Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
usta 57 kiloyla seni böyle görünve coştum ben 55 im fotolarına bakınca 65-70 olana kadar böyle vücudum olmaz sanırım dedim bi baktım kilo 57 heveslendim![]()
![]()
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:04 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:48 ----------
ayrıca boks yapıyorum inanmanız icln yenıden fotolar koyabılırım![]()
eroin kaçakısı gibi kendini niye buzladın metinozdmrrkaçak et mi kesiyoruz spor yapmışsın bunda utanılacak bir şey yok. dikkatimi çeken hem bal hem pekmez aynı anda yiyorsun pes yani ve sırf meyve! protein olarak bir tek protein tozu var oda 30 gram bişidir sana ne kadar yeter ki. programınıda anlamadım ben yazamamışsın. omuz ile tapez yakın kaslar olsada farklı kaslar farklı bölgeler trapezelerinde bir gelişme göremiyorum ve kızlarıın karın kasına ilgi duyduğu buda yetmiyormuş gibi ikinci olarak omuza baktığı bilgisini nerden öğrendin onuda merak ettim. güzel gelişiyor gibisin ama ben yazdıklarından daha hiç bir şey anlamadım kusura bakma.
3 ayda gelişiminin maksimum olması normal. Böyle beslenmeye devam edersen gelişimin yavaşlayacaktır. Kilon - yağ kütlesi x 1.5 gram protein alman lazım günlük olarak.
50den hesaplasak 75 gr falan protein alman gerekiyor günde ortalama.