• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yaklaşık 5 aylık gelişim (Yardım bekliyorum)

zerone

Üye
Abilerim ve kardeşlerim vg ye başlayalı yaklaşık 4.5 ay gibi bir süre oldu tabiki ilk aylar alışma şeklinde geçtiği için pek verim aldığımı söyleyemem.Ancak daha sonraki aylarda daha ağır çalıştım ve karşılığını aldım yinede şuanki halim benim için yeterli değil.Benim sorunum bir aydan fazla bi süredir çok ağır çalışmama rağmen göğüs ve omuz bölgesinde istediğim ölçüyü alamıyor olmam.Görüntü olarak sertleşiyo geriliyo ama ben ölçülerimi arttırıp daha sonra definisyona girdiğimde çok fazla kayıp yaşamamak istiyorum lütfen yardımcı olun.Birde herhangi bi ek besin almadım bu konudada yardımlarınızı bekliyorum özzelden veya burdan tecrübeli herkesten yardım bekliyorum.

Boy:187
Kilo:74
Kol:37
Göğüs:101
Omuz:120
Bel:75

İlk fotoğraflar geçen yaza ait diğerleri ise bu yaz çekildi.Telefonumda gelişimimi takip için çektiğim fotolarda var yakında onlarıda ekleyeceğim.

Eklentiler

• Resim 086.jpg....jpg
    Resim 086.jpg....jpg
    303,5 KB · Görüntüleme: 680
  • Resim 088.jpg....jpg
    Resim 088.jpg....jpg
    293,8 KB · Görüntüleme: 642
  • IMG_0276......jpg
    IMG_0276......jpg
    272,7 KB · Görüntüleme: 682
  • IMG_0277....jpg
    IMG_0277....jpg
    416,7 KB · Görüntüleme: 658
  • IMG_0278...jpg
    IMG_0278...jpg
    389,9 KB · Görüntüleme: 761
Güzel zayıflamışsın tebrikler bi ben başaramadım şu cardio işini :D

Diğer kısımlar için yorum yapmayacağım tek söyleyeceğim şey zamana ihtiyacın var..

zayıf güzel bir fit vücut,ancak ; istediğin gibi kaslı göğüs lere iri omuz başlarına kavuşman için kilo alman şart.boyuna göre kilon istedğin vücuda kavuşman için çok az.senin abartmıyorum en az 90-95 kiloyu görüp o kilodan sonra yaza yakın definasyona girip 7-8 kilo vermen lazım kiii daha sağlam iri fit bir vücuda sahip olabilesin.

zayıf güzel bir fit vücut,ancak ; istediğin gibi kaslı göğüs lere iri omuz başlarına kavuşman için kilo alman şart.boyuna göre kilon istedğin vücuda kavuşman için çok az.senin abartmıyorum en az 90-95 kiloyu görüp o kilodan sonra yaza yakın definasyona girip 7-8 kilo vermen lazım kiii daha sağlam iri fit bir vücuda sahip olabilesin.

Bende öyle düşünüyorum ancak ek besin olarak ne almam gerektiğini ve idmanlarımı nasıl değiştirmem gerektiğini bilmiyorum salonumda tecrübeli bir hoca yok burdan ve basketbol geçmişimden öğrendiğim idmanları uygulayabiliyorum sadece.

hacim için kısaca ; çok ağırlık az tekrar şeklind eçalışacaksın,idman öncesi karbonhidrat ağırlıklı yiyeceksin,idmans onrası protein ağırlıklı yeceksin....kısaca olay bu şekilde.

ancak detaylı olarak sana gerekn program v.s için program hakkında daha deneyimli arkadaşalr sana yardımcı olacakalrdır.

hacim için kısaca ; çok ağırlık az tekrar şeklind eçalışacaksın,idman öncesi karbonhidrat ağırlıklı yiyeceksin,idmans onrası protein ağırlıklı yeceksin....kısaca olay bu şekilde.

ancak detaylı olarak sana gerekn program v.s için program hakkında daha deneyimli arkadaşalr sana yardımcı olacakalrdır.

Supplement olarak ne önerirsiniz peki ? Kilo aldırıcıları mı tercih etmeliyim yoksa saf protein olanları mı ?

Gerçekten tebrikler.Biraz daha çalışırsan ve dedikleri gibi biraz kilo alırsan daha iyi olabilir.Umarım ben de senin gibi bir gelişim yapabilirim :)

Vucut fit biraz.kilo alip hacimlensen fenaolmaz simdiden allah kolaylik versin uzun bi.yoldasin:))

5 ay için güzel diyebiliriz en azından yağlı bi vucut değil
hacim lazım
özellikle ön kol çok bariz zayıf
ama hacim her yere gerekiyor, tabi çok hacimlenmek istemezsen iyi yoldasın

Teşekkürler güzel yorumlar yapıyorsunuz ancak antreman programı , beslenme veya supplement konusunda yardımcı olursanız benim için daha çok yararı olur gerçekten tecrübeli abilerimin veya arkadaşların ilgilerine ve yardımlarına ihtiyacım var.

Back
Yukarı