• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaklaşık 5 ay oldu..(Tavisye ve yorum lütfen)

Daha çok çalışmam gerek bölgelerim nereler? (eksik diyebilceğiniz bi yer varsa)

• Total voters
    542
  • Poll closed .
Kimisinin vücudu bu spora yatkın oluyor ve bence sende böyle bir avantajı kullanmalısın. 5 kg'lik dumblıllarla gayet fit bir vücut yapmışsın, salona yazılıp daha disiplinli çalışmanı öneririm.

göğüs te kollar da zayıf (özellikle triceps), onun dışında fit bir vücut. omuzlar fena değil.

hergünmü çalışıyorsun ya da birer gün ara vererekmi?
bir de programını yazarmısın merak ettim.

benimde baslıyalı 5 hafta olcak vücudum şeklini almaya basladıı sayılır evde calısorm::
5x25 mekik
5x3 şınav
2x15 yarım mekik
2x15 alt karın kasları
3x20 de dumbellar war 2.5luk onlarla calısıorm...

kardeş sen omuz ölçünü nerden alıosun ? Omuz başlarının en uç noktasından mı yoksa omuz başlarının dışa doğru en şişkin olan kısmındanmı ? Çnkü ben orda 119 omuz göremedim açık sölemek gerekrse

imkan varsa salona git. ama sana esas tavsiyem yagsız 4-5 kg alman daha hacimli ve boyuna göre ideal olur. kolay gelsin. :)

Bence gelişimin gayet güzel ve iyi bir alt yapıya sahipsin.Benim sana tek tavsiyem evine yakın bir spor salonu varsa eğer ve imkanların el veriyorsa kesinlikle bir spor salonuna yazılman lazım.Spor salonu'na yazıldıktan 5 ay sonra gelişimin hakkında fotoğraflar koyarsan eğer arada'ki farkı sende göreceksin eminim ki :)

Back
Yukarı