Yeni Hardline %100 Whey 2,3 kg - 7,8 Gr BCAA

Ben shake'e 1 ölçek atıyorum 300 ml sütle karıştırıyorum 33 gram protein ediyor yanlız çok tatlı bi süre sonra bayıyor

1 ölçekte değil 1 porsiyonda 33 gram protein var.

1 porsiyon = 2 ölçek.

Bilginize

arkadaşlar tad kısmı 2.planda kalsa önemli olan etkisi değilmi tadı kötü ama etkisi süper ise kullanmıcakmısın ? kısaca etkisi nasıl iyi mi kötümü ?

arkadaşlar tad kısmı 2.planda kalsa önemli olan etkisi değilmi tadı kötü ama etkisi süper ise kullanmıcakmısın ? kısaca etkisi nasıl iyi mi kötümü ?

Ec0 sana başka bir üyenin alıntısını yazayım.Bu tarz ürünlerde gerçekten etkiden ziyade içerik,tad içerdiği protein türünü konuşmak daha doğru.

1 kutu bıtırdim..aslında hepsi bu :) tek bıldıgım sımdılık bu..protein tozu amıno acıd gıbı urunlerde 1 kutuyla pek bıseyın anlasılamayacagı kanaatındeyım.. sonucta creatin veya pump (nox) urunu degıller..

Şimdi ben kendi izlenimlerimi yazayım.Tad olarak hardline ın gerçekten ortalamanın daha üzerinde olduğunu düşünüyorum.Aroma dengesini iyi yakalıyorlar ve ürün kolay kolay baymadığından içimi rahat oluyor.Ama içerdiği tatlandırıcıdan(Aspartam) dolayı diğer tozlara göre daha tatlı.Bunu da shakerin içine daha fazla su ekleyerek çözebilirsin.

İçerik olarak zaten Despo önceki sayfaların birinde başarılı olduğunu hatta Bcaa oranının optimumdan daha iyi olduğunu da yazmıştı.

Ürünü kesinlikle denemeni tavsiye ederim hem içerik olarak hem tad olarak ortalamanın daha üstünde ürünler sunduğunu düşünüyorum Hardline ın.

ben tad önemsiz demiyorum ama bu 2.aşamada kalır protein bcaa oranı yüksek ama kullanılan malzeme diğerleriyle aynı kalitedemi yani kısacası tadı güzel ama etki 10 üzerinden 3 mesela 10 üzerinden 8-9 etkili ürün almak varken niye bunu alalım kimse etkisi hakkında düzgün bişey yazmamış hep tad tadı boşverin etkisini yazınki almayı düşünenler ona göre düşünsün tadınıda yazarsanız ayriyetten tabi bilgilendirmek açısından çok daha iyi olur ama taddan önce etkisi yani sonuç alınıyormu onu yazılmalı sonra tad hakkında bilgi verilse daha doğru olur bence bende ürünü denemek istiyorum ama bipro ile whey arasında kaldım büyük ihtimal bipro ama whey hakkında kesin bir sonuç bulamadım

ben tad önemsiz demiyorum ama bu 2.aşamada kalır protein bcaa oranı yüksek ama kullanılan malzeme diğerleriyle aynı kalitedemi yani kısacası tadı güzel ama etki 10 üzerinden 3 mesela 10 üzerinden 8-9 etkili ürün almak varken niye bunu alalım kimse etkisi hakkında düzgün bişey yazmamış hep tad tadı boşverin etkisini yazınki almayı düşünenler ona göre düşünsün tadınıda yazarsanız ayriyetten tabi bilgilendirmek açısından çok daha iyi olur ama taddan önce etkisi yani sonuç alınıyormu onu yazılmalı sonra tad hakkında bilgi verilse daha doğru olur bence bende ürünü denemek istiyorum ama bipro ile whey arasında kaldım büyük ihtimal bipro ama whey hakkında kesin bir sonuç bulamadım

ama zaten urunun baska neyıne yorum yapılcakkı

sonucta bıldıgımız konsantre whey ıste yanı ole abartılcak bır durum yok dıger konsantre wheylerde neler varsa aynısı bundada mevcut

bıpro ıse oldukca ıyı bır ızole proteın yanı ust duzey ızole proteınlerde ne varsa aynısı bıproda da mevcut :)

bence bu tarz ( optımum gold - hardlıne whey v.b ) wheylerde pek bı fark aramayın yada beklemeyın tadı hosunuza gıdenı alın .

sımdı bırı cıkıp dıcekkı optımumda hdro whey bılmem ne de var . varda ne oranda hıc yazmıyor :) 50tl ustu bır farka hıc degmez hardlıne alın gıtsın yada ne bılım twınlap alın :)

Ec0 sana katılıyorum tadı için içmiyoruz etkisi için içiyoruz etkiside bi weider kadar olmasada kendi segmentinde iyi bi ürün

sütle beraber 33 gram protein oluyor

1 ölçek hardline %100 whey (2,3 kg) ürünü 300 ml sütle karıştırırsanız 33 gram protein almış olmazsınız.

300 ml sütte 9-11 gram protein bulunur.

1 ölçek wheyde 16,5 protein.

ben çileklisinden bir kutu bitirdim tadı gayet güzeldi. protein tozunun etkisi iyiydi, kötüydü demek için en azından bir kaç kutu kullanmak gerekir diye düşünüyorum. her ne kadar 2 ölçek toz 33 gr etse de 112 tl fiyatıyla olarak uygun bir ürün. karşılaştırma yaparken 200 tl lik protein tozları ile kıyaslamak da biraz haksızlık olur.

Ürün Ve kampanya fiyat performans olarak güzel.Bende eskiden hardline ı sevmezdim.Sonuçta sektörde yeniydi,herkes karalardı.Ama son cıkarttığı kampanyalar,ürünler,kullanıcı yorumlarına göre satış politikası izlemesi(Kutuları eskiden boya kutusu gibiydi şikayetler üzerine 1,2 ayda değiştirdiler)..bunlar olumlu şeyler.Danny'nin dediği gibi konstantre whey'in kalitesi ne kadar değişebilirki?Sonuçta kaliteyi etkileyen temel faktör üretim bandındaki filtreleme.

bi da hardline almam. ben 1 ölcekte 33g protein var diye almıştım meğer 2 ölçekte 33g protein varmış. her insanı bir kere kandırırsınız. Türk malı, destek olayım diye sırf sizi seçtiydim ama bi da töğbe,

Çikolatalı sipariş etmişmiştim internet üzerinden. Bugün geldi ve tadına bakmak için yarım sütle karıştırıp içtim. Tadı gayet güzel anlamıyorum ki insanlar protein tozlarından Sex On the Beach kokteylinin tadını mı arıyor?
Ölçek-Protein miktarı tartışmasıyla ilgili olarak;
ürünün 100 gramında 79.5 gram Protein, 4.9 gram Karbon Hidrat , 6.4 gram yağ içeriyor bu kötü bir oran mı sizce?

Ek olarak içine ölçek koymamışlar her gün sabah uyanınca ve akşam yatmadan önce kullanmayı düşünüyorum.
Fakat miktar olarak ne kadar kullanmalıyım bu konuda beni aydınlatacak biri olursa sevinirim.
Mesela sabahları 300ml Süt, muz,yulaf ezmesi ve bu üründen karıştırmayı düşünüyorum ölçek olarak tepeleme kaç yemek kaşığı atmalıyım?

Ölçek içinde vardır bir büyük kaşık yardımı ile kutuyu karıştırın.

Back
Yukarı