smyrnaizm dedi:
mrb arkadaşlar siteye yeni üye oldum ve ilk yazım olucak bu.ben mankenlik yapıorum izmirde 191 boyunda 74 kiloyum,atletik bir vücut yapısına sahibim sıfır yağ diyebilirm ama zayıf görünüyorum baya, vücudumu geliştirmek istiyorum böylece podyumda daha çok iş alabileceğim bu mesleki kariyerim açısından çok önemli yani kilom 90 civarı olsa çok iyi olur yeni spora başladım hocam perfect 3000 vanilya diye karbonhidrat tozu ve amino asit kullanmamı tavsiye etti çabuk kilo almam ve kas gelişimim açısından sizce bunlar işe yarar mı ayriyeten bana ileride zararı olabilir mi bunların (kulaktan dolma kısırlık ,karaciğer rahatsızlıkları gib şeyler duymuştum)sizce ne yapmalıyım tavsiyelerinizi ,yardımlarınızı bekliyorum .ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER ....bu arada sitede forumlarda yazanları okudum ;konulara hep bilimsel ve kanıtlı yaklaşılmış çok yararlı bi site kurmuşsunuz bunun içinde teşekkür ederim saygılar.....
bodyforumtr ye hosgeldiniz...umarız iyi vakit gecirirsiniz...
yag oranı sıfır olamaz kesinlikle,yanlısınız vardır...
hocanın önerdigi seylerin zararı olmaz fakat...karbomhidrat seni yaglandırabilir...
sen yaglanırsanda kariyerin acısından iyi olmaz diye düsünüyorum...
amino asit ve diger supplementlerin zararı olmaz kulaktan dolma bilgileri dinleme bile...
evet bu ürünlerle gelisebilrisin kg alabilirsin
fakat dedigim gibi bi miktar yaglanırsın...
aminp asit kullandıgın zamanda sana önerim bol bol su ic...
kolay gelsin basarilar...
ama sunu unutma sihir bunlarda degil,sihir sende...
calısmayan,dinlenmeyen ve dogru dürüst beslenmeyen insana ne kadar supplement verirsen ver biseye yaramaz....
bunu aldıktan sonra saglam besleneceksin,adam gibi calısacaksın ve yeterince dinleneceksin ki biseye yarasın....