YASIM 17 .. VUCUT OLCULERIMDE BASKA TURKIYEDE VARMI ? ?

Kesinlikle yoktur göğüs 128 omuz 130 abi nasi oluyo anlamadim neyle nasil olctun sadece nasil bi gugusun var
Kisacasi olcum yalnis

Ne zamandır aklıma takılıyor kas ağrılarında kimi doktorlar soğuk buz kompresi öneriyor diğer kısmı ise özellikle fizik tedaviciler ise sicak tedavisi öneriyor bel ve sırt ağrılarında hangisi doğru yeri deil ama yorumu olan var mı ?
aslında soğuk press ilk anda faydalıdır ilk sancıma bittikten sonra sıcak daha faydalıdır. soğuğun ilk andan sonra bi faydası yoktur.

O halt etmiş yazmış ama sana ne demeli Senin tavrın doğrumu şimdi ?

'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

at bi foto vücuduna güveniyosan ,hem seni yetiştircek adamda görür anlar hemde bizde trollük yapıp yapmadığını anlayalım.Foto koymayana kadar da trolsün.

Sana 2 sayfa yazı yazılmış millet at foto diye diye ağzında tüy bitti milletin ama sen hala atmıyorsan bir resim demekki bi sıkıntı var ;)

Arkadaşlar kaçkez oldu söylüyoruz atın resim yorumlansın nedir yani salondaki 50 cm kolu olan adam filan ? bizim salondada 10 numara sırtı olan adamlar var squat girl ler var ama resmi yok :)

@GENCeskısehır aynı yaştayiz ve eskisehirliyim başta büyük harf kullanımı forumda yasak. Ölçülere gelince bana gore çok iyi. Ama eskisehirde bizim yasitimizda neler var neler. Yani bana göre olculer iyi ama gorduklerimin yanında biraz sönük kalabilir. ESkişehirde nerde oturuyo sun yarışmalara katılan bi arkadaşım istersen onunla taniştirabilirm(yanlış anlama kıyaslama değil)

Bence böyle bir konu açıp egonu sergilyeceğine ölçülerim nasıl felan deseydin hem senin için motivasyon olurdu hem bizim için.

Su konuyu hortlatiyim biraz (: bu arkadasa noldu merak ettim,resim attimi? Gogus 150 omuz 149 olmustur heralde 3 ayda :D

Ne zamandır aklıma takılıyor kas ağrılarında kimi doktorlar soğuk buz kompresi öneriyor diğer kısmı ise özellikle fizik tedaviciler ise sicak tedavisi öneriyor bel ve sırt ağrılarında hangisi doğru yeri deil ama yorumu olan var mı ?
Hortlatmak gıbı olucak ama yazayım bılgınız olsun
Akut döneminde yanı hastalıgın aktif donemınde sıcak tedavı aksine kesınlıkle onerılmez doktorların dedıgı sekılde soguk mudahale yapılır fakat sonrasında fızyoterapısler tarafından sıcak mudahalelerde bulunulur

Bende 17 yaşımdayım normalde ölçü odaklı konuşmam bilmem kaç cm kolum var yağ oranım bu kadar gibisinden ama kol ölçüm 42,5 omuz 138 eminim benden daha gelişmiş vücutlarda vardır

Bende 17 yaşımdayım normalde ölçü odaklı konuşmam bilmem kaç cm kolum var yağ oranım bu kadar gibisinden ama kol ölçüm 42,5 omuz 138 eminim benden daha gelişmiş vücutlarda vardır
boyun kilon ve tahmini yağ oranın nedir
yağ oranını 8-9 8-10 gibi dar bi aralık şeklinde yazarsan daha iyi olur

boyun kilon ve tahmini yağ oranın nedir
yağ oranını 8-9 8-10 gibi dar bi aralık şeklinde yazarsan daha iyi olur

12 13 civarı yani packlerim gözükecek kadar ama bulkta olduğum için önemsemiyorum midenin hafiftende olsa kapanmasını 85 kg civarıyken paramparçaydı karın oblikler vs şuan 95 kgyim

yasin 17 ama beyin yasin kac o tartisilir.
konunun basina biraz ukalaca olucak yazarak yırtamazsin

Back
Yukarı