arkadaşlar tad kısmı 2.planda kalsa önemli olan etkisi değilmi tadı kötü ama etkisi süper ise kullanmıcakmısın ? kısaca etkisi nasıl iyi mi kötümü ?
1 kutu bıtırdim..aslında hepsi butek bıldıgım sımdılık bu..protein tozu amıno acıd gıbı urunlerde 1 kutuyla pek bıseyın anlasılamayacagı kanaatındeyım.. sonucta creatin veya pump (nox) urunu degıller..
ben tad önemsiz demiyorum ama bu 2.aşamada kalır protein bcaa oranı yüksek ama kullanılan malzeme diğerleriyle aynı kalitedemi yani kısacası tadı güzel ama etki 10 üzerinden 3 mesela 10 üzerinden 8-9 etkili ürün almak varken niye bunu alalım kimse etkisi hakkında düzgün bişey yazmamış hep tad tadı boşverin etkisini yazınki almayı düşünenler ona göre düşünsün tadınıda yazarsanız ayriyetten tabi bilgilendirmek açısından çok daha iyi olur ama taddan önce etkisi yani sonuç alınıyormu onu yazılmalı sonra tad hakkında bilgi verilse daha doğru olur bence bende ürünü denemek istiyorum ama bipro ile whey arasında kaldım büyük ihtimal bipro ama whey hakkında kesin bir sonuç bulamadım
sütle beraber 33 gram protein oluyor