17-19 arasında gibiDuruyor ve ya kaçtır tahmininizce spora yeni başladım önce kilo verip ağırlığa sonra mı başlamalıyım yoksa direk ağırlık antrenmanlarına devam mı etmeliyim?
Çok fazla yağ miktarınız yok gibi. Ağırlıkla çalışıo vücudunuzdaki kas kütlesini arttırmalısınız.Duruyor ve ya kaçtır tahmininizce spora yeni başladım önce kilo verip ağırlığa sonra mı başlamalıyım yoksa direk ağırlık antrenmanlarına devam mı etmeliyim?
Göbek çok yağlı bira göbeği gibi onu nasil halledicemÇok fazla yağ miktarınız yok gibi. Ağırlıkla çalışıo vücudunuzdaki kas kütlesini arttırmalısınız.
Göbek çok yağlı bira göbeği gibi onu nasil halledicem
Sağlıklı beslenme, düzenli antrenman ve sabır.Göbek çok yağlı bira göbeği gibi onu nasil halledicem
Skinny fat olayı var ama hatrı sayılır bi göbeğimde var bence. Çok merak ediyorum malum dışarı çıkamıyoruz ölçtürecek yer de yok dediğin gibi 20 den fazla da olabilirYağ oranı bence %20 den fazla
Ölçtürecek makineler de çok sağlıklı değil, en iyisi mezura ile belli sitelerdeki bilgileri girip hesaplamak.Skinny fat olayı var ama hatrı sayılır bi göbeğimde var bence. Çok merak ediyorum malum dışarı çıkamıyoruz ölçtürecek yer de yok dediğin gibi 20 den fazla da olabilir