• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

yorumlarınızı bekliyorum

BaMbAmBaM dedi:
sülo adminler sölemeden ben sana söyleyim büyük harfle değil küçük harfle yazı yazmalısın :evil:

neyse iyi bir vucut yapmısın saglam antreman ve iyi bir beslenme ile azıcık diyete yönelik cok daha iyi bir duruma gelebilirsin....ben sana piramit şeklinde antreman önerebilirim sıkılasabilmeamaçlı,çünki kütlen oldukca iyi...agır calısıyorum diyorsun tahminimce tekrar sayısı oldukca azdır.piramit senin için bence daha iyi olur sendeki durum bendede var 2 aydır bu şekilde dahada fazla yol kat ettim..ayaza katılıyorum solaryum gerekebilir daha güzel görüntü amaçlı maşallah çok akça pakçasın :roll:
solaryum evet gerekli ama zaten beslenmek için bir okadar para harcıyorum solaryuma enaz 10 seans girmek lazım oda en az 200e patlar onun yerine protein felan alırım daha iyi olmazmı

sülo dedi:
BaMbAmBaM dedi:
sülo adminler sölemeden ben sana söyleyim büyük harfle değil küçük harfle yazı yazmalısın :evil:

neyse iyi bir vucut yapmısın saglam antreman ve iyi bir beslenme ile azıcık diyete yönelik cok daha iyi bir duruma gelebilirsin....ben sana piramit şeklinde antreman önerebilirim sıkılasabilmeamaçlı,çünki kütlen oldukca iyi...agır calısıyorum diyorsun tahminimce tekrar sayısı oldukca azdır.piramit senin için bence daha iyi olur sendeki durum bendede var 2 aydır bu şekilde dahada fazla yol kat ettim..ayaza katılıyorum solaryum gerekebilir daha güzel görüntü amaçlı maşallah çok akça pakçasın :roll:
solaryum evet gerekli ama zaten beslenmek için bir okadar para harcıyorum solaryuma enaz 10 seans girmek lazım oda en az 200e patlar onun yerine protein felan alırım daha iyi olmazmı

o zmn yazi bekliceksin ben esmer oldugum için rahatım bu konularda :D

Re: arkadaşım iyi iş çıkarmısın

sülo dedi:
zafer1140 dedi:
maşşalahın var alt göğüs diyorum bende. Yaza Kadar Toparlarsın ama bence ;) Sora bidiyet Olay tamam
aynen kardeşim adeleri doldurdurtan sonda dietite patlattimmi yaza dehşet çıkarim

15 Ne aşağılayıcı ne yüceltici sıfatlar kullanmayın (üstad, usta, hoca, abi, aga, baba, kardeş,dostum, koçum...). Artniyetli olmasanız dahi bunlar yanlış anlaşılabilir. Kişilere sadece nick'leriyle (takma isimleriyle) hitap edin.

Forum kurallarını okumazsan daha çok hata yapacaksın lütfen oku (flexor)

bence boyuna gore kılolusun bıraz zayıfla vucudunun dakı kasları on plana cıkarbenım gorusum bu genede ustalar daga ıı bılır

Back
Yukarı