Yapmayı En Çok Sevdiğiniz/Sevmediğiniz Hareketler

Pump Forever

Özel Üye
Merhaba

Onemli nokta: verdigi yarar, hareketin zorlugu, aldigi süre vb... tüm etkenlerden bagimsiz.. GErcekten yapmayı sewdiginiz, ve o gün o hareket varsa, düsünüp mulu olacagınız hareket veeee...
Bu mantıgın tam tersi, ayaklarınınz geri geri gittigi, en sewmediginiz hareketler.. ikisi icinde maksimum 3 er tane yazalim...

Ben basliyim:

EN SEVDIGIM: 1-Bench Press (Flat)
2-Fly Machine
3- Push Down

EN SEVMEDIGIM: 1- Dumble Side Lateral
2- Upright Rowing
3- Dumble Rowing

sevdiğim
bench press(incline, closegrip, flat)
scott curl
mekik =)

sevmediğim
butterfly
t-bar
barbell curl

eeee farkımız

en sevdıgım
1-bench press
2-smıth machıne
3-dumbell press

en sevmedıgım
1-pool over
2-yana ac

İtiraf ediyorum...
Antrenman esnasındaki bütün hareketleri çok seviyorum çünkü kalbimde hepsinin yeri ayrı hatta bütün hareketlere aşığım.İmkanım olsa Salon açar bütün malzemelere bütün gün boyunca doya doya bakardım.Çünkü akşam antrenmandaki 1 saat benle aşkıma yetmiyor...İkimizde Hasretle yanıp tutuşuyoruz. :D :D :D

TANTO dedi:
İtiraf ediyorum...
Antrenman esnasındaki bütün hareketleri çok seviyorum çünkü kalbimde hepsinin yeri ayrı hatta bütün hareketlere aşığım.İmkanım olsa Salon açar bütün malzemelere bütün gün boyunca doya doya bakardım.Çünkü akşam antrenmandaki 1 saat benle aşkıma yetmiyor...İkimizde Hasretle yanıp tutuşuyoruz. :D :D :D

Tanto merhaba;

Yani hic mi karakedi girmiyor aranıza?? Hic mi sevmedigin bi hareket yok?? Barfix, mekik, Barbell Curl, ... bunları da mı cok sewiosun??

Sevdiklerim: Pullover, leg extention, behind the back press, hammer curls, deadlift, front raise, bütün karın hareketleri
Yapmayı dört gözle beklemediklerim: barfix, lateral raise

Barfix çekmiyorum zaten, lateralde zor ama her omuz programında olması gereken bir hareket, sevmiyorum diyememde yaparken aynada kendime bakıyorumda, şekilden şekile giriyorum :D

sevmediğim yok daha çok sevdiklerim var; squat ve scott bar curl

Pump Forever dedi:
TANTO dedi:
İtiraf ediyorum...

Tanto merhaba;

Yani hic mi karakedi girmiyor aranıza?? Hic mi sevmedigin bi hareket yok?? Barfix, mekik, Barbell Curl, ... bunları da mı cok sewiosun??

Valla bilmiyorum hiç bir hareketten uzak değilim bütün hareketleri gerçekten seviyorum yalnız squattan korktuğum için yapamıyorum tehlikeli bir hareket çünkü :oops:

TAnto: Squat yaptigin gün, ben bu ise yeni basliorum diyeceksin.. Body building yaptigini anlatan bi hareket.. 228 tane vücud kasını aynı anda calistiran bi hareket...
ben 140 kiloya girisimi hatirliorum, arkamdada yardim icn bekkeyen cocuk daha 15 gündür sporu yapacan bi cocuktu.. o cocugun yardımına ihtiyac duymamak icin o hareketi tek basıma 2 tekrar kendim yapmalıydım... ve yaptim ama, annemden emdigim süt burnumdan geldi... asagi oturduktan sonra kalkis ani adamin resmen bittigi an...
ama bittikten sonraki keyfi anlatılamaz....

Mutlaka en kısa zamanda kucuk kilolarla baslayarak dene ama yaparken aynada kendini seyret

SAygılar

ula öyle bir yazmışınızki,
yeni albümü çıkmış sanatçı misali

sunucu: en sevdiğiniz parçanız
sanatçı: valla ne yalan söyliyim. hepsi çocuklarım gibiler. ayırt etmem :)

en sevdiğim hareketler : cablo crossover -- dambıl curl --- ve squat. çünkü bu hareketlerde tam bir pump hissediyorum. sevmediğim hareket yok. her program değişimini iple çekiyorum.

En sevdiklerim:Göğüs pressler özellikle de incline press (serbest),ön omuz için dumbbella öne açış ve dips.

En sevmediklerim:Dumbbell triceps,omuzda yana açış (nefret ediyorum ama yapmayınca da olmuyor) ve consantration curls..

çalıştıktan sonra bana 2 gün kas ağrısı çektiren bütün hareketler favorimdir.. hele bir de aynada gelişimi açıkça görüyorsam o hareketler vazgeçilmezim olur..
yine de özetlemek gerekirse...

hastası olduğum hareketler: dumbell kickback (triceps), pullower, incline dumbell fly (göğüs), hammer curl (biceps), front dumbell raises (omuz)

yaparken sıkıldığım hareketler: bent-over barbell rowing (kanat), seated calf raise (kalf)

bir türlü sevemediğim hareketler: dumbell lunges (bacak), bent over lateral raises (omuz)

ben genelde yapamadığım şeyleri sevmiyorum yani kilo olarak :(

en çok sevdiğim omuzda barla ön omuz press 90kg basıyorum ve çok seviyorum :)

gögüste de aynı kiloyu basıyorum zaten ::)

en sevmedigim ise alına press çünkü 50kg bile zor basıyorum :(

en güçsüz bölgem arka kol ve alına press hareketi
en iyi ise omuz ön omuz

ozleyis dedi:
ben genelde yapamadığım şeyleri sevmiyorum yani kilo olarak :(

en çok sevdiğim omuzda barla ön omuz press 90kg basıyorum ve çok seviyorum :)

gögüste de aynı kiloyu basıyorum zaten ::)

en sevmedigim ise alına press çünkü 50kg bile zor basıyorum :(

en güçsüz bölgem arka kol ve alına press hareketi
en iyi ise omuz ön omuz

bunu kilo olarak değerlendirme bence. bir bölgede daha ağır basıyorsan bu bir başka bölgede elbette aynı olmaz. mesela omuz küçük adalelerden oluştuğu için haliyle göğüste girdiğin kiloyu onda giremezsin.

zfrskr dedi:
En sevdiklerim:Göğüs pressler özellikle de incline press (serbest),ön omuz için dumbbella öne açış ve dips.

En sevmediklerim:Dumbbell triceps,omuzda yana açış (nefret ediyorum ama yapmayınca da olmuyor) ve consantration curls..

Aynen zfrskr omuz yana acılısı yapmıyorum hıc :) yapmıycamda gelısmesın banane :P
Sevmediğim : Leg extensıon mekık

En sevdiğim : Dambıl göğüs press barball curl leg press t bar rowing

Back
Yukarı