• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tnraksy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ARKADAŞLAR SPOR'A BUGUN BAŞLADIM.RESİMLERİ BUGUN ÇEKTİM.
BOY: 187 KG : 96 ( SABAH TARTILDIM)
EVDE 2 ADET 8 KGLUK DUMBELL'İM VAR.

Forumda bulduğum hareketler ile çalışacağım evde.

Bacak Antremanı
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-bacak-antreman-yap-l-t12907.html
4/8 ŞEKLİNDE YAPIYORUM.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-sadece-2-adet-dumbell-t8554.html?p=81215
BUNLARIDA YAPIYORUM.HAFTADA 4 GÜN ÇALIŞACAĞIM.
3/10 şekline

YEDİKLERİME DİKKAT EDİCEĞİM.AMACIM BİRAZ KİLO VERMEK YAKLAŞIK 10 KG KADAR.BİRDE KOL , GÖGÜS VE BACAK KASLARIMI GELİŞTİRMEK.

Biraz göbek var.Birazda bel bölgesinde yağlanma var.Çıkıntılı biraz yani:D
Nasıl eritebilirim oradaki yağları :D

Son düzenleme:
Bölgesel yağ eritme diye birşey yoktur. Yağ genel olarak erir. Boyunuza göre kilonuz çok ,vücudunuz yağlı. Şimdilik yağsız ve düşük karbonhidratlı beslenmeyle birlikte kardiyovasküler çalışma yapınız.

düzenli çalış ve beslenmene dikkat et zamanla herşey rayına oturacaktır..fakat konuyu yanlıs yere acmışşın üye fotoları olan yere acsaydın ve ölçülerini belirtseydn daha ii yorum yapabilirdik resimlerinden ben bişey anlayamadım forum kurallarını resim ekleme kurallarını okuyarak pozlara duruşa önem vererek üye fotoları kısmına konu açarsan daha iyi yardımcı oluruz başarılar

düzenli çalış ve beslenmene dikkat et zamanla herşey rayına oturacaktır..fakat konuyu yanlıs yere acmışşın üye fotoları olan yere acsaydın ve ölçülerini belirtseydn daha ii yorum yapabilirdik resimlerinden ben bişey anlayamadım forum kurallarını resim ekleme kurallarını okuyarak pozlara duruşa önem vererek üye fotoları kısmına konu açarsan daha iyi yardımcı oluruz başarılar

Ben konuyu üye fotoğraflarına açmıştım.yetkili arkadaş buraya taşımış.
Resimleri daha ayrıntılı çekmeye çalışacağım.

-----------------------
Dün yaklaşık 45 dk - 1 saat çalıştım. Sabah kalktığımda bacak ve kol kaslarım acayip agrıyor. İyimidir bu ?

bende daha 1 hafta önce başladım body buildinge.gerek okul gerek öss derken salona gidicek zaman kalmadığı için flexor hocamızın evde dumbellarla çalışma programını uyguluyorum.ben 5 kg lık 2 tane dumbellardan aldım son setlerin son tekrarlarına gelince kaldırmada baya zorlanıyorum.sen 8 kg lik almışsın ki bu seni baya zorlar diye düşünüyorum.Ayrıca ben evde göğüs çalışmalarını yapıorm ama hiç göğüslerimde ağrı,sızı hissetmiyorum acaba yanlış mı yapıyorum sen nasıl yapıyosun ?

Kardeş ben fazla bişey bilmiyorum ama okudugum kadarıyla bişeyler yazayım yani araştırdıgım kadarıyla eger dumbellerin ayarlanabiliyorsa biraz dusur agırlıkları yada hareketine gore dusun en azından kendini ilk zamanda zorlayıp sakatlarsın sonra oturup kalırsın evinde ama bilinçli çalışırsan mutlaka iyi olucaksındır başlıklara dikkat ettiysen
yenilere Bilgi ve Sabır sporuna hoşgeldiniz diyor öncesinde biraz daha araştırma yapsaydın iyi olurdu ama dedigim gibi dumbellerın agırlıgını dusurebiliyosan
Kolay gelsin.

boyun illa 187cm diye mükemmel olacağını sanma! vücut ölçüleri diye bir şey var...

ben mükemmel olacağım diye birşey demedim ve ima etmedim.Kimse mükemmel olamaz.En mükemmel olanın bile bir kusuru vardır.

Kardeş ben fazla bişey bilmiyorum ama okudugum kadarıyla bişeyler yazayım yani araştırdıgım kadarıyla eger dumbellerin ayarlanabiliyorsa biraz dusur agırlıkları yada hareketine gore dusun en azından kendini ilk zamanda zorlayıp sakatlarsın sonra oturup kalırsın evinde ama bilinçli çalışırsan mutlaka iyi olucaksındır başlıklara dikkat ettiysen
yenilere Bilgi ve Sabır sporuna hoşgeldiniz diyor öncesinde biraz daha araştırma yapsaydın iyi olurdu ama dedigim gibi dumbellerın agırlıgını dusurebiliyosan
Kolay gelsin.

dumbellar ayarlanamıyor malesef.Araştırma yapıyorum forumda.
---------------------------------------------------------------------

Bugün 25 dakika eliptik bisiklet ile cardio yaptım ve dumbell ile omuz çalıştım.

Son düzenleme:
dostum senn işin cok zor :D

zormu!!! zoru hemen yaparım imkansız zamanımı alır :D:D arkadaşın işi çokta zor deil bence oldukça sağlam bir boyun var yağıda vermende fazla zorluk çekmessin sanırım 4ayda gerekli kiloya gelirsin sonrada uzun boy bodybuildingde oldukça atletik görüntü vereceğin şanslısın bu konuda.;)
Hacı Amcamda Yansımış aynadan:D
Yanlız 10kg diye belirleme kendine 10kg verirsin 5kg kas 2kg su 3kg yağ verirsin hiçbiryere varamamış olursun beslenmeni protein ağırlıklı yap aldığın karbonhidrata dikkat et yağda sadece zeytinyağı ye kastan vermemiş olursun ayrıca suyuda bolca iç ama yemek esnasnda içme!!! yemek esnasında içince tokluk duygusu tam olarak oluşmuyor.tartıda Kg ölçümünden Çok bel ölçümü yap bel senin yağ oranının tespitinde etkili.Ama bilinçli spor dengeli beslenme ile iyi biryerlere getirebilirsin fiziğini
Yeni başladığın için çabuk gelişme sağlayacaksın ilk başta ağır gelen o 8kglar 3ay sonunda hafif bile gelebilir iyi bir çalışma ileancak şimdilik çok ağır sana , evde yapılan hareket ve egzersizlerle çokta iyi yerlere gelemeyebilirsin.Maddi durumun müsaitse bir salona yazılmanı tavsiye ederim!!!dumbellllsdumbellllsdumbelllls hem orda motivasyonunu zirvede tutacak bir sürü unsur var:D:D

Son düzenleme:
zormu!!! zoru hemen yaparım imkansız zamanımı alır :D:D arkadaşın işi çokta zor deil bence oldukça sağlam bir boyun var yağıda vermende fazla zorluk çekmessin sanırım 4ayda gerekli kiloya gelirsin sonrada uzun boy bodybuildingde oldukça atletik görüntü vereceğin şanslısın bu konuda.;)
Hacı Amcamda Yansımış aynadan:D
Yanlız 10kg diye belirleme kendine 10kg verirsin 5kg kas 2kg su 3kg yağ verirsin hiçbiryere varamamış olursun beslenmeni protein ağırlıklı yap aldığın karbonhidrata dikkat et yağda sadece zeytinyağı ye kastan vermemiş olursun ayrıca suyuda bolca iç ama yemek esnasnda içme!!! yemek esnasında içince tokluk duygusu tam olarak oluşmuyor.tartıda Kg ölçümünden Çok bel ölçümü yap bel senin yağ oranının tespitinde etkili.Ama bilinçli spor dengeli beslenme ile iyi biryerlere getirebilirsin fiziğini
Yeni başladığın için çabuk gelişme sağlayacaksın ilk başta ağır gelen o 8kglar 3ay sonunda hafif bile gelebilir iyi bir çalışma ileancak şimdilik çok ağır sana , evde yapılan hareket ve egzersizlerle çokta iyi yerlere gelemeyebilirsin.Maddi durumun müsaitse bir salona yazılmanı tavsiye ederim!!!dumbellllsdumbellllsdumbelllls hem orda motivasyonunu zirvede tutacak bir sürü unsur var:D:D

Mesaj için teşekkür ederim.Haklısın 10 kg vermek istiyorum derken tam 10 kg demedim tahmini bir oran olarak söyledim 10 Kg yu.Umarım verdiğim kilolar yağ olarak gider.:D
Zeytin yağı dışında yağ kullanmıyorum.Su içmeye çalışıyorum.Yemek esnaasında içiyordum ama artık içmiyeceğim.

25 Ocakta Belimi ölçtüm 100 cm çıktı....Bakalım ne olacak.
8 lik dumbeller gerçekten ağır geliyor.İlk seti iyi yapsam bile 2 ve 3.setlerde enerjim sıfırın altına iniyor ve hal kalmıyor:D 5 lik dumbell alıcağım.

Salona şuan gidemiyorum malesef.arabanın taksitleri var onlar biterse gidebilirim.

Back
Yukarı