yan etki

arkadaslar ben 3 ay boyunca protein tozu kullandım ve yüzümde sivilce cıkmaya basladı ilk önce kızarıyo ve sızlıyo ertesi gün o bölge iltihap topluyo sizce kullandıgım proteinin yan etkisi mi yada proteinin böyle birsey yapar mı ?

20 yasındayım ne olduki ? Eğer konuyu ergenliğe baglayacaksan onla hicbir alakası yok sülalemde öyle dolu dolu sivilcelerle ergenlik geciren olmadı ki benimde o tozları kullanana kadar yoktu.

Sülaleye bağlayamazsın illa belki zigotken mutasyona uğradın? :D
Ben 18 yaşındayım.protein tozu,amio acid hatta gainer kullanıyorum.sivilce falan yapmadı hiç biri.Yan etkisi olabilir veya yediğin yiyeceklerdende olabilir.Örneğin;1 hafta içinde fazla çikolata vs.

İçki kullanmıyorum. Spor yapıyoruz sonucta kardes. Ya o değilde forumu arastırdım bulamadım. Daha önce rast geldim iste kullanan kişilerde olusan yan etkileri fotograf halinde koymuslardı kimisin,n derisinde yanık izi gibi bisiler olusmustu. Suratında sivilce cıkan da vardı resimlerde. Ondan dolayı actım bu baslıgı zaten. Forumda da arattım bulamadım

karaciğer yorulduğunda sivilce çıkmaya başlar ama protein tozuyla yorulma ihtimali düşüktür ama yinede doktora git

düşük mü mı ??? asıl en yoran protein tozu protein tozunun en zararlı yönü karaciger yorması ve böbrekte taş yapması olarak bilğirnir

2. si süt. süt karacigeri ve böbregi asırı yorar

düşük mü mı ??? asıl en yoran protein tozu protein tozunun en zararlı yönü karaciger yorması ve böbrekte taş yapması olarak bilğirnir

Bu iddianız icin bilimsel kaynak gostermelisiniz. Aksi halde mesajı silecegim.

http://www.proteintozu.org/protein-tozu-zararlari.htm

bunu herkes bılır protein tozu satanlar bile etkisi yok diyemez

• Sivilce
Aşırı protein alımı bazı kişilerde akne’ye (sivilce) yol açabilmekte.

• Böbrek taşı oluşması
Aşırı protein alımı bazı kişilerde (nadir olsa dahi) böbrek taşı oluşumuna etken olabilir. Aşırı protein alındığında (kg başında 3-4 gr) böbrekleriniz sindirim konusunda zorlanır

Vermiş olduğunuz linkten alıntıladığım yazıda böbrek ve karaciğer yorulması ve böbrek taşı durumunun toplam yüksek doz protein alımlarından kaynaklandığından bahsediyor. Sizin belirttiğiniz gibi protein tozuyla alakalı bir durumu yok. Ayrıca vermiş olduğunuz linkteki zarar durumu hangi çalışmaya dayanılarak belirtildiği de muamma.

İçki kullanmıyorum. Spor yapıyoruz sonucta kardes. Ya o değilde forumu arastırdım bulamadım. Daha önce rast geldim iste kullanan kişilerde olusan yan etkileri fotograf halinde koymuslardı kimisin,n derisinde yanık izi gibi bisiler olusmustu. Suratında sivilce cıkan da vardı resimlerde. Ondan dolayı actım bu baslıgı zaten. Forumda da arattım bulamadım

sen steroıdle karstrdın olayı ole bır baslık varda orda sterıd kullnımınn bazı kıslerde yaptgı yan etkıler var

bu sıvılce olayı cok tartısılan bır durum alsında proteın tozu asla sıvılce yapmaz ama su var ıcındekı ek katkı madelerı svlce yapbılır bazen bazıalrında

Son düzenleme:
bende de sivilce yapıyor protein tozu.. eczaneden bir krem aldım ismi sanırım imex ti emin degilim.. gece yatmadan sürüyorum.. sivilce yok şu an..

Kullandığın protein tozu ne bilmiyorum ama bazı protein tozlarında soya ve süt ürünleri içerebilir. Alerjiniz varsa doktora danışınız şeklinde uyarılar mevcut. Bunları içermeyen bir protein tozunun dediğin etkileri çıkarması oldukça zor.

Değerli üyemiz;

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır.

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme başlık açmaya özen gösteriniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Vermiş olduğunuz linkten alıntıladığım yazıda böbrek ve karaciğer yorulması ve böbrek taşı durumunun toplam yüksek doz protein alımlarından kaynaklandığından bahsediyor. Sizin belirttiğiniz gibi protein tozuyla alakalı bir durumu yok. Ayrıca vermiş olduğunuz linkteki zarar durumu hangi çalışmaya dayanılarak belirtildiği de muamma.

zaten forum başlatanın az mı cok mu aldıgını bilmiyorum sadece yüksek miktarda protein alımlarının bu durumlara açtıgını söyledim.zaten karaciger yorulması ile birlikte vucutta sivilce olarak alarm verir.
http://www.proteintozu.org/protein-tozu-zararlari.htm

Protein tozu 6 ay kullandım. Kullandığımda yüzüm Türkiye Fiziki Haritası gibiydi. Bıraktıktan 1 hafta sonra yüzümde 1 tane sivilce kalmadı. Karaciğer yorulması devam ettirilirse karaciğer kanserinden gidilir. Ölen Steve Jobs'ta her gün elma muz armut yemekten pankreas devamlı insülin salgılamış. Her gün 4-5 elma yiyormuş. Pankreas devamlı kendini korumak için insülin salgılamış. Belli bir yaşa gelince pankreas kanserinden ölmüş.Konuyu daha detaylı bilmek isteyenler Steve Jobs hakkında yazılan kitabı okuyabilir. Karaciğer ve Pankreas kanserleri o organların fazla kullanımından oluyor. Her gün 3-4 elma yemek, bir süre sonra kansere yol açar. Bilgi sahibi olmak isteyenler internette google scholar akademik bilimsel kaynak arama motorundan detaylı arama yapıp bilgi sahibi olabilir.

Back
Yukarı