görüyorum.

oncelıkle yorum yazdıgınız ıcın sagolun beslenme programımı degıstırıcem sızınde dedıgınız gıbı proteın yuklu bı beslenme programı hazırlıcam kendıme yakın zamanda ayrıntılı bı sekılde tum bolgelerımı cekıp atıcam olculerıyle bırlıkte :)

Bu gercekse gelisim guzel ama son 3 resimde orantisizlik var 1 ay icinde boyun 10 cm uzayamaz son 2 resme bakarsan arada cok rahat 10 cm fark var ustelik gunde 3 yumurta ile olcak is degil o buzlamadan atarsan daha ilimli yorumlar alabilirsin kolay gelsin ...

10 cm degıl 5 cm uzadım ayrıyetten boy uzatma hareketlerıde yapıyorum off gunumde yenı resımler atıcam antremanıda yazarım :)

Cok guzel gelısım 3 ay ıcın . Ne ınsanlar var hıc bırsey katedemıyor bosuna gecırmıs oluyor zamanı. Tabıı hataları vardır muhakkak dıye dusunuyorum. Sanada basarılar dılıyorum boyunun kısa olmasına bu spor ıcın avantaj.

:) sagol bızım genetıkte 17 yasından sonra uzuyoruz yanı maksımum boyumuz 1.80 bende hazır kısayken vucudume guzel gorunumu verdım temelı kurdum boyum uzadıgında 1 2 sene sonra ALLAH ızın verırse muhtesem vucutla karsınızda olabılırım :)

Oyle bır genetık yok yanlıs anlama benı . Benım babam , dayım , amcamda gec ergenlıge gırdı . Nedenını bılmıyorum ama ben gırmedım.Hepsınınde dedıgın gıbı boyları 175 180 arası suanda . Yanı eger gec ergenlıge gırmıssen sende uzarsın tabi . Basarılar

ergenliğe geç girdim aynen uzarım tabikide :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:08 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:01 ----------

cl3tp.jpg

Bugun çektim :)

üstat yanlışım yoksa tüm yorumlarını okudum boy kaç senin_?
yazdıysanda şimdidien özür dilerim kardeşim.

aynen genç gösteriyorum :S :D Ama en güzelide böyle gerçekten bazılarını görüyorum 16 yaşında 20 gibi gösteriyolar kötü bi durum hayatımdan memnunum böylesi güzel :)

birde merak ettiğim şey var 1.65 boy ise ee nasıl desem hiç düşünüyormusun bu antremanlar benim boyumu artı eksi yönlü nasıl etkiler.

tabikide düşündüm ağırlık vermiyorumki yani anlıcağın fazla ağırlık kullanmıyorum ve dediğim gibi boy uzatma egzersizleride yapıyorum

Back
Yukarı