tyndare0s
Üye
1 Yılı aşkın süredir bodybuilding sporu ile ilgileniyorum . Spora başladığım zaman 88 kg 1.75 boylarında şişman bir çocukdum . İlk yılımda yaz aylarına doğru 75 kiloya kadar düşüp fit bir görüntü sağladığımı düşünüyorum . Kışın da etkisi ile şuanlarda 90 kg olup yaza kadar bu kiloda kalmayı hedefliyorum . Gelelim resimlerime;
Bu resim spora ilk başladığım haftalarda çekilmiş 88 - 80 kilo arası ,Kol ölçüsü 32cm

Bu resimler ise 10 - 12 ay arası çekilmiş olup yağ oranımı %8lere indirdiğim zamana ait , fazla eski sayılmaz haziran ayında çekmişdim sanırım .Kol ölçüsü 36 - 37cm

Pek alakalı olmasada yaz tatili sırasında çektiğimiz hoşuma giden bir resim

Bunlar ise yeni çekmiş olduğum 90 kilo resimlerim . Kollar sıcak 42 soğuk 40cm
(buradaki fotolar eklenti olarak eklenmiştir) (edit : diez)
Bu kış için planlarım kollarımı sıcak 45cm'e çekip triceps ve biceps eksiğimi gidermek . Aynı zamanda üst göğüs ve kanat eksiğimi de giderip yaza 75 , 80 kg arasında fit bir şekilde girebilmek . Hertürlü yorumlarınıza açığım saygılar .
Bu resim spora ilk başladığım haftalarda çekilmiş 88 - 80 kilo arası ,Kol ölçüsü 32cm

Bu resimler ise 10 - 12 ay arası çekilmiş olup yağ oranımı %8lere indirdiğim zamana ait , fazla eski sayılmaz haziran ayında çekmişdim sanırım .Kol ölçüsü 36 - 37cm

Pek alakalı olmasada yaz tatili sırasında çektiğimiz hoşuma giden bir resim

Bunlar ise yeni çekmiş olduğum 90 kilo resimlerim . Kollar sıcak 42 soğuk 40cm
(buradaki fotolar eklenti olarak eklenmiştir) (edit : diez)
Bu kış için planlarım kollarımı sıcak 45cm'e çekip triceps ve biceps eksiğimi gidermek . Aynı zamanda üst göğüs ve kanat eksiğimi de giderip yaza 75 , 80 kg arasında fit bir şekilde girebilmek . Hertürlü yorumlarınıza açığım saygılar .
Eklentiler
Son düzenleyen: Moderatör: