• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

yaş 17 18.hafta(4.5 ay)

poz vermeyi pek bilmiyorum ,şimdilik pek gerekte yok zaten,yorumlarınızı bekliyorum.

Eklentiler

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    10,9 KB · Görüntüleme: 527
  • -----.jpg
    -----.jpg
    10,3 KB · Görüntüleme: 544
  • ggh.jpg
    ggh.jpg
    10,2 KB · Görüntüleme: 551
  • ththth.jpg
    ththth.jpg
    13,6 KB · Görüntüleme: 564
Son düzenleme:
Belirtildiği gibi arka yan ve önden resimleri çektim .Poz vermeyi bilmiyorum dedim ,ne yani yolladığın linkleti gibi pozlar vermek zorundamıyım ,yazanların hepsine uygundur,varsa olumsuz yorumun resimler için olsun kelimelerim için değil.

Kanat,Triceps ve Biceps pozlarıda eklenseydi daha iyi olurdu,
poz vermeyi bilmiyorsun orasını anladım fakat gerek olmadığıda neyin nesi?
Bak gerek varmışki, BodyForum'TR ye ekleme ihtiyacı duymuşsun..

Ölçülerin hakkında bilgi vermelisin, Kg,Boy, Göğüs,Biceps,Omuz,Triceps,Bacak,Kalf ölçüleri
Başladığında vücut nasıldı,gelişim nasıl oldu vb.. Bunlar senin açından faydalı olacaktır..

Olumlu yada olumsuz, eleştiriler sadece resimler için kullanılmaz, eğer "eleştirilere açık değilsen resim eklemeyeceksin", ve resim ekleme kurallarında bu seçenek mevcut bunu es geçmişsin..

Herkes senin gibi yapsa;"Şu kadar zamandır yapıyorum poz vermeyide bilmiyorum,pek gerekte yok zaten"bu şekilde forum kalite kazanırmı?

Son olarakta; Resimlerine yorum yapmam için, Ortada bir konu olması gerekir, bomboş sadece resimler var, senin eski halini bilmem mümkün olmadığı gibi,bomboş yorum yapmamda gereksiz olurdu...

Son düzenleme:
Belirtildiği gibi arka yan ve önden resimleri çektim .Poz vermeyi bilmiyorum dedim ,ne yani yolladığın linkleti gibi pozlar vermek zorundamıyım ,yazanların hepsine uygundur,varsa olumsuz yorumun resimler için olsun kelimelerim için değil.
eger gercekten yapıcı ve elestırıcı yorumlar ıstıyorsan evet o lınktekı pozları vermek zorundasın

boy:177cm
kilo:71.5
göğüs:100
biceps:33.5
önkol:28.5
omuz:115

josef gerek yok derken erken olduğu için söyledim .Şimdilik alabildiğim ölçüler bunlar.

beslenme programın ve antrenman programın hakkında bıraz bılgı verırmısın

2 aydır mide çalışmıyorum uyguladığım diyet vs. gibi programım yok.
Beslenmeme deikkat ediyorum az yağlı protein ve karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum.
Antreman programım:
1.gün
üst göğüs press(barla)-4x10 tamamı 4 set ve 10 tekrar
butterfly----
bench press
dambıl fly
alt göğüs press
push down
dar bench
tek dambıl triceps

2.gün
lat dar çekiş
t bar
tek dambıl çekiş
lat ense
dambıl scat carl
barla curl
çekiç

3.gün
öne omuz press
laterall
dambıl öne kaldırış
srug
leg ext.
leg press
leg curl.

haftada 4 gün antreman yapıyorum

Son düzenleme:
boy:177cm
kilo:71.5
göğüs:100
biceps:33.5
önkol:28.5
omuz:115

josef gerek yok derken erken olduğu için söyledim .Şimdilik alabildiğim ölçüler bunlar.

Önceki aylara ait ölçülerinizi,değişimleri gözlemleyebildinizmi?
Haftada kaç gün idman yapıyorsunuz?
Beslenme programınız nasıl?

Kilo ve boy orantısı iyi sayılır, vücudun yağ oranı ise normal görünüyor, kanatlar vücuda göre geride kalmış gibi görünüyor,kanatlar biraz dah aşşağıya doğru çekilme hareketleri yapılarak kütle yapılmalı tabi kanat pozu olmadığı için emin değilim,
Omuz ve Kolların Göğüs orantısına göre geri kalmışlar,4.5 ay için gelişimin az olmuş gibi görünüyor fakat eski ölçülerinizi blmediğim için bundada emin değilim..

Sabah hocama danışarak resimler çekeceğim en uygun resimleri eklerim eskiye ait bir resim bulursamda koyacağım.Tabi editleyemedğim için yeni başlık altında...

beslenme programını derken gunluk ne kadar proteın ne kadar karbonhıdrat aldıhından bahsetmıstım bu sporda belırlı bır beslenme programın yoksa ınan bana gelısmeyı brak gerıye bıle gıdersın bence ılk once forumda beslenme vede bu spor hakkındkı baslıkları oku daha sonra ıse bu baslıga zorunlu pozları koykı bızde sana yapıcı yorumlar yapabılelım

Önceki aylara ait ölçülerinizi,değişimleri gözlemleyebildinizmi?
Haftada kaç gün idman yapıyorsunuz?
Beslenme programınız nasıl?

Kilo ve boy orantısı iyi sayılır, vücudun yağ oranı ise normal görünüyor, kanatlar vücuda göre geride kalmış gibi görünüyor,kanatlar biraz dah aşşağıya doğru çekilme hareketleri yapılarak kütle yapılmalı tabi kanat pozu olmadığı için emin değilim,
Omuz ve Kolların Göğüs orantısına göre geri kalmışlar,4.5 ay için gelişimin az olmuş gibi görünüyor fakat eski ölçülerinizi blmediğim için bundada emin değilim..

josef_1531 benim programım ve gelişimim hakkında da yorum yaparsan sevinirim
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/program-ve-sonras-yorgunluk-t17019.html?p=170105#post170105

Back
Yukarı