Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
BUNU İYİ BİR ŞEY OLARAKMI SÖYLEDİN YOKSA KÖTÜ OLARAKMI KARBELAKarabela dedi:hocam hulk'a benziyon vallahi
Karabela dedi:kötü bir sey yazmamisdimki...
Kurallar dedi:5 Başlıklara içi boş mesaj atmayın. Amaç mesaj sayısını artırmak olmasa dahi, atacağınız '' +1, Smile , teşekkürler, '' gibi mesajlar diğer üyelerimize, birşey vermek bir yana, zaman kaybettirecektir. Başlıkla ilgisiz (off-topic) olan durumlarda uygun başlık açın veya kişisel mesaj (PM) kullanın. Konu dışı forumu, dendiği gibi, geyik alanımız. Orada serbestiz ama bilgi paylaşılan başlıklarda kurala uyalım. Şimdiye kadar yönetim olarak bizim de hatalarımız olmuştur ama bundan sonra hepimiz daha dikkatli olalım.
sülo dedi:karbela ne yazmıştın merak ettim
aynen kardeşim adeleri doldurdurtan sonda dietite patlattimmi yaza dehşet çıkarimzafer1140 dedi:maşşalahın var alt göğüs diyorum bende. Yaza Kadar Toparlarsın ama benceSora bidiyet Olay tamam