Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
teşekkürler yorumun için ama ben ilk ve ortadaki fotoğrafa bakıncada azda olsa değişiklik gözüküyodur diye ümit ediyodumDüzenli şekilde kilo alarak sporua devam et, ilerleyen aylarda gelişme başlayacaktır( gözle görünür şekilde)
Kolay gelsin.
teşekkürler yorumun içinbench_Oşaka şaka belli oluyo gelişi10 hannyy
![]()
![]()
Şunu söliyeyim kesinlikle kilo alman lazım carnitine yerine karbonhidrat alman daha mantıklı olurdu olmayan yağı nasıl kasa çeviriceksin ? Değiştirme şansın varsa karbonhidrat yada protein al bu spor zaman işidir 2 ayda gelişme beklemek biraz hayalcilik olur en az 5 ay sonra gelişmeleri görmeye başlarsın bol bol makarna ye iyi çalışmalar.
hocanın kurbanı oldum six pack dedim verdi ayarıAllahım bu adam l carnitine niye alırki hiç mi araştırmadınız![]()
pek anlamam ama bence biraz kilo alman lazım zayıf kalmışsın ama belin söylediğin gibi kalın değil
yani en azından benimki kadar![]()