• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

yaklaşık 2 aylık gelişim azimle devam

ilk fotoğraf vg başladığım gün ikinci fotoğraf yaklaşık 25.gün sonuncusuda 50-52 civarı sayamadım :D yorumlarınızı bekliyorum:)

Eklentiler

• 17072012911.jpg
    17072012911.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 574
  • 30062012766.jpg
    30062012766.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 560
  • 04072012777.jpg
    04072012777.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 550
Hevesini kırmış olmayayım ama yorum yapılacak bir durum pek yok :)

Daha doğrusu 2 ay bu spor için çok çok kısa bir süre.. Vücudundaki gelişmeleri yanlızca sen anlayabilirsin bu sürede.

En azından bir 7-8 aylık çalışma yapıp ciddi bir şekilde kas kütlesi alımından sonra buraya fotoğraf koyarsan şuan ki halinle çok bariz bir fark olacaktır.. Before-After yapabilrisin yani :)

Böyle devam et karbonhidrat ve Protein yüklen.. Ne bulursan ye :)

ya ben biçok yere de yazdım benim anatomimden kaynaklanıyo olsa gerek belim kalın aslında kalın değilde hemen üstü çok ince orayı dengelemeye çalışıyorum ancak belimin arkası yağlı sanki nasıl eriteceğimi bulamadım birde six pack olayı için yağ yakıcı aldım bi kaç güne kullanmaya başlıycam acaba hata mı yaptım ?

50x3 dumbell side bend yaptım sadece 2kg ile bunu saymazssak doğuştan diyebilirim ^^

---------- Post added at 23:24 ---------- Previous post was at 23:21 ----------

Düzenli şekilde kilo alarak sporua devam et, ilerleyen aylarda gelişme başlayacaktır( gözle görünür şekilde)

Kolay gelsin.
teşekkürler yorumun için ama ben ilk ve ortadaki fotoğrafa bakıncada azda olsa değişiklik gözüküyodur diye ümit ediyodum :D

saygı duyarım fotoları atarken zaten amacım harika yorumlar almak değildi ufakda olsa değişimler varmı yoksa sadece ben mi hissediyorum bunu öğrenmekti bu arada en son köpeğimi gezdirirken (husky) kızın biri lens mi diye sormuştu aklıma o geldi nedendir bilmem :D

Şunu söliyeyim kesinlikle kilo alman lazım carnitine yerine karbonhidrat alman daha mantıklı olurdu olmayan yağı nasıl kasa çeviriceksin ? Değiştirme şansın varsa karbonhidrat yada protein al bu spor zaman işidir 2 ayda gelişme beklemek biraz hayalcilik olur en az 5 ay sonra gelişmeleri görmeye başlarsın bol bol makarna ye iyi çalışmalar.

Şunu söliyeyim kesinlikle kilo alman lazım carnitine yerine karbonhidrat alman daha mantıklı olurdu olmayan yağı nasıl kasa çeviriceksin ? Değiştirme şansın varsa karbonhidrat yada protein al bu spor zaman işidir 2 ayda gelişme beklemek biraz hayalcilik olur en az 5 ay sonra gelişmeleri görmeye başlarsın bol bol makarna ye iyi çalışmalar.

ya dediğim gibi benim belim kalın yağ gitmiyo arka tarafta ne yaptıysam gitmedi ve bu aydan sorna düzenli olarak protein kullanmaya başlıycam amacım en düşük seviyeye düşürmek yağ oranını dumbelllls

pek anlamam ama bence biraz kilo alman lazım zayıf kalmışsın ama belin söylediğin gibi kalın değil
yani en azından benimki kadar :)

bel ay başında 88di şuan 82-81 ama dediğim gibi arkayı nasıl eriticem en azından sıkılaştırıcam bide şu adonis halk ağzında neyse o acaba ordaki kas hacimlendiği için mi incelmiyo:(

Back
Yukarı