• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

yorumlarınızı bekliyorum

22 yaşındayım yağı önemsemiyorum bir yerde yağ antreman ,için önemli çünkü antreman yaparken güç ve enerji veriyor şu anda yağin gitmesi için uğraşmıyorum

sülo dogru yoldasin. neyi nerde nasil yapmak istedigini belirlemissin, bir hedefinin olmasi cok önemli.
iri yapili bir vücudun var, genis duruyorsun. yaglanmadan korkmaman iyi ancak tamamen göz ardi etme.
su an ne kadar cok yaglanirsan, diette o kadar cok kas kaybi olabilme ihtimali var.

yine de yag oranini denetim altinda tutmaya calis.
gögsünün yapisini degistirmezsin, ancak hacim kazandikca aradaki bosluk daha az batacak göze.

imkanin varsa solaryuma git, onu da kür seklinde yapabilirsin ;) cok acik tenlisin, hafif esmerlesmen görüntüyü degistirirecektir az da olsa.

basarilar
saygilar

çok doğru söylüyorsun ayaz beslenmeyede önem göstermem gerekiyor kardioya yavaş yavaş başlıyorum herşey daha güzel olacak işallah

TSKLER KARBELA DAHA ÇOK EKSİKLER VAR ONLARI GİDERMEK İÇİN ÇOK ÇALIŞMAM LAZİM BU SPOR OKADAR ZORKİ AMACINA ULAŞMAK İÇİN BU SPORA AŞIK OLMAK LAZIM

ŞU ANDA KULLANDIĞIM SUPLEMENTLER PROTEİN TOZU GLUTANİN BAŞKA HİÇBİRŞEY KULLANMIYORUM BUNLARADA DAHA YENİ BAŞLADIM BESLENMEME ÖNEM VERMEYE ÇALIŞIYORUM DAHAÖCE AMİNO CREATİN KULLANMIŞTIM AMA BİTTİKTEN SONRA KULLANMADIM İNAN Kİ PARA DAYANMIYOR

aman agabey...su para konusunu hic acmiyalim...gercekten acayip cok gidiyor....bende sürekli proteinler ve steroidler aldigim icin...hic dayanmiyor cuggalar...

gustavoo....

bu arkadaşımızda vücut geliştirme sporuna 1-0 önde başlayanlardan yani; doğuştan şanslı olan iri yapılı bir arkadasımız.. yarışmacı olmayı düşünüyorum mu bilmiyorum ama ben olsam bu vücutla olympia ya kadar giderdim.. ;) şu an hacimli duruyor fakat şekillenmesi için daha çoook çalışması lazım :roll:

*boyları yüz ifadeleri - yüz şekli - vücut yapısı aynı 'Gustavo Badell' e benziyor gerçekten.. inşallah onun gibi olurda olympia da yan yana görürürüz :)

dexter kardeşim dileklerin için saol ama bunların gerçekleşmesi o kadar zorki imkansiz gibi birşey 50 yıl çalışsam bile kendimi olimpiyada göremem şimdilik kendi çapimda birşeyler yapmaya çalışıyorum hocamla birlikte çok siki antremanlar yapıyoruz

Karabela dedi:
kötü bir sey yazmamisdimki...

Kötü bir şey yazdın demedim, sadece kuralları okuyalım ;)

Kurallar dedi:
5 Başlıklara içi boş mesaj atmayın. Amaç mesaj sayısını artırmak olmasa dahi, atacağınız '' +1, Smile , teşekkürler, '' gibi mesajlar diğer üyelerimize, birşey vermek bir yana, zaman kaybettirecektir. Başlıkla ilgisiz (off-topic) olan durumlarda uygun başlık açın veya kişisel mesaj (PM) kullanın. Konu dışı forumu, dendiği gibi, geyik alanımız. Orada serbestiz ama bilgi paylaşılan başlıklarda kurala uyalım. Şimdiye kadar yönetim olarak bizim de hatalarımız olmuştur ama bundan sonra hepimiz daha dikkatli olalım.

sülo dedi:
karbela ne yazmıştın merak ettim

Aynı şeyi bir daha yazarsa yine editlenir değil mi ;)

arkadaşım iyi iş çıkarmısın

maşşalahın var alt göğüs diyorum bende. Yaza Kadar Toparlarsın ama bence ;) Sora bidiyet Olay tamam

sülo adminler sölemeden ben sana söyleyim büyük harfle değil küçük harfle yazı yazmalısın :evil:

neyse iyi bir vucut yapmısın saglam antreman ve iyi bir beslenme ile azıcık diyete yönelik cok daha iyi bir duruma gelebilirsin....ben sana piramit şeklinde antreman önerebilirim sıkılasabilmeamaçlı,çünki kütlen oldukca iyi...agır calısıyorum diyorsun tahminimce tekrar sayısı oldukca azdır.piramit senin için bence daha iyi olur sendeki durum bendede var 2 aydır bu şekilde dahada fazla yol kat ettim..ayaza katılıyorum solaryum gerekebilir daha güzel görüntü amaçlı maşallah çok akça pakçasın :roll:

Re: arkadaşım iyi iş çıkarmısın

zafer1140 dedi:
maşşalahın var alt göğüs diyorum bende. Yaza Kadar Toparlarsın ama bence ;) Sora bidiyet Olay tamam
aynen kardeşim adeleri doldurdurtan sonda dietite patlattimmi yaza dehşet çıkarim

Back
Yukarı