• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

karakule 13 ay olduğunu söylemişsin beslenmende protein azlığı duyuyorsan tozu al derim birde biceps(pazu) antrenmanlarını kaç gün çalıştıyıyrsan 1 günü kol 1 gününü barfisk şekline sok derim kasları uyarma şeklin ne kdr artarsa o kdr çok gelişir

pazu antremanımda cok yanlıslıklar yaptım.4 hareket yapıyordum aynı sekilde arka kol antreamanıda öyleydi ön kol ve arka kolu 3 harekete indirdim setler ise 4x10 seklinde
şuan umarım bu şekilde verim alırım.

pazu antremanımda cok yanlıslıklar yaptım.4 hareket yapıyordum aynı sekilde arka kol antreamanıda öyleydi ön kol ve arka kolu 3 harekete indirdim setler ise 4x10 seklinde
şuan umarım bu şekilde verim alırım.

Setlerıde 3 e ındırıp 3 ahreket 3*8 seklınde yapsan daha cok verım alabılırsın bence..

32.5 bile zor kol ölçüsü profesyonel vucutcularda bile 3 4 cm zor oynar. yanlış ölçüm yaptın galiba??

Setlerıde 3 e ındırıp 3 ahreket 3*8 seklınde yapsan daha cok verım alabılırsın bence..

4*8 i denemiştim. 3x8 ide 1 2 ay uygularım.

---

32.5 bile zor kol ölçüsü profesyonel vucutcularda bile 3 4 cm zor oynar. yanlış ölçüm yaptın galiba??

mezure ile ölcüm yapıyorum sanırım mezurede sorun var boyumda yanlıs cıkmıs.eczanede ölçtüm boyumu 1,77 ile cktı mezure ile 182 cıkıyor.
artık ölcüm yapmıyorum ama gözle görülür bi değişiklik olmadan ölcüm yapmıcam.

Back
Yukarı