Yeni Baslayanlara Tavsiyeler

yeni

Arkadaşlar merhaba yeni başlamayı düşünüyorum.ölçülerim:
175 boy
91
76
94
Sizce normal mi olçuler veya hangi kısmlara ağırlık vermeliyim.Açıkcası vucudumu gorsel olarak pek beğenmiyorum.Tavsiyeleriniz nelerdir*Sizce bu olçuler normal mi yoksa bi anormallik varmı?

Iyi Gunler,
Oyle cok kasli bir vucut pesinde degilim ama fit bir vucuda sahip olmak istiyorum...Normal durumda gozle gorunecek kadar kas olsa yeter yani :) umarim ne demek istedigimi anlatabilmisimdir...

:) Yeni Başlayanlara bir tavsiyede benden olsun.

"ÖYLE ÇOK KASLI BİR VÜCUT İSTEMİYORUM" diyerek Vücut Geliştirmeye başlamayın.

Siz elinizden geleni yapın zaten o öyle çok kaslı vücutlar KOLAY OLMUYOR, yapamazsınız. Ha baktınız bir kaç sene sonunda o hale gelmeye başladaınız o zaman önüne geçmek kolay olur.

Çalışacaksınız abi, çalışacaksınız zaten o çok kaslı vücutların kolay olmasını bırakın fit vücutların bile ne zor olduğunu bizzat yaşayarak anlayacaksınız...

iyi geceler

dumbelllls öncelikle bu fprumu acan herkesten ALLAH razı olsun
ben lisedeyken tam 92 kiloydum tabi lise bitti işe girdim ve sonradan kilo vermeye başladım şuan 76 kilo .1,82 boyundayım
benim sorunumgöbekteki yağlar eridi ama hala elimle tuttummu avcuma dolacak kadar yağ var bide göğüslerim inan kadın göğsü gibi aşağıya sarkmış bi şekilde duruyor ve beni psikolojikmen yıkıyor vücudumu nasıl toparlayabilir nasıl beslenebilirim acilen cvplarınızı beklerim

evde 2 kiloluk dambullarla nasıl çalışmaya başlayabilirim
daha bu spora yeni başlayacağım

Senin boyuna kilona 2 kiloluk dambıl az gelir en az 5lik lazım. Ama yeni başladığın için 1-2 hafta öyle ısınmak için onlarla takılabilirsin.

Öncelikle bilgilen biraz.

Beslenmene dikkat et ve bazı beslenme kaidelerine uy daha iyi verim alırsın çalışmalarından.

Hareketleri yaparken muhakkak nefes kontrolünü yap.

Hareketleri yapmış olmak için değil, fayda için, tam ve doğru olarak yap, hareketlerden çalma.

Hareketlere başlamadan önce ısın ve vücudunu, kaslarını gerdir. Hareketler bitince de soğumanı yap ve yine gerdir.

Başladığın uzun yolda sebat et ve vazgeçme.

Evde dambıl için https://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-dumbell-ile-al-ma-t8567.html
başlığından faydalanabilirsin, forumda başka başlıklarda var.

umarım bi yerlerden başlaman için yardımcı olabilmişimdir.

yeni başlıyorum

merhabalar...
ben 1.90 boyundayım 65 kiloyum ve 19 yaşındayım...
elimde 8 tane 1kg lik 4 tane 2kg lik ağırlığım ve 2tanede bar ım var..
sizden günlük programım için öneri istiyorum destek olursanız çok sevinirim...şimdiden teşekkürler.

slm arkadaşlar ben 7 ay body yapıp bıraktım ve evde ayarlanabılır dambıl setım var gogu kol karın falan tmmda bacaklarımı gelıştırmek için ne önerirsiniz

Yardim

ladasamara siteye hoşgeldin süpersin aga paylaşım için teşekkürler.[/quote
Anlattıklarınız için gerçekten çok teşekkürler.Yalnız benim size bi sorum olacak.Konu dışı gibi görünüyor sorum galiba ama yined esoruyum.Ben herhangi bir salona gitmiyorum.Ayrıca vücut görüntüsünün çok iyi görünmesine de önem vermiyorum.Tek amacım kuvvetimi yükseltmek.Tavsiye edebileceğiniz bi şey var mı?Ayrıca brn bu sene öss ye hazırlandığım için günde max 45 dakika ayırabilirim.Yeterli olur mu sizce?Eski gücüme kavuşabilir miyim?

ladasamara siteye hoşgeldin süpersin aga paylaşım için teşekkürler.[/quote
Anlattıklarınız için gerçekten çok teşekkürler.Yalnız benim size bi sorum olacak.Konu dışı gibi görünüyor sorum galiba ama yined esoruyum.Ben herhangi bir salona gitmiyorum.Ayrıca vücut görüntüsünün çok iyi görünmesine de önem vermiyorum.Tek amacım kuvvetimi yükseltmek.Tavsiye edebileceğiniz bi şey var mı?Ayrıca brn bu sene öss ye hazırlandığım için günde max 45 dakika ayırabilirim.Yeterli olur mu sizce?Eski gücüme kavuşabilir miyim?
https://www.bodyforumtr.com/vbforum...urallari-t13162.html?t=13162&highlight=kuvvet
https://www.bodyforumtr.com/vbforum...009.html?t=5009&highlight=kuvvet+y%FCkseltmek

Selam bende yeni üye oldum. Size sormak istediğim benim sol göğüsüm sağ göğüsüme göre biraz daha az gelişmiş. Sağ göğüsümün altı düzgün duruyo ama sol göğüsümün altı düzgün durmuyo. 2 aydır çalışıyorum ama pek bi düzelme olmadı. Nasıl düzeltebilirim?

usta iyi yazmışsın antrönör tutun olayınıda ama benim dumball alacak param bile yok... nerden salona gidelim öğrenciyiz fakiriz :D :D :D :D

usta iyi yazmışsın antrönör tutun olayınıda ama benim dumball alacak param bile yok... nerden salona gidelim öğrenciyiz fakiriz :D :D :D :D
Üyelere usta, abi, arkadaş vb... gibi lakaplar takmayınız.
Sadece kullanıcı isimleri ile hitap ediniz lütfen.

selam siteye hosgeldin spora baslamak vucudunu forma sokup kismen yaglarini yakmis ve biraz kas kilosu almis olabilirsin bu da seni zayiflamis gosteriyor olabilir unutma asagi yukari (veya despo nun degimiyle surabura :D ) 1 kilo yag saglik topu buyuklugunde iken 1 kilo kas bir portakal buyuklugundedir ;)
bu biraz şeye benzemiş "1 kilo pamukmu daha hacimli 1 kilo demirmi"

Ben 16 yasındayım ve vucudum surf yaptıgım ıcın cok ıyı durumdaydı ama 10 ay spor yapmadım ve yedıklerıme hıc dıkkat etmedım ve butun vucudum kendını saldı ve kotu gozukuyor ... bel kısmım asırı bıcımde ınce ama kalca kemıklerım cok genıs ve yaglanma oldu ama belımde hıc yaglanma yoq ... bu yuzden kadın vucudu gıbı olmaya basladı yukarıdan asagıya dogru ıncelıyor ama bel altından sonra asırı bıcımde buyuyor ...

Son 1 aydır gunde 200 taneden haftada 3 gun mekık gunde 100 taneden haftada 3 gun sınav cektım onun dısında 2 gunde bır omuz yada bench

press calıstım ama programa uymadan ıstedıgım hareketı yaptım ... sımdı onceden surf yaptıgım ıcınde arka omuzlarım cok genıs ve kaslı on omuzlarım ve yan omuzlarım kassız :S:S:S kıyafet gıydıgımde oncen baktıgımda omuzlar kucucuk arkadan baktıgmda buyuk gozukuyor ve kalcamda buyuk oldugu ıcın cok degısık bı vucudum oldu ...

Benım sızden ıstedıgım bır kıyafetı gıydıgınızde ustunuze en ıyı sekılde oturması ve ucgen denılen gorunumu kazanması ıcın onem verılecek hareketlerı soylemenızı yada forumda bole bı konusma gecmısse onu vermenızı ıstıyorum cunku arastırdım ve bulamadım

Benım sızden ıstedıgım bır kıyafetı gıydıgınızde ustunuze en ıyı sekılde oturması ve ucgen denılen gorunumu kazanması ıcın onem verılecek hareketlerı soylemenızı yada forumda bole bı konusma gecmısse onu vermenızı ıstıyorum cunku arastırdım ve bulamadım

çok doğru konuştun arkadaşım.. aynen bnde araştırdım pek buLamadım.. bi kaç hareketten bahsediLio ama gavurca oLduğu için anLayamadım.. ve mümkünse bi antrenör istiyorum.. msn: [email protected]
yardımcı oLun Lütfen yaşım 18 boy 1.82 kiLo 76 .. yaza 1 ay kaLdı koL kası ve karın kası önceLiğim ama bütünüyLe çaLışmak istiyorum.. dayanıkLıyımdır.. asLa pes etmem.. yardımLarınızı bekLiyorum.. teşekkürLer..

Back
Yukarı