egemen1905
Üye
arkadaslar ben 3 ay boyunca protein tozu kullandım ve yüzümde sivilce cıkmaya basladı ilk önce kızarıyo ve sızlıyo ertesi gün o bölge iltihap topluyo sizce kullandıgım proteinin yan etkisi mi yada proteinin böyle birsey yapar mı ?
karaciğer yorulduğunda sivilce çıkmaya başlar ama protein tozuyla yorulma ihtimali düşüktür ama yinede doktora git
düşük mü mı ??? asıl en yoran protein tozu protein tozunun en zararlı yönü karaciger yorması ve böbrekte taş yapması olarak bilğirnir
2. si süt. süt karacigeri ve böbregi asırı yorar
düşük mü mı ??? asıl en yoran protein tozu protein tozunun en zararlı yönü karaciger yorması ve böbrekte taş yapması olarak bilğirnir
2. si süt. süt karacigeri ve böbregi asırı yorar
http://www.proteintozu.org/protein-tozu-zararlari.htm
bunu herkes bılır protein tozu satanlar bile etkisi yok diyemez
Aşırı protein alımı bazı kişilerde akne’ye (sivilce) yol açabilmekte.
- Sivilce
Aşırı protein alımı bazı kişilerde (nadir olsa dahi) böbrek taşı oluşumuna etken olabilir. Aşırı protein alındığında (kg başında 3-4 gr) böbrekleriniz sindirim konusunda zorlanır
- Böbrek taşı oluşması
İçki kullanmıyorum. Spor yapıyoruz sonucta kardes. Ya o değilde forumu arastırdım bulamadım. Daha önce rast geldim iste kullanan kişilerde olusan yan etkileri fotograf halinde koymuslardı kimisin,n derisinde yanık izi gibi bisiler olusmustu. Suratında sivilce cıkan da vardı resimlerde. Ondan dolayı actım bu baslıgı zaten. Forumda da arattım bulamadım
Vermiş olduğunuz linkten alıntıladığım yazıda böbrek ve karaciğer yorulması ve böbrek taşı durumunun toplam yüksek doz protein alımlarından kaynaklandığından bahsediyor. Sizin belirttiğiniz gibi protein tozuyla alakalı bir durumu yok. Ayrıca vermiş olduğunuz linkteki zarar durumu hangi çalışmaya dayanılarak belirtildiği de muamma.