eğer diyetteyseniz ve hiç yağ yiyemiyorsanız...
kalın bir teflon tava alın. ocağın orta gözünü tam açın. kuşbaşı tavuğu (göğüs) tavaya atın. işte bu kadar
arada bir karıştırın. tavuk kokusunu sevmiyorsanız karabiber de atabilirsiniz.
ilk önce suyunu salacaktır. buharlaştığında tavukların çevrelerini hafif yakın.
evet biliyorum biraz sağlıksız bu yakma işlemi ama bu yağsızlıkta birşey ancak bu kadar lezzetli olabilir.
kalın bir teflon tava alın. ocağın orta gözünü tam açın. kuşbaşı tavuğu (göğüs) tavaya atın. işte bu kadar
arada bir karıştırın. tavuk kokusunu sevmiyorsanız karabiber de atabilirsiniz.
ilk önce suyunu salacaktır. buharlaştığında tavukların çevrelerini hafif yakın.
evet biliyorum biraz sağlıksız bu yakma işlemi ama bu yağsızlıkta birşey ancak bu kadar lezzetli olabilir.