oncelıkle herkese kolay gelsın benım sorunum yaklasık 3.4 aydır duzenlı olarak kendı capımda evdekı ımkanlarla body le ugrasmaktayım suan kol 32, gogus 96 ılk uc ayda bu olculere ulastı son 1,5 aydır oldugum yerde sekıyorum kafa_ herhangı bır gelısme olmuyor yalnız ben herhangı bır takvıye besın almıyorum normal gundelık yedıgım seyler bundan dolayı olabılırmı yardımcı olursanız sevınırım.... ( yas 19 kılo 70 )
Bolgelerle ılgılı sorum olacak.Haftada standart 4 gun halter calısıyorum. Bu 4 gun ıcınde hangi bölgeleri bir arada çalısabılırım ıcınde gogusun 2 kere oldugu calısma seklı verebılır mısınız ? Mesela 1. gün on kol bacak 2.omuz sırt gıbı . Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar ben sitenizin yeni üstesiyim.. yeni konu başlatma butonunu göremedim diye burdan yazmak zorunda kaldım. ben 1 ay önce bodye başldadım toplamda 12 gün gittim. bi gün gidiyorum bi gün gitmiyorum. boyum tam 2 metre. 88 kiloyum. bodye başladım ama protein konusunda eksiklerim var çünkü yemek yiyemiyorum. iş ama hiç iştahım yok. bodye gitmeden önce 1 litrelik karışım yapıyorum kendime. 2 yumurta beyazı bal süt muz. yarısını body öncesi yarısını antreman bitince içiyorum. ben tam olarak neler yemem gerekli. yoğun biraz bizim spor salonu o yüzden orda sormak yerine forumda araştırmayı tercih ettim. cvplar için şimdiden tşkler. eğer bu mesajımı ayrı bi konuya taşımam mümkünse iyi olur moderatör arkadaşlar..
Her üye olanın gereksiz konular açmasına engel olmak amacıyla yeni üyelerde konu açma belli bir zamandan sonra açılıyor. Nedenine gelirsek bu sorduğunuz sorunun cevabı birçok konu başlığı altında mevcut. Beslenme bölümü altındaki konuları gözden geçirirseniz bir sürü şey öğreneceksiniz, buna çiğ yumurtanın riskleri de dahil. Lütfen arama yapalım.
Yumurtanın beyazından hiçbir zarar gelmez, bazı günler günde 30 yumurta beyazı tükettiğim zamanlar oluyor ve düzenli check up olan biriyim hiçbir sağlık sorunum yok. Gelelim 88kg oluşunuza. Forumda da bahsediliyor kilonuz başına 2-2,5gr kadar net protein girişi sağlamalısınız ki kas kaybı yaşanmadan kas gelişimi olsun. Onun dışında günde 2 öğün yapılabilecek en zararlı beslenme şekillerinden biri. 2,5-3 saatte bir birşeyler atıştırarak günlük 5-6 öğüne çıkmanız lazım gelişebilmeniz için. Ben size kendi beslenme programı mı vereyim 80kg birisiyim siz miktarlar üzerinde biraz oynama yapabilirsiniz:
Merhabalar;
Spora başlayalı yirmi gün kadar oldu hafta da üç gün gidiyorum boyum 1.79 kilom 77 ; merak ettiğim öncelikle kilo vermeye mi yönelmeliyim çünkü zayıf kişilerin daha rahat kaslarını geliştirerek kilo alabildiklerini görüyorum yoksa kiloma takılmadan çalışmaya devam mı etmeliyim ?
Ben spora başladığımda 160 boyunda 90 kg idim. Kardiyoya ayıracak vaktim okul nedeniyle yoktu. Bende olabildiğince kendime kas eklemeye ve bununla birlikte temiz beslenmeye dikkat ettim. İlk birkaç ayda 93 e kadar çıksamda sonra vücut belli bir kas kütlesine ulaştığı için beslenmemi değiştirmeden kilo vermeye başladım. Tabii bu uzun sürede olan birşey ama yinede etkili. Kilolar gittikçe alltan çelimsiz bir vücut yerine kas ile hacim kazanmış bir vücut ortaya çıktı. Tabii sana kalmış artık ister kardiyo ya ağırlık ver ister ağırlık çalışmasına veya ikisine birden.