Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
poz vermeyi pek bilmiyorum ,şimdilik pek gerekte yok zaten,yorumlarınızı bekliyorum.
eger gercekten yapıcı ve elestırıcı yorumlar ıstıyorsan evet o lınktekı pozları vermek zorundasınBelirtildiği gibi arka yan ve önden resimleri çektim .Poz vermeyi bilmiyorum dedim ,ne yani yolladığın linkleti gibi pozlar vermek zorundamıyım ,yazanların hepsine uygundur,varsa olumsuz yorumun resimler için olsun kelimelerim için değil.
boy:177cm
kilo:71.5
göğüs:100
biceps:33.5
önkol:28.5
omuz:115
josef gerek yok derken erken olduğu için söyledim .Şimdilik alabildiğim ölçüler bunlar.
Önceki aylara ait ölçülerinizi,değişimleri gözlemleyebildinizmi?
Haftada kaç gün idman yapıyorsunuz?
Beslenme programınız nasıl?
Kilo ve boy orantısı iyi sayılır, vücudun yağ oranı ise normal görünüyor, kanatlar vücuda göre geride kalmış gibi görünüyor,kanatlar biraz dah aşşağıya doğru çekilme hareketleri yapılarak kütle yapılmalı tabi kanat pozu olmadığı için emin değilim,
Omuz ve Kolların Göğüs orantısına göre geri kalmışlar,4.5 ay için gelişimin az olmuş gibi görünüyor fakat eski ölçülerinizi blmediğim için bundada emin değilim..