• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

yas 18 . 1.85 . 72 Kg. 4 ay aralıklı body neler eksik ?

Nasıl ???

• İdare Eder

Votes: 49 22,9%
  • Berbat

Votes: 54 25,2%
  • Daha Fazla Çalışmalısın

Votes: 96 44,9%
  • Güzel

Votes: 15 7,0%

• Total voters
    214
eksik yerleri soylersenız sevinirim. Kollarım 34.5, Belim 83, omuz 124 neler yapmam gerek ve ne kadar surede toplar eksik yerler. yarım yamalak protein tozu kullandım . 2 ay anca simdiden tskkr ederim. Ayrıca Arkadaşlar güvercin gögüs problemim var :mad: ve iyi olan yerleri yazarsanız sevinirim

Eklentiler

• 06062009536.jpg
    06062009536.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 2.089
  • 06062009525.jpg
    06062009525.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 2.270
  • 06062009524.jpg
    06062009524.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 3.183
Son düzenleme:
Kas hacmi yok,kilon boyun iyi çalış adam gibi mis gibi olur vücudun.Yapın uygun fakat 4 ay için fazlasıyla yavaş bir gelişme,acaba bazı şeyleri yanlış yapıyor olabilir misin?Birde çalışmaya başlamadan önce çektiğin bir adet fotonu koyabilirsen daha iyi yorumlayabiliriz.

Zaten Vucudumun En begendıgım Bölgem Omuzlarım ve Kanatlarım. Vücudm Üçgen Oldu Tam anlamıyla. Ama kollar ve göğüste istediğim basarıyı tutturamadm. aceba suplement takviyesi ile daha iyi duruma gelirmiyim

vücut yapından hacim alman zor olucak gibi duruyor ama define ve fit bir vücut yapman çok kolay. beş kilo kaliteli kas eklesen çok farklı gözüküceksin..

göğüsünün ortasını doldurmanın mümkünatı yok ama üst göğüsü çizip biraz daha hacim katabilirsen çok göze batacağını sanmam. dört ayı doldurmuşsun, dört seneyide doldurursun umarım..

evt kilo olarak cok eksigim vg için.özellikle göğüs ve omuz lar kilo ile dogru orantılı.yenı bir kilo alma diyetine girdim bakalım inşallah güzel bir sekilde 1 ayda spor takviyeli 10 kilo alırsam cok süper olcak hatta gogus arasını birlestirebilecegimi bile dusunuyorum. ayrıca tskr ederim . inşallah düzenli olarak süreklilik saglarım bu sporda

evt kilo olarak cok eksigim vg için.özellikle göğüs ve omuz lar kilo ile dogru orantılı.yenı bir kilo alma diyetine girdim bakalım inşallah güzel bir sekilde 1 ayda spor takviyeli 10 kilo alırsam cok süper olcak hatta gogus arasını birlestirebilecegimi bile dusunuyorum. ayrıca tskr ederim . inşallah düzenli olarak süreklilik saglarım bu sporda

ben sana söyleyeyim bir ayda spor takviyeli 10 kilo alırsan çok süper falan olmaz hatta çok çok kötü olur..bir ay içinde 10 kilo kas yapmanın imkanı yok, 2 kilo bile kas yaparsan eğer bir ayda kendini şanslı sayman gerek.almayı istediğin 10 kilonun çok büyük bir bölümünü yağ olarak alırsın ki zaten çevresinde yağ toplanmış olan belin daha da yağlı hale gelir.belin iyice kalınlaşır ve üçgenlik daha da bozulur...

bicepsler için yeni bir çalışma programı hazırla ve omuz kanat girdiğin günler biceps girme triceps gir , bench girdiğin günlerde triceps girme biceps gir , biceps fazla hareket yapma nizami yap az hareket az set piramit calış ... kolay gelsin

Back
Yukarı