Yagsiz Zahmetsiz Sagliksiz Lezzetli Tavuk

eğer diyetteyseniz ve hiç yağ yiyemiyorsanız...
kalın bir teflon tava alın. ocağın orta gözünü tam açın. kuşbaşı tavuğu (göğüs) tavaya atın. işte bu kadar
arada bir karıştırın. tavuk kokusunu sevmiyorsanız karabiber de atabilirsiniz.
ilk önce suyunu salacaktır. buharlaştığında tavukların çevrelerini hafif yakın.
evet biliyorum biraz sağlıksız bu yakma işlemi ama bu yağsızlıkta birşey ancak bu kadar lezzetli olabilir.

I love Chicken :p Yanma ve yagsiz konusuna girince, Tefal´in tavalari var onlarla cok iyi oluyor, tava yanmiyor vede yagsiz pisirebiliyorsun.

despo tarifte galiba tam anlatamadım.
tavukları kızgın tavaya atmıyosun
tavaya koyup, sonra açıyosun
yani çevrelerini istersen yakıyorsun.
suyu tamamen buharlaştıktan sonra

ladasamara dedi:
despo tarifte galiba tam anlatamadım.
tavukları kızgın tavaya atmıyosun
tavaya koyup, sonra açıyosun
yani çevrelerini istersen yakıyorsun.
suyu tamamen buharlaştıktan sonra

Ben genellikle yemeği yanlış yapınca böyle oluyor :D

sanırım özellikle yazmış saglıklsız kelimesini :) ..yazısındada belirtmiş gerci,saglıksız ama ,lezzetli diye,yagsız pişirildiği için tavuk yanıyorya ondan olsa gerek

baris dedi:
sanırım özellikle yazmış saglıklsız kelimesini :) ..yazısındada belirtmiş gerci,saglıksız ama ,lezzetli diye,yagsız pişirildiği için tavuk yanıyorya ondan olsa gerek

baris keske herkesin kafasi seninki gibi calissa

baris dedi:

Haaaaaaaaa şimdi anladım. Ben direkt başlığa bakmıştım. Tarifi okumadım. OK şimdi tamam. :p :p :p :D :D :D :D

ben zaten anlamistim 8) sadece lada nin espirili kisiligini ön plan a cikarmak istedim 8) :D :D

Şahsen ben şu kuş gribi olayından sonra tavuktan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum ama çok özleyeceğim gibi geliyor. :cry:

Bir tartisma olmus. Sanirim ikinizde birbirinizi yanlis anlamissiniz.
Mesajlari sildim.

/Despo

Back
Yukarı